Bokrecension: Att älska som en porrstjärna

        Tid: 18:17:29 Datum: 2009-01-20
Jag håller på och läsa en som heter Att älska som en porrstjärna - en sederlärande berättelse
skriven av Jenna Jameson tillsammans med Neil Strauss.På bokens baksida står det följande:

"En förtvivlad, vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett.

I Att älska som en porrstjärna: En sederlärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Straussär journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskrivna och lästa biografier, The Dirt tillsammans med Mötley Crue och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson.
"

Mina åsikter än så länge om boken:
Jag har än så länge inte kommit så långt i boken, sid 193 av 598.
Men jag måste ändå skriva att jag tycker att det är en väldigt bra bok. Den är brutalt ärlig och ibland äcklas man av det hon skriver, men samtidigt är man väldigt tagen av det hon skriver och det är just för att det är så rakt på sak och ärligt. Hon försöker inte försköna något, utan man får verkligen ta del av det hon upplevt.
Jag återkommer med fler åsikter om boken ju mer jag läst och sedan kommer en slutrecension
på boken också när jag läst ut den.
KATEGORI » Bok - Verklighetsbaserade | Kommentarer(0)|
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0