Bara en dag kvar

        Tid: 19:50:44 Datum: 2008-07-24
Nu är det bara en arbetsdag kvar, sedan är det helg igen. Underbart!!
Imorgon jobbar jag mellan 6-12. Det är jätte skönt och börja så tidigt, för då slutar man ju tidigt också. Jag jobbar ju bara 6 tim om dagen sedan den 1 juli.

Vad händer till helgen då?
Imorgon är det löning och allt, så det bli väl lite shopping skulle jag kunna tänka mig. Kl. 16.00 imorgon är det dags för gymmet och ett styrkepass. På kvällen vet jag inte om det väntar utgång i HBg, då det är Helsingborgsfestivalen denna helgen. Lördag är det åter dags för träning, men jag har inte bestämt mig för vad jag ska träna. På kvällen vet jag inte om det åter är HBg som gäller. Benny och en av hans vänner ska ju festa... så kanske hänger jag med där... eller så blir jag hemma med en bra film och lite gott godis.
Söndag är det tvättdag, gymdag och ev. ett besök i Landskrona hos en vän som fått en son för ca 1 vecka sedan. Måste bara in och hälsa på det lilla livet. :) Jobbar  ju inte riktigt med så små på jobb. :-P

Nu ska jag lägga mig och läsa tidningar som Benny varit iväg och köpt till mig - Fitness och Body är tidningarna jag ska spendera lite tid med nu. :)
KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0