Bitter idag?

        Tid: 10:52:47 Datum: 2010-04-28


© by Petra Huatorp

Jag sitter och funderar på hur man egentligen ska börja sina inlägg. Finns det något sätt som är bättre än andra eller det spelar ingen roll? Jag har suttit och tittat runt på olika bloggar för och se om de börjar på något speciellt sätt, men jag fann inget av intresse eller som kunde spela någon roll. Tycker du att det finns något speciellt sätt som är bättre och starta sitt inlägg på?

Onsdag den 28:e april idag och jag sitter ensam här hemma. Sambon jobbar ju som vanligt. :) Jag börjar verkligen bli trött på och vara arbetslös och sitta ensam flera timmar om dagen, varje dag, fem dagar i veckan. Varför ska det vara så svårt och få ett jobb egentligen? Saknar man inte utbildning, så saknar man arbetslivserfarenhet och tvärtom. Hur ska man lyckas? Finns där några genvägar man kan ta?

Jag känner mig verkligen bitter och negativ idag. Ledsen och nedstämd. Försöker komma på något och sysselsätta mig med idag, så mitt humör kanske kan bli bättre innan kära sambon kommer hem. Kan ju inte vara så kul och komma hem till en bitterf***a jämt och ständigt.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(27)|

Top Model

        Tid: 19:55:21 Datum: 2010-04-26Ikväll, närmare bestämt om 5 min, så är det dags för Top Model. Denna säsongen handlar det om korta modeller. Det är det jag tycker är bäst med Tyra Banks och hennes program, hon kan påverka och hon ger verkligen alla en chans. Nu ser jag framemot en säsong nr 15 med kraftigare människor, tjejer. Jag tycker att det är dags och påverka hela modellindustrin och jag tycker att Tyra Banks ska gå i starten för det.

                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(19)|

Det bortglömda fotoalbumet

        Tid: 16:45:39 Datum: 2010-04-26Vart förvarar du dina bilder? I datan? På en extern hårddisk? I fotoalbum?

När jag höll på och städa här hemma, så hittade jag mitt fotoalbum som jag höll på och pyssla med förra året. Just detta fotoalbumet ovan ↑ är tillägnat min vackra berner sennen Fatika, som jag miste i februari förra året. När jag hittade detta album, så börja mina tankar vandra tillbaka till de där kamerorna som man hade filmrullar i och som man var tvungen att lämna in i en fotobutik för att få framkallade. De bilderna satte man oftast in i fina album. Jag gjorde det ialla fall. Men sedan kom datan, digitala kameror där man sparade sina bilder på minneskort istället och de fina fotoalbumen var bortglömda. 

Jag tycker att det är mysigare med riktiga bilder och fotoalbum, så jag har bestämt mig för och skapa fler album detta året. Bevara mina bilder och minnen på ett fint ställe.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Foto | Kommentarer(13)|

Så sakta uppåt...

        Tid: 20:44:49 Datum: 2010-04-25

Imorgon är det tänkt att jag ska försöka återuppta detta med bloggandet och se om jag tycker det är roligare denna gången. Jag saknar att blogga lite, så vi hoppas på att det ska kännas roligare.
Jag har också tänkt att jag ska försöka återuppväcka eller kanske snarare återupptäcka det roliga med att fotografera igen. både jag och min kamera har legat i väldigt lång vinterdvala känns det som.

Men... imorgon försöker vi med nya krafter och så hoppas vi på det bästa.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

I´m alive

        Tid: 09:03:26 Datum: 2010-04-10

Hej alla ni som kanske tittar in här!

Jag lever fortfarande, men har tappat suget lite för bloggningen för tillfället.
Förhoppningsvis återkommer det inom en snar framtid.

Men jag lever!! :) Nu ska jag klä mig och sedan bege mig till mina föräldrar
för och hjälpa till med smörgåstårtor inför imorgon.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(19)|

SjätteAprilTjugohundatio

        Tid: 09:42:04 Datum: 2010-04-06
Tisdagen den 6:e april 2010. Påsken är över för detta året och det tycker jag är skönt. Får se om det blir en bättre påsk nästa år. Man kan ju alltid hoppas.

I fredags var sambon i/på Elmia hela dagen. På förmiddagen var jag ute och skulle köpa kran, men den fanns självklart inte inne och den säljdes inte heller längre. På eftermiddagen satt bara hemma och tyckte synd om mig själv hela eftermiddagen. :P Ja, så händelserikt liv har jag. :P I lördags var vi och åt middag hos hans föräldrar och kvällen spenderades hemma med film. I söndags var vi först på kalas, sedan spenderades kvällen och halva natten hos Sarah och Patrik. De bjöd på grillat och det var så gott. :) Det blev också grillade bananer också. :) mmmmmmmmmm Vi spelade Super Mario Bros hela kvällen och halva natten också. hahahahah Jag skrattar bara jag tänker på det.

Igår var vi ute och tittade/letade efter en ny blandare (kran) till köket, men jag är inte direkt sugen på och betala runt 2000:- för en kran. :( Vi får se om vi hittar någon annan, som är billigare. Ibland är det inte lätt och vara husägare. Ibland skulle det vara skönt och bo någonstans där det är någon annan som måste betala om något går sönder. Men fördelarna med och bo i hus vinner över de som finns med och bo i lägenhet. :)

Tja, det var väl våran påsk det. Inte mycket som gick i påsktema, men vi får se hur det blir nästa år. Kanske får bli en liten ändring på det. Kanske.......
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(10)|

Ensamhet

        Tid: 13:22:33 Datum: 2010-04-02

Dagens datum är 2:e april 2010, också kallat för långfredag detta året. Det är påsk, men ändå känns det inte som påsk. Jag tycker inte att denna högtid är något speciell. Jag vet inte om jag är negativ detta året, denna påsken, eller om jag är så alltid. Men just nu tycker jag att denna högtid kan vara över.

Idag sitter jag ensam. Sambon är på bilutställning, Elmia, Jönköping. Jag var så snäll och gick upp tidigt, kl 06.15, imorse för och köra honom in till hans jobb där de skulle åka ifrån. Snälla jag. :) När jag lämnat av honom, körde jag hem till mina föräldrar och vänta tills kl blev 10.00 så jag kunde köra till Ikea. Skulle ha en blandare till köket som vi sett ut tidigare, men när jag skulle köpa den så fanns den självklart inte längre. Blev på dåligt humör och fick huvudvärk. :(

Vila är vad som står på listan just nu. Se om huvudvärken vill försvinna, så jag kan fungera som en normal person resten av dagen och kvällen. Hade jag inte haft huvudvärk hade jag nog kört hem till en vän, för jag känner mig en aningen ensam idag. :(

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(45)|
bloglovin

Petra Huatorp, 25 år.

Här får du läsa om mitt liv i med- och motgångar, om mina tankar och drömmar, om mitt nyvunna intresse för fotografering m.m. Min högsta önskan:
två berner sennen, en liten underbar bebis och lycka.

Kontakta mig: petra.huatorp@hotmail.com

Matbloggstoppen
RSS 2.0