Trivs inte alls

        Tid: 15:21:16 Datum: 2008-09-25
Har så mycket jag skulle vilja få ur mig.... men jag orkar verkligen inte skriva om det just nu.
Jag skulle allra helst vilja gå och lägga mig och sova ett tag, men jag vet inte när min bror kommer så vi ska bege oss till gymmet. Igår och i förrgår hade jag sådan träningslust.... men idag är den som bortblåst och jag vill allra helst gå och gömma mig.
Mår illa gör jag också och har huvudvärk. *suckar*
När ska livet bli lättare??
Jag längtar verkligen efter ett lättare liv, ett enklare liv utan så många utmaningar. Jag tycker att jag gått igenom rätt så många utmaningar den sista tiden och jag känner att min kraft verkligen inte räcker till längre nu. Jag är på väg att gå mitt itu och jag vet inte riktigt vart jag ska få orken ifrån att fortsätta.... Dessutom ser framtiden rätt mörk ut också... och det gör ju inte det hela lättare.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Svettningar och illamående

        Tid: 09:34:10 Datum: 2008-09-24
Sitter här framför datorn, ca 30 min innan jag börjar jobba, och mår illa och svettas som en gris.
Är jag sjuk eller är det min ångest* som spökar? Känner efter lite och känner att magen inte heller riktigt är i balans... men det kan ju ändå vara ångesten som spökar då jag reagerar väldigt fysiskt på min ångest. Jag mår illa, svettas, blir yr, magen börjar krångla m.m..... men det kan ju också vara så att det är som jag håller på att bli sjuk.
Det är så svårt när man har sådan ångest som jag, för man vet liksom aldrig riktigt vad det är som är på gång. Är man sjuk eller är en ångestattack på gång? Denna gången känns det dock som om jag håller på att bli sjuk för jag har ont i huvudet, är tung i huvudet och en aningen täppt i näsan också.

* = Ångest är ett sinnestillstånd som karaktäriseras av rädsla eller oro, som ger kroppsliga uttryck. Detta kan vara en upplevd känsla av spänning eller tryck mot bröstkorgen, onormala hjärtslag, smärta i bröstet eller andfåddhet. I vissa fall beror ångesten på förändringar i hjärnan. I andra fall hör den ihop med andra medicinska problem eller psykisk sjukdom. Bland de yttre kroppsliga tecknen på ångest finns blekare hy, svettning, darrning och vidgning av pupillerna. Den känslomässiga komponenten består av rädsla eller panik, illamående och frusenhet.

Beskrivningen ovan av ångest är hämtad från Wikipedia.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Onsdag = lill-lördag

        Tid: 08:32:10 Datum: 2008-09-24
Vad betyder egentligen lill-lördag och varför är just onsdag lill-lördag?
Jag har ingen aning.

Onsdag idag vilket betyder en LÅNG dag för min del och jag måste vara ärlig och skriva att jag inte känner för det då näsan är täppt och det känns som om huvudet är en vattenmelon. Men,men... jag får väl trycka i mig panodil, treo och nässpray och hoppas på att det gör att jag klarar mig igenom denna dag.
Önskar att det var torsdag idag så man kunde få bege sig till gymmet, men näpp... tyvärr är det bara onsdag. Imorgon ska vi nämligen köra igång med ett nytt träningsprogram och det ser jag väldigt mycket fram emot. I det nya programmet ingår t ex övningar som hantelpress lutande bänk, hantelsväng rak bänk, sidolyft med hantlar, press i smith-maskin o.s.v. Jag har ingen aning om hälften av dessa övningar, men det är ju det intruktörer är till för. :-P
Funderar på om jag ska ta med kameran till gymmet någon dag och ta kort på dessa nya övningar och lägga upp här i bloggen. Kan ju ta kort på min bror när han genomför dem. :)
Vill ha torsdag idag så jag kan få bege mig till gymmet.

Jag har varit slarvig... både igår och idag. Jag hade skrevet upp i min almenacka att jag skulle ut på en promenad på morgonen på minst 20 min igår och idag... men jag har inte kommit ut en enda dag och nu sitter jag här med dåligt samvete och irritation på mig själv. Jag måste bli med hård mot mig själv eller vad man ska kalla det. Om jag bara myglar undan så syns ju inga resultat vare sig på vågen, måttbandet eller på kroppen. Måste bli bättre och mer bestämd.
Nej, nu måste jag klä mig och bege mig ut på en liten promenad med Fatika.
Hörs kanske i kväll när jag kommer hem någon gång efter halv åtta.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Äntligen hemma för att stanna

        Tid: 19:51:00 Datum: 2008-09-23
Nu är det äntligen kväll och är äntligen hemma för att stanna hemma. :-P
Låter konstigt, men jag jobbade mellan 9.30-15.30 och sedan var jag hemma i ca 1,5 tim för att sedan bege mig till jobb igen för personalmöte mellan 17-19. Nu är jag dock som sagt var äntligen hemma och jag ska ingen mer stans ikväll, utan nu är det hemma och soffan som gäller.
Funderar på om jag ska tappa upp ett fotbad och bara ta det lungt och njuta ikväll för det blir ännu en lång kväll imorgon då jag ska på kurs direkt ifrån jobb. Börjar jobba 9.45 och är inte hemma förrän vid 19.30. Ska sitta på en föreläsning mellan 16-19. Jag hoppas bara att den är intressant, föreläsningen.

Nej, nu ska jag fixa till mig ett fotbad och sedan ska jag kolla på Top Model och äta pannkakor. :)
Natti, natti
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Egen tv-serie

        Tid: 19:42:41 Datum: 2008-09-23

De som följt min blogg fram och tillbaka vet vid det här laget att jag är nästan som besatt av serien The Hills som går på MTV. Jag är väldigt nyfiken på allt skvaller kring de flesta i den serien så som Audrina Patridge, Lauren Conrad, Heidi Montag, Whitney Port m.fl. De senaste av intresse kring dessa är nu att Whitney Port får en egen serie, en egen spinoff. Whitney bodde tidigare i LA, men har nu flyttat till New York för att jobba för designern Diane von Furstenberg och det är väl det som hennes serie ska handla om. Det hela ska väl vara en serie om Whitneys liv och jag hoppas bara att hon är en mer intressant person i sin egen serie än vad hon är i The Hills.
Jag tycker att hon i The Hills är en tråkig karaktär som enbart jobbar, jobbar och jobbar. Inget drama kring henne, ingen kille, ingenting.
Hoppas att hon lyckas med sin egen serie och jag ska absolut kolla in den och se vad det är för något. Inspelningarna ska tydligen börja med en gång, men serien ska inte börja sändas förrän i början av år 2009.


  

                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Det svåra med livet

        Tid: 07:48:12 Datum: 2008-09-23
Sitter här som vanligt med datorn i knäet och funderar över livet.
Är meningen med livet att man ska jobba så mycket som möjligt och njuta av livet så lite som möjligt?
Man är ju tvingad att jobba, såvida man inte har det riktigt bra ställt, för att överleva i samhället.
Det är pengar som räknas och det är livet går ut på.. att tjäna ihop så mycket pengar som möjligt så man kan betala sina räkningar och överleva.
Jag tycker att detta är fel... att livet ska gå ut på att jobba så mycket som möjligt för att få ihop så mycket pengar så att man klarar sig ännu en månad.
Du jobbar halva dagarna alltid och andra halvan av dagen ska du sedan hinna med mycket på.
Du ska hinna vara social med dina vänner, med din respektive, med din familj, du kanske tränar och då ska det hinnas med o.s.v. Jag vill ha ett liv där inte jobb tar upp större delen av livet.
Jag vill njuta av livet.
Jag vill inte sitta där när jag är 85 år och tänker tillbaka på mitt liv och inser att större delen av det gått åt till att jobba.

Nä, nu måste jag klä på mig och gå ut med Fatika... sedan är det dags för jobb. *suckar*
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Träning

        Tid: 07:36:25 Datum: 2008-09-23
Igår spenderades det ca 1,5 tim på gymet.
Härligt!!
Ökade vikterna lite på vissa övningar och det kändes riktigt bra att verkligen få ta i.
Nu kanske, med lite allvar, musklerna börjar komma fram och synas lite, lite.
Om så bara lite så blir jag verkligen jätte glad och jag kan se min "drömkropp" framför mig.
Märk att jag skrev drömkropp, det betyder att verkligheten är en annan och att kroppen jag vill ha i verkligheten kan vara en annan.

Frågan jag ställer mig är:
Varför vill jag ändra min kropp?
Jag vill ändra min kropp för att må bättre.
Jag vill må bra fysiskt och minska riskerna för att drabbas av diverse sjukdomar som kan komma med övervikt.
Jag vill ha ett bra självförtroende, det kan man ha som överviktig också, men jag mår inte bra i denna kroppen jag bor i just nu och därför vill jag ändra den.
Jag tycker inte att det är meningen att man ska gå runt och må dåligt stora delar av sitt liv.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Huvudvärk

        Tid: 14:16:45 Datum: 2008-09-22
Sitter här och väntar på min bror så vi kan komma vidare till gymmet och träna lite.
Huvudvärken är på plats, men det känns konstigt för jag är lite yr också. :(
Men,men.... jag får bita ihop och ta mig till gymmet och efteråt kommer jag till att känna mig så myckte bättre.. hoppas jag. Det är mycket tankar och funderingar igång i mitt huvud, så det är inte konstigt att jag har huvudvärk. Jag skulle allra helst gå och gömma mig och komma fram när allting är klart och fixat.
Jag är så trött på denna ångest som ligger och lurar under ytan hela tiden och väntar på ett tillfälle att få slå till med full kraft. Jag hoppas ju att kan klara av att hålla den under kontroll ialla fall i två veckor till, för sedan har jag sem i två veckor.
Men just nu är det osäkert, för jag balanserar verkligen på gränsen nu. Ett enda snedsteg och jag kommer till att falla handlöst ner och frågan är när det tar stopp......
 
Nej, nu ska jag vila lite för min bror är här om ca 10 min.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Besök på ett barnsjukhus

        Tid: 23:21:15 Datum: 2008-09-20
Jag vet inte riktigt varför Heidi Montag och Spencer Pratt, från The Hills, besöker ett barnsjukhus.
Kanske för att de ville det, kanske för PR eller kanske för välgörenhet.
 Jag vet inte och det framkommer inte heller i texten från Posh24.
Paret besökte barnsjukhuset i Orange County där de pratade med barnen om b la High School Musical, Camp Rock och andra kändisar. Heidi ska tydligen ha blivit väldigt tagen av hela upplevelsen, men inte velat visa det.
Spencer ska tydligen ha sagt att han önskade att han var Zac Efron så att barnen skulle tyckt om honom mer.


           
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Födelsedags-picknick

        Tid: 23:06:55 Datum: 2008-09-20
Tänk om man hade haft en lika romantisk pojkvän som Heidi Montag ifrån serien The Hills.
 Den 15:e september fyllde Heidi 22 år och hennes pojkvän, Spencer Pratt, hade ordnat en picknick i
Will Rogers State Park till Heidis ära.
Han gav henne ett par stövlar som hon verkar älska om man tittar på bilderna nedan. Efter picknicken begav sig paret till en juvelarbutien Jason of Beverly Hills och shoppade loss riktigt.


     
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

11,5 tim

        Tid: 07:41:38 Datum: 2008-09-18
Det är vad jag sovit inatt. Jag gick och lade mig kl 19.00 igårkväll för jag hade en riktigt hemsk huvudvärk och inte f*n är den bättre nu. Kan bero på att jag har möte med chefen i eftermiddag kl. 14.00 och jag hatar det. Men,men.... det är bara att bita i det sura äpplet, ta sitt ansvar och hoppas på det bästa. :-P

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Jag hoppas väl på lite träning, men vi får väl se när jag är klar hos chefen, vad klockan är då och hur jag mår efteråt. :-( Jag hatar att jag är en sådan person som reagerar kraftigt på saker och ting. Mår riktigt dåligt inför ett möte och det spelar nästan ingen roll vad det gäller för möte... *suckar*
Aja... nu ska jag gå och ta på mig och sedan ska jag gå ut med Fatika.

Höres ikväll... kanske... berättar om hur det gick hos chefen idag.
// Petra


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Livet är svårt

        Tid: 14:48:14 Datum: 2008-09-14
Sitter här hemma igen efter en fika på Wideröra.
Har ont i magen och det känns som om all luft bara gått ur mig och alla mina krafter är som bortblåsta. Jag känner mig helt orkeslös och jag förstår inte hur jag ska orka med resterande av dagen.... eller av den kommande veckan. Det känns som om jag måste ta till alla mina sista krafter för att orka igenom en dag, för att orka med allt vad det innebär
och vara jag.
*suckar*

Jag skulle bara vilja bryta samman och gråta ut allting för att sedan försöka återgå till livet... ialla fall för ett tag. Det är nästan ännu jobbigare och leva på den där gränsen varje dag.
Gränsen mellan att klara av dagen eller hamna långt ner på botten.
Gränsen är tunn och jag undrar när den ska brista.....

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(1)|

Söndag

        Tid: 10:53:00 Datum: 2008-09-14
Idag är det söndag och det betyder att helgen snart är över och jag blir jätte ledsen över det.
Känns som om man inte hunnit vara ledig och nu ska man snart jobba fem dagar till innan man får vara ledig två. Jag måste verkligen bestämma mig och ta ut de där två veckorna jag har kvar för jag behöver verkligen vara ledig.

Idag ska vi till Wideröra och ta en fika. Efter det blir det hem och börja tvätta och sedan ska vi hem till hans föräldrar och prata lite. :) Spännande saker på gång och jag hoppas att de går i lås denna gången... annars vet jag inte riktigt vad jag gör.

Jag ska försöka skriva ett bättre och längre inlägg senare ikväll.


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Lördag

        Tid: 11:17:02 Datum: 2008-09-13
Sitter här hemma nu, ensam då sambon är i Hörby, och funderar på vad jag ska göra. Först tänkte jag bara på vad jag skulle göra idag... men sedan blev tankarna djupare och det slutade med att jag tänkte på vad jag ville med mitt liv, vad jag ville just nu o.s.v. *suckar* Jag önskar att jag hade alla svaren nu och allting bara kunde hända som jag ville.... men tyvärr har jag inte den turen.

Usch, nej... jag orkar inte tänka mer på detta.. så nu ska jag försöka aktivera mig på något sätt. Jag sitter och funderar på om jag ska ta och byta om och bege mig till gymmet och köra armar och axlar, sedan hem och städa så här är fint till sambon kommer hem. :-P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Sjuker

        Tid: 08:37:42 Datum: 2008-09-11
Kan ju tala om att jag inte alls är intresserad av att bege mig till jobbet idag, då jag mår skit. Vaknade vid 07.30 och mådde illa och hade riktigt ont i ryggen, stel i kroppen. Nu har jag varit vaken en timme och visst känns det LITE bättre, men jag hade mycket hellre stannat hemma och bäddat ner mig i antingen sängen eller soffan. Fryser gör jag också. *suckar*
Men.... det är bara att bita ihop och bege sig till jobb när man börjar 09.45 - 15.30 idag. Funderar på om jag kanske ska hoppa över middagen idag och gå hem kl 15.00 istället. Jag får väl kolla på schemat hur många personal vi är.. om det ens är möjligt och gå hem lite tidigare.

Nej, nu ska jag hoppa i lite myskläder och sedan gå ut med Fatika. Hon ligger här nedanför på golvet och halvslumrar och tittar lite på mig. Hon är så söt min vovve. :) Hon är världens bästa hund!!


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ändrad arbetstid

        Tid: 09:58:30 Datum: 2008-09-10
Fick ett samtal efter 09.00 ifrån jobb. De meddelade att vi inte har några barn på avd. till 17.30 ikväll som det först var skrevet på schemat.. så jag får börja 11.00 istället för 11.30. Är det positivt eller negativt försöker jag komma underfund med... Jag lutar dock åt att det mest är positivt eftersom jag då kommer hem i vanlig tid ikväll och det kan jag tycka är skönt eftersom jag är trött och hängig i huvudet.

Nej, nu måste jag springa in i duschen och sedan bege mig till jobb då jag börjar om ca 1 tim. *suckar*
Önskar att denna dagen var över och att det var helg imorgon. Jag känner verkligen inte för och jobba, utan jag vill hellre bädda ner mig i sängen med min dator. Men.... jobbar man bara 75% så får man ha huvudet under armen innan man kan vara hemma. Det är skit när man är tvungen att jobba 75% när man hellre vill jobba 100%. Aja.... det är en annan diskussion... Nu måste jag springa in i duschen.

Ha en bra dag!


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Trött, täppt och ingen ork

        Tid: 08:20:48 Datum: 2008-09-10
Godmorgon!!

Ligger just nu i soffan med datorn i knäet, har varit vaken i ca 30 min. Börjar 11.30 idag vilket ju i och för sig är väldigt skönt, men det känns inte så kul och behöva jobba till 17.30 ikväll... men det är bara att bita ihop och klara av ännu en jobbedag. Jag är super trött och täppt i näsan, det är som om att jag har en förkylning som inte vill bryta ut riktigt så den sitter där och är jätte jobbig. I och med detta har jag ingen som helst ork till någonting... men det är som sagt var bara att bita ihop.

Jag är nere i en trist svacka när det gäller allting. Jag hade en period för ett tag sedan då allting handlade om vikten... och nu är jag tillbaka där igen. Jag är så besatt av detta med vikten att det verkligen påverkar mitt vardagliga liv. Jag tycker att jag är stor, ful, fet, äcklig och det påverkar skälvklart mig och mitt liv. Jag drar mig gärna undan ifrån allt och alla och blir på dåligt humör, sur och irriterad.
Jag känner att jag verkligen måste göra något åt hela denna situationen, mina tankar och även göra något åt min vikt. Jag orkar inte må så här vareviga dag och jag orkar inte med att det påverkar hela mitt liv. Det upptar en hel del tid och en väldig massa energi. *suckar och snyftar lite*

Nej, nu ska jag äta lite frukost.
Ha det bra!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Känslan av att inte duga till

        Tid: 14:57:47 Datum: 2008-09-09
Idag är ingen bra dag för mig.
Jag känner mig ledsen och ensam och jag har också en viss känsla av att inte riktigt duga till. Hur jag än gör så tycks jag inte få ordning på mitt liv. Jag tycks inte få någon rätsida på det hela.. hur jag än gör och hur mycket jag än försöker.
*suckar*
Det känns också som om jag inte har ork eller lust till någonting... jag som bruka älska att skriva, tycker nu att det är svårt och jobbigt att ens få till ett par meningar här i bloggen... ändå har jag hur mycket som helst jag skulle vilja skriva om. Vänskap, vikt, tränig, drömmar o.s.v.
Hur mycket som helst...
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Inspiration, motivation och kloka ord

        Tid: 21:33:44 Datum: 2008-09-07
Jag är en person som har problem med min vikt (övervikt) och jag tränar styrketräning för och få bukt på detta... men det går inte alls som jag vill och som jag tänkt. Ofta tryter min motivation och jag blir bara frustrerad och känner att jag nu skiter i allting för det lyckas ändå inte. Jag kommer alltid vara den där tjocka tjejen som kommer tycka illa om sig själv för resten av livet. Men.... på något sätt vill jag inte riktigt acceptera den synen och när motivationen är borta och mina negativa känslor börjar ta överhand så går jag in och läser denna blogg och nästan med ens kommer jag på bättre tankar och tänker att jag visst kan klara det, att jag har viljestyrkan och motivationen till att gå igenom detta jobbiga och i slutändan komma ut som en helt annan person, med en bättre livssyn och framförallt en positivare människa. Jag tycker att du som tränar eller som har problem med maten på ett eller annat sätt ska gå in och läsa Sofi Lindbergs blogg. Hon skriver mycket klokt och hon ger ialla fall mig motivation och inspiration.

Sofi Lindbergs blogg

Hon har i ett av sina inlägg, "Det är väl bara att sluta äta", skrevet om hur hon tror att mat och känslor hör ihop. Att vi äter när vi är glada, vi äter när vi är ledsna.. Ja, att vi helt enkelt förknippar våra känslor med mat och jag håller med henne. Jag tror också att våra känslor, oavsett om de är positiva eller negativa, hör ihop med mat. Jag äter när jag är glad och jag äter när jag är ledsen, jag äter när jag vill belöna mig och jag äter när jag vill bestraffa mig o.s.v. Ialla fall.... i detta inlägg skrev hon om att man borde försöka komma på andra sätt att belöna sig på än genom maten och det var t ex att man kunde sätta små guldstjärnor i sin kalender, hade man haft en jobbig dag på jobb så kunde man sätta en guldstjärna i almenackan o.s.v. och när man fått t ex fem stjärnor så fick man lov att köpa den där tröjan man ville ha eller något liknande. Jag tycker att detta verkar som en utmärkt idé så nu jag har fått för mig att jag ska iväg imorgon och inhandla en sådan skrivbok som man fick när man gick i skolan och guldstjärnor och silverstjärnor och så ska jag försöka mig på det belöningssystemet istället för maten... både när jag ska belöna mig för att jag gjort något bra och / eller för att jag haft en jobbig dag eller något.
Ni förstår principen.. hoppas jag. :-P

Vad tycker ni? Låter det som en bra idé? Hur många stjärnor ska man sätta nu i början innan man får belöna sig med något klädesplagg, en tavla eller något liknande?
Det får ju inte vara ett för högt antal, för då tappar man ju motivationen.
Har ni tips och ideér på hur man kan lägga upp det hela så skriv gärna en kommentar.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Färga håret?

        Tid: 12:34:45 Datum: 2008-09-07
Sitter och funderar på om jag ska färga håret idag och kanske bli lite piggare på köpet...?
Just nu har jag blond hårbotten / utväxt och så är jag mörkbrun och ljusbrun i olika partier... *suckar*
Jag hatar verkligen den blonda utväxten och jag tycker att det ser så ovårdat ut när man inte orkar färga den. Det ser ut som om jag är gråhårig eller något. :-P
Färgen jag funderar på är Deep Reddish Brown.


Vad tycker ni?
 Ska jag färga håret idag eller ska jag hoppa över det?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(7)|

Snart dags för jobb

        Tid: 09:07:11 Datum: 2008-09-04
Vet inte vad det är.... men varje gång det närmar sig jobb så känner jag mig trött och utsliten. Känner inte alls den där roliga känslan att gå iväg till jobb för det känns som om att varje gång man kommer dit så är det någonting som är fel och något som måste lösas. Det är nästan alltid strul och problem med schema och tider o.s.v. *suckar*
Det är aldrig enkelt och komma till jobb längre. Man kan inte bara dyka ner på golvet till barnen när man kommer för det är så mycket annat som ska lösas först och sedan innan man vet ordet av det så är det dags för barnen att gå hem.
*suckar*
Jag skulle kanske behöva en veckas semester eller något..
Tror ni att det är vad som behövs?
Få hämta lite luft, andas ut och slappna av?

Livet känns inte så bra för tillfället.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Snygga P!nk

        Tid: 08:15:37 Datum: 2008-09-04
Jag är kanske ensam om att vara 24 år och vara helt galen i P!nk, men jag står för det. Jag tycker P!nk har en skön stil och jag tycker om hennes attittyd. Hon är den hon är och det får man anitngen acceptera eller låta bli, men hon ändrar sig inte för någon. Sådan var jag innan också.... men någonstans på vägen har jag tappat bort mig själv och nu känns det mer som om jag är en vilsen människa, en vilsen själ. Men... ialla fall.....
P!nk är kanske inte den som följer trender i Hollywood till punkt och pricka... men hon anser ialla fall att det är viktigt att hålla sig i form. Om det är för idealet i Hollywood eller om det är för att hon helt enkelt mår bättre av det, vet jag inte och det spelar ingen roll heller egentligen för hon är inte den där superspinkiga tjejen, utan hon ser hälsosam ut. Hon tycker om att jogga för det gör hon ofta på stranden i Malibu. Denna gången hade hon sin hund till sällskap och det ser så mysigt ut. Man kan ju bara drömma sig bort och önska att det var en själv som sprang där på stranden och såg så där hälsosam ut.


    

Måste också skriva att P!nk nu nyligen blev klar med sitt nya album Funhouse som tydligen ska släppas i USA i nästa vecka. Jag längtar tills det släpps här, för jag ska lätt köpa det med en gång. :)
Jag är "besatt" av två saker och det är serien The Hills och så är det P!nk. :-P
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Måndag = ny vecka

        Tid: 07:55:26 Datum: 2008-09-01
*suckar*
Jag tycker verkligen inte om måndagar, för det betyder att det är början på en ny vecka vilket betyder att man har fem hela jobbdagar framför sig. :-( Det ser jag tyvärr inte fram emot....
Har suttit och funderat nästan hela helgen på och söka nytt jobb, men jag vet inte riktigt vad det är jag vill göra. Jag är 98% säker på att jag inte kommer att stanna där jag är idag och det är utav flera anledningar. Tycker att jag blivit lite illa behandlad av diverse personer.... t ex de som bestämmer. Aja... strunt samma..... Jag ska inte gå in på det i min blogg. Tycler bara att det är orättvist och jag tycker att det är fel utav de som tar besluten o.s.v. Tycker inte man ska köra över folk på det sättet.

Vad händer annars idag?
Vi ska tvätta mellan kl. 14-20 i eftermiddag. Inget kul det heller.
Jag funderar på om jag ska dra med sambon i kväll till badhuset och simma lite. Känns som om det skulle vara riktigt skönt och som något jag skulle behöva. Kan behövas och göra något annat förutom enbart styrketräning. Har dock inte skött den så väldigt bra. *suckar* Simma är ju något som är bra för kroppen och alla musklerna. Man borde kanske försöka lägga in simning 1-2 dagar i veckan också förutom den där styrketräningen. Jag får verkligen ta mig i kragen och rycka upp mig. Detta håller inte om jag ska fortsätta vara så nere och deppig hela tiden. Livet blir inte roligare för det......

Nej, nu ska jag gå och göra mig klar och sedan ska jag ut med Fatika en liten runda.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|
bloglovin

Petra Huatorp, 25 år.

Här får du läsa om mitt liv i med- och motgångar, om mina tankar och drömmar, om mitt nyvunna intresse för fotografering m.m. Min högsta önskan:
två berner sennen, en liten underbar bebis och lycka.

Kontakta mig: petra.huatorp@hotmail.com

Matbloggstoppen
RSS 2.0