Ensam hemma

        Tid: 12:25:23 Datum: 2008-05-31
Jag sitter ensam hemma i soffan och tittar på Janice Dickinson Show (som precis slutade) och funderar över vad jag ska hitta på. Mår inte så bra idag ju och jag sov en timme innan i hopp om att må lite bättre... vilket tydligen bara var önsketänkande. B. har åkt till Hässlehom med en vän för och kolla något med bilar. Han ville först inte åka, men då jag inte mår bra så kändes det skönt och få honom hemifrån ett tag. :-P

Sitter och tänker på att jag skulle vara på väg till Ölands Djurpark just nu. Blir ledsen när jag tänker på att jag inte är med, utan sitter hemma och mår skit.





Vi skulle bo i en sådan här stuga som ovan. Man kan sitta på balkongen och titta på savannen och djuren som bor där. Hur mysigt är inte det då? Vem vill inte uppleva något sådant?
Jag hoppas ialla fall att mina föräldrar får det riktigt bra. :-)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

"Berta" på upptäcksfärd

        Tid: 09:36:52 Datum: 2008-05-31
Nu har mina föräldrar varit och hämtat "Berta" (min bil) så nu är den på upptäcksfärd.
:-)
Den kommer få se mycket den inte sett tidigare.
:-P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tvättar

        Tid: 08:51:22 Datum: 2008-05-31
Hejsan



Finns där något tråkigare än och tvätta? Och att tvätta en förmiddag? Jag tror inte det ialla fall... men, vill man ha rena kläder får man snällt tvätta.

Jag gick och la mig igen ett litet tag efter det att jag skrevet inlägget nedan, men jag sov inte så länge för sedan fick jag sms av mamsen. :) De ville låna min bil till Öland då deras gått sönder och det är klart att de får låna min bil. Jag ska ändå ingenstans i helgen då jag inte mår så bra och magen inte är okej. Så nu ska min "Berta" ut och rulla många mil, ca 36 mil om man ska tro på eniro.se. Enligt eniro.se ska det ta ca 4 tim och 20 min att köra dit om man kör i ett sträck, men det gör inte mina föräldrar så det tar kanske ca 5 tim eller något. Jag hoppas att de får en skön minisem. och att det är jätte fint på Ölands djurpark. Jag vill också dit, men det får bli en annan gång och då vill jag stanna en vecka så man hinner mer lite.

Jag hoppas att min nya design ska komma upp någon gång under dagen....så det är bara till att vänta lite till. :)

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Lördag & illamående

        Tid: 06:58:01 Datum: 2008-05-31
Go´morgon allesamman


Ligger med laptopen i sängen och skriver. Borde egentligen sova och det ska jag också.. men kände att jag var tvungen att skriva lite först. Veckan på jobb har varit minst sagt turbulent med nästan halva avd. sjuka i magsjuka och kräka. Tänkte i torsdags att det var skönt att jag sluppit det... men i fredagsmorse när jag vaknade mådde jag allt annat än bra. Mådde illa och det körde i magen och så fortsatte det hela dagen och hela kvällen igår och även nu på morgonen.
Jag blir så ledsen för jag skulle annars ha följt med mina älskade föräldrar till Öland idag... men blir hemma istället. Jag blir så ledsen och jag får så dåligt samvete för det. *snyft*

Nej, nu ska jag sova ett litet tag till.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kommande ny design

        Tid: 21:25:33 Datum: 2008-05-29
Go´kväll allesammans


Nu börjar klockan bli mycket och jag ska snart leta upp min säng. Har en lång dag på jobb imorgon.... 17.00 slutar jag. :( Kan ju tala om att det inte är något kul en fredag.... men,men... tur att det "bara" är var fjärde vecka som det inträffar.

Jag har fått kontakt med en söt tjej som är superduktig och snabb på att fixa bloggdesigns. Hon har redan fixat en ny design till mig som kommer att komma upp på min blogg förhoppningsvis någon gång under helgen. Jag har redan sett min blivande bloggdesign och jag tycker att den är väldigt fin. :) Jag ser verkligen framemot att få upp den på bloggen och förhoppningvis återfå en del av blogginspirationen igen. :-P Det enda som fattas nu är bara det mobila bredbandet så jag kan börja ha med mig datorn nästan överallt jag går.
hahahaha

Nej, nu måste jag vattna blommorna och sedan måste jag verkligen tvätta av mig och hoppa i säng.
Sov gott allesammans :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Snygga Audrina

        Tid: 19:04:10 Datum: 2008-05-29
Har egentligen inget skvaller om Audrina, utan jag tyckte bara bilderna på Posh24Audrina Patridge var snygga så därför sätter jag in dem i bloggen. Skönt för Audrina att inte stå i skuggan av Lauren Conrad  längre. Audrina är ju med i kommande filmen Into the blue 2 och självklart ska jag titta på den eftersom Audrina är med i den.
Jag gillar hennes stil då den skiljer sig ifrån de övriga The Hills-tjejernas. Audrina är mörkhårig och lite av en rockare medan de andra är blonda och lite mer "flickstil".

Audrina är en cool tjej. :)




                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Stundande bröllop

        Tid: 18:49:52 Datum: 2008-05-29
Favoritsidan Posh24 har precis uppdaterat mig med skvaller om The Hills - kändisarna Heidi Montag och Spencer Pratt. Kanske kommer Heidi inom en snar framtid att heta Heidi Pratt istället för Montag. Spencer friade till Heidi för ett bra tag sedan och hon sa ja, men slog upp förlovningen efter att ha känt att hon inte var riktigt redo. Nu är det tydligen dags igen.. för en förlovning nummer två. Paret befinner sig på en romantisk semester i Mexico och kanske är det för att fira... just en andra förlovning?? Kanske känner Heidi sig mer redo denna gången?? Hon ska tydligen ha sagt till tidningen Usmagazine att hon nu är redo att gifta sig med Spencer och att han är hennes själsfrände.
Ja... hur det blir med den saken återstår och se.

  




Bilder: Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Bilderna jag lovat

        Tid: 17:17:24 Datum: 2008-05-29
Här kommer bilderna på vårt storarum efter omtapetsering och på vår nyinköpta lykta jag lovat i två-tre dagar nu.
Har satt upp lite fler tavlor, men ni får hålla tillgodo med dessa nu. Kommer andra längre fram......


    

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(1)|

Förälskad i skor

        Tid: 17:12:18 Datum: 2008-05-28
Hejsan



 

Jag har blivit helt förälskad i espandrillos nu i sommar.
Tyvärr äger jag inga... än, men helt klart funderar jag på att beställa dessa två par som kommer ifrån Brandos.

    



 

Tycker du att dessa är snygga och vill gärna ha dem själv, eller du kanske är nyfiken på om shopen har andra skor som passar mer din stil, gå då in på

BRANDOS.se - Köp dina skor på nätet! - Klicka här ->
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

P!nks nya stil

        Tid: 21:37:22 Datum: 2008-05-27
Var precis inne på Posh24 och tittade om där fanns något nytt om The Hills-stjärnorna, men det var där inte, utan istället hittade jag lite om en annan favorit jag har och det är nämligen P!nk. Jag har sett två konserter med henne här i Sverige och jag har tyckt om hennes musik och stil väldigt länge. Det var hon som fick mig till att klippa till en tuppakam förra sommaren och ha den blåsvart. Nu har hon dock bytat stil lite och jag tycker inte om den lika mycket. Hon har skaffat sig väldigt blondt hår och jag tycker inte att hon passar så väldigt bra i det.



                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Tisdagkväll

        Tid: 21:14:33 Datum: 2008-05-27
Hejsan allihopa


Hur är det med er idag Här är det väl sådär... Jag hade väldigt gärna velat skriva att det är bra.... men det är det inte egentligen. Att leva med ångest är något som är väldigt svårt och vissa perioder kan det begränsa ens liv helt och hållet. Det är svårt för personer som inte upplevt det att förstå och många tycker att man är löjlig. Men.... det är svårt och förklara.
Idag slutade jag tidigt, 13.15. Körde hem och betalade räkningar, kissa Fatika, titta tv och sedan blev det såklart även lite surfande. :P  Ringde B. strax innan han slutade och frågade om vi skulle köra och handla en stor lykta och det var han med på. Så det är vad vi gjort ikväll, handlat en stor lykta. Orkar inte ta bild ikväll, utan det får bli imorgon och då ska jag också lägga upp bilder på hur svårt storarum ser ut nu. Skulle ju gjort det för ett par dagar sedan.... men är man lat så är man. :P

Kram
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens enda inlägg

        Tid: 21:19:44 Datum: 2008-05-26
Go´kväll allihopa


Detta blir dagens första och sista inlägg. Det har varit full rulle hela dagen..... eller något. Började kl. 09.00 imorse och slutade 17.00 för att sedan kl.18.00 vara tillbaka på jobb för en s.k. sommarfest. Om man kan kalla det fest.... tja, det är väl upp till vad var och en anser att fest betyder. För mig var detta ikväll en sammaslutning eller vad man kan kalla det istället för fest. Vid 20-20.30 körde de flesta hem, för man har ju ändå jobb morgon också och där är väl ett par stycken till som öppnar imorgon och inte enbart jag. Jag börjar 06.00 imorgon och jobbar till 13.15. Jag önskar egentligen att man kunde ha sådana lyxtider varenda dag.... men det går ju inte.
Dessutom går jag ner på 75% f r o m 1 juli. Jag ser både fram emot det och inte.... man tjänar ju också mindre i lön och det vill man ju inte. Dessutom har jag ikväll fått höra en del saker som stör mig nu om det visar sig att dessa är sanna. Men.... det återstår och se..... Vet inte riktigt vad jag ska göra eller hur jag ska hantera det om det nu skulle visa sig att det är sant? Ta upp en diskussion med chefen eller leta efter annat? Jag vet inte.... jag känner bara att jag vill ha svar på mina frågor och det vill jag ha rätt så snart....

Ialla fall..... Humöret har gått upp och ner idag och just nu är det väldigt långt ner. Hade en diskussion innan med sambon som gjorde att jag blev på lite dåligt humör. Blir väl lätt så när man ser på en sak på två olika sätt och har svårt för att vara flexibel och villig att försöka se det ur den andres synvinkel. Dessutom är jag envis som en åsna, men.... denna gången anser jag mig faktiskt ha rätt... så därför tänker inte jag ändra på min syn. :-P Vi får väl se var det hamnar........

Någon som äger en förskola och som behöver en barnskötare på heltid med en fast anställning?

Godnatt allihopa
Hoppas ni haft en bättre dag än jag.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Nuvarande pojk/flickvän blir....

        Tid: 22:02:51 Datum: 2008-05-25
.... automatiskt den bästa älskaren.


Jag vet att mitt förra inlägg skulle vara det sista, men jag sitter och tittar på Sanningens ögonblick och den personen som är med just nu fick en fråga där hon skulle svara på om hennes nuvarande pojkvän var den bästa älskaren hon haft. Publiken drog efter andan och majoriteten tror nog att man ska svara ja, men jag tycker inte att det är ett så självklart svar som många andra tycker. Många anser nog att det ska vara så, men varför? Bara för att man är i ett förhållande just nu så behöver ju inte det betyda att just den personen är den bästa älskaren, men det betyder ju inte heller att personen är den sämsta man haft. Det betyder ju bara att man passar olika bra ihop med olika människor. Jag tycker inte att det är en fråga man ska behöva skämmas för att svara på och jag tycker inte heller att det är rätt av ens respektive att bli arg eller sur över svaret. Personen är kanske inte den bästa älskaren man haft, men kanske den bästa pojkvännen /flickvännen man haft och det, i mina ögon, betyder betydligt mer.


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kvällens sista

        Tid: 21:52:41 Datum: 2008-05-25
Go´kväll


Detta inlägg får bli kvällens sista inlägg.
Jag har tillbringat flera timmar framför datorn idag och det börjar jag få lite dåligt samvete för nu.
Men.. jag får tänka att jag kompenserat för att jag inte kommer till att sitta här speciellt mycket imorgon.
:-P 
Imorgon blir en LÅNG dag. *suckar*
Jobbar mellan 9-17, sedan kl.18 ska man vara på s.k "sommarfest" med jobb, men egentligen är det bara ett personalmöte som hålls utomhus. Där ska jag som sagt var vara kl. 18 och så börjar jag jobba kl.06.00 på tisdag. Känns inte alls som om jag kommer till att vara speciellt positiv till det, men man har inte mycket val. Det kommer till att vara en del nu inom en snar framtid som kommer att kännas jobbigt i samband med jobb, men det är väl sådant man får ta. T ex så är detta (veckan som börjar imorgon) sista veckan som man har det schemat man haft sedan man började. Nästa vecka är det nya tider och kort därefter är det ännu ett nytt schema för då är det semesterschemat och sedan f r o m 1 juli är det nytt schema för mig igen för då går jag ner till 75%. Så.... ja, att jag inte känner mig riktigt positiv för tillfället är kanske lite förståligt, men det blir säkert hur bra som helst i slutändan.
Jag får intala mig själv om det ialla fall.

Nej, nu är det dags och stänga ner denna datorn och låta den vara. Det är också snart dags att bege sig till sängen så man kommer i säng i något sånär tid.
Natti, natti.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Glassugen

        Tid: 19:32:29 Datum: 2008-05-25
Glass, glass, glass



Jag är så fruktansvärt sugen på mjukglass med chokladdop, det trista är att man bor i en liten by (som Gud glömde ibland) där kiosken som säljer glassen inte tar kort och man har inga lösa pengar ute. Då tänker ni kanske... "Ja, men varför går hon inte till uttagsautomaten och tar ut pengar?" Tja, svaret på en frågan är enkel.... Här finns ingen uttagsautomat. Här finns ingenting i denna j*vla hålan och det gör mig så frustrerad. Enkla saker som en uttagsautomat finns närmast i Svalöv eller Billesholm, men vem kör dit för och hämta pengar till en glass när bensinen kostar runt 13,44 kr/l. Det blir en väldigt dyr glass!!!! Dessutom har väl kiosken bara öppet till 20.00... om han nu inte gått över till sommartider för då är där väl öppet till 21.00.

Behöver jag berätta att jag är sur, irriterad och väldigt frustrerad nu??!!!!

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Försöker och försöker

        Tid: 17:51:33 Datum: 2008-05-25
Hej allihopa


Känns som om jag tillbringat större delen framför datorn istället för ute i det fina vädret. *skäms* Men jag har fått Photoshop cs3 och då fastnar man lätt. :) Jag kan ingenting om Photoshop och det kan jag inte ännu trots att jag som sagt var suttit här flera tim. Jag försöker och försöker, men jag får ingenting till att fungera. Jag blir så ledsen och känner mig så otroligt dum och korkad. Men,men.... man lär sig väl inte allt på en dag. Det sägs ju att Rom inte byggdes på en dag.... eller vad det nu är man säger.
Någon som känner för att dela med sig av tips och kunskaper när det gäller programet får gärna skriva en och annan kommentar. Jag tar tacksamt emot allt ni kan. :-)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

1:a arbetet i CS3

        Tid: 13:44:14 Datum: 2008-05-25


Jag har satt den väldigt enkla ramen runt en bild på min hund Fatika.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ledsen

        Tid: 12:15:48 Datum: 2008-05-25
Jag försöker få igång ett program på datorn, men jag får det inte till att fungera och det gör mig så frustrerad och ledsen. Önskar att jag också var duktig på datorer och inte behövde hjälp ständigt. :-(
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Spika tavlor

        Tid: 11:24:08 Datum: 2008-05-24
Idag ska vi spika upp tavlor i storarummet eftersom vi fått omtapetserat i storarummet i veckan. :)
Bilder på hur rummet ser ut nu kommer att komma här i bloggen under dagen.
Jag hoppas verkligen att det kommer bli fint nu när tavlor och sådant också ska upp. :)

Vad ska ni själva hitta på idag?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dags för frukost

        Tid: 10:31:49 Datum: 2008-05-24
Hejsan


Nu har B också äntligen kommit upp ur sängen, så nu är det äntligen dags för lite frukost.
Är faktiskt lite hungrig. Låter kanske konstigt att jag skriver så, men jag brukar inte vilja ha någon frukost då jag inte brukar vara hungrig på förmiddagen. Men... nu ska det bli gott med macka och ProViva - svartvinbär.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nerbäddad i soffan

        Tid: 15:32:33 Datum: 2008-05-23
Hejsan allihopa



Egentligen borde jag inte kunna ha tillgång till min dator för jag borde vara på jobb, men istället ligger jag nerbäddad i soffan med värsta magont. :-( Detta var inte alls vad jag hade tänkt mig denna fredag, men.... man kan inte styra över... ja,vad det nu än är som bestämt att jag ska ha ont i magen. Jag börjar också få ont i huvudet nu.... *suckar*
Dessutom känns det skit att inte få lön förrän på tisdag för vi har inte utbetalning den 25:e som det flesta andra, utan vi har den 27:e. Så medan de flesta andra får lön idag... får jag vänta tills på tisdag.
Behöver jag tala om att det suger??

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Äntligen sista dagen

        Tid: 06:57:58 Datum: 2008-05-23
Go´morgon allihopa


Nu är det äntligen fredag och sista jobbedagen för denna veckan. Jag tycker att denna veckan verkligen har segat sig fram och jag tycker att den har varit så väldigt lång. :-(  Men nu är det som sagt var äntligen fredag och imorgon är man ledig. Jobbar mellan 7.45-16.15 idag och det är inte alls kul kan jag påpeka. Ännu mindre kul är det att när jag gick och lade mig igår mådde jag fruktansvärt illa och hade ont i magen och när jag vaknde imorse mådde jag ungefär på samma sätt... alltså skit. *suckar* Får se hur det går på jobb idag......

Måste gå och göra mig klar nu för jobb också......
Puss & kram

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ännu ett pinsamt inslag

        Tid: 18:38:49 Datum: 2008-05-22
Jag skrev att jag skulle in på Posh24 och titta runder efter lite kändisskvaller och jag hittade lite om Heidi Montag och Spencer Pratt som ju medverkar i serien The Hills. Jag har ju skrevet mycket om den serien och jag kommer till att fortsätta med det eftersom jag blivit totalt besatt av den och de personer som är med i den. :-P
Heidi Montag och Spencer Pratt är inte några av mina favoriter och kommer inte att bli det heller. Denna gången har de två pinsamma personerna varit på en baseballmatch mellan Dodgers vs. Cincinnati Reds som gick av staplen i LA. Till detta event hade de såklart matchat sina kläder med varandra. Jag menar.... hur pinsamma får man bli och hur löjliga får man bli? Förstår de verkligen inte hur de framställer siga själva? Förstår de inte att många tycker att det verkar som om de inte har något innanför pannbenet??? Eller det är kanske bara jag som tycker det...?







Bilder: Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Tillbaka

        Tid: 18:14:16 Datum: 2008-05-22
Hejsan allihopa

Jag har inte skrevet speciellt mycket denna veckan och det är väl lite för att jag inte haft lust eller inspiration för och skriva... eller så har jag bara varit lat eller något. Men.. nu skriver jag igen. Ialla fall ett eller annat inlägg för ikväll. Ska in på Posh24 för och snoka lite bland kändisar och skvaller. :-P Det är kul. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ett tag sedan

        Tid: 06:58:59 Datum: 2008-05-21
Hejsan allihopa


Ja, det var ett tag sedan jag skrev här och det är för att jag har haft annat och göra.
Jag hinner inte skriva så mycket nu heller för jag ska ut med Fatika och sedan ska jag gå till jobb.

Jag återkommer någon gång ikväll. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Panelgardiner i ett brett fönster?

        Tid: 07:33:31 Datum: 2008-05-19

Vi håller ju som sagt på att göra om i vårt storarum och därmed vill jag ju också ha nya gardiner och därför slänger jag ut denna frågan här och hoppas på en del bra svar.


Kan man ha panelgardiner i ett brett storarumsfönster eller det ser inte fint ut?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(2)|

Måndagmorgon, ny arbetsvecka & nya vanor

        Tid: 07:07:36 Datum: 2008-05-19
Go´morgon allihopa


Jaha, då är vi inne i en ny vecka och det är v. 21. Får jag som jag vill så ska jag ha sem. om 6 veckor. Eller..... hur blir det nu..... jag vill ha sem. v.27-28. Får se hur det blir ialla fall.. om jag får det eller inte.

Idag kommer jag tyvärr inte att skriva så många inlägg då jag för det första slutar sent, 17.00, och med det är hemma sent. Sedan ska jag också färga håret ikväll är det tänkt och så ska jag faktiskt försöka bege mig ut och springa/jogga lite ikväll också. Måste verkligen ta tag i det igen, för även denna veckan har jag gått upp något gram och i längden blir dessa gram något kg som sedan blir fler och fler kg och till slut är jag tillbaka där jag började och det vägrar jag. Så nu är det dags med nya vanor och rutiner och därmed får datorn och bloggen komma lite i efterhand nu ett litet tag.
Men jag skriver så klart så fort jag får en chans och tid över för det. :-) Bloggberoende som jag är. :-)

Hoppas ni får en bra dag.
Nu är det dags för mig att laga lite frukost som består av mannagrynsgröt med mjölk. :-) *slurp*

Kramis
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Total kaos

        Tid: 16:09:02 Datum: 2008-05-18
Hejsan



Vårt storarum är ett enda stor kaos kan jag tala om. B håller på att slipa väggarna där inne nu och har gjort det nästan hela dagen, så vi har gult damm överallt. På alla möbler, alla saker och på oss själva. Vi ska ju få omtapetserat på tisdag och onsdag, så därför måste vi göra klart allt idag inför det så mamma och pappa bara kan ta och börja på tisdag när de kommer.

Vi har gult där inne nu och kommer efter omtapetseringen att ha orange/röd/gul. :-) Lite svårt att förklara, men jag tror det kommer till att bli väldigt fint där inne och jag kan säga att jag verkligen längtar tills på onsdag när man kommer hem efter jobb och det är färdigt. :-)

Bilderna nedan visar vårt storarum innan slipning och under slipning. Våra väggar är för tillfället gula......

      
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(1)|

Snart dags och tvätta

        Tid: 13:51:33 Datum: 2008-05-18
Hejsan



Ja, snart är det dags och börja tvätta. *suckar* Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att tvätta, att behöva springa ut om och upp och nerför trappor enbart för och tvätta lite. Jag kan inte nog skriva hur mycket jag längtar till den dagen då jag bor i hus och har egen tvättmaskin och torktumlare. Längtan är oändlig. :-)
Kommer att springa upp och ner till och från tvättstugan mellan 14-20 idag och det är inget kul alls.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Söndag

        Tid: 09:20:09 Datum: 2008-05-18
Hej allihopa

Då är det söndag igen och det känns som om helgen bara sprungit förbi. Inte har man gjort speciellt mycket i helgen heller. :-( I fredags var vi nog bara hemma och tog det lungt... tror jag.... kommer inte ihåg. Igår var jag hemma hela dagen fram tills det var dags för 30års fest som kanske inte gick riktigt som jag hade tänkt mig. Men,men.... nu är den förbi och det är bara att lägga det som hände bakom sig och gå vidare framåt och hoppas på det bästa.
Idag är det söndag vilket betyder tvättid och slipning av hela storarummet. Vi ska ju få omtapetserat i storarummet på tisdag och onsdag av mamma och pappa. :-) Hur snälla är inte dem då som tapetserar när jag och B är på jobb. :-)

Är det inte snart semester!!?
Jag funderar på om jag ska ta två veckor, trots att jag bara har en betald vecka. Jag börja ju jobba i slutet av feb. detta året, så det är därför jag inte har så många dagar att ta ut som jag får betalt. Men..... jag känner ändå att en vecka kanske är lite lite för då ska man försöka hinna med så mycket på bara den veckan. Jag funderar på och kanske ta v.27-28.

Nej, nu ska jag sysselsätta mig med något.
:-)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Strul med Telia

        Tid: 17:22:44 Datum: 2008-05-16

 Någon mer som har Telia och som har problem med att skicka sms och ringa ifrån mobilen??
Någon som vet vad det handlar om??

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Äntligen sista dagen

        Tid: 07:10:04 Datum: 2008-05-16
Go´morgon allihopa


Detta får bli ett super snabbt inlägg, då jag börjar bli lite sen.
Fredag idag vilket betyder att det snart är dags för två dagars ledighet och jag kan knappt vänta.
Det trista är att man jobbar till 16.15 idag och det är inget kul alls.
 :(

Nej, nu måste jag verkligen rusa.
Kramis
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Drogberoende mammor

        Tid: 20:04:42 Datum: 2008-05-15
Hej allihopa

Sitter för tillfället och tittar på dr. Phil på tv4+. Idag handlar det om tvillingmammor som är drogberoende.
Jag säger bara... herregud..... Jag vet inte om jag blir arg eller om jag tycker synd om dem. Jag tror inte att de medvetet blev drogberoende, utan de blev det efter ett liv fullt av stress. Det är ingen ursäkt, men det är inte som om de en dag vaknade och tyckte att de skulle bli beroende av droger. Jag hade nog inte brytt mig lika mycket om det bara hade handlat om dem, men nu handlar det om deras barn också. Den ena mamman har förlorat vårdnaden om sina barn pga sitt drogberoende och hon har dessutom kört drogpåverkad med sin systers barn i bilen. Jag menar..... hon borde ju inte få vara i närheten av barn överhuvudtaget. Hon borde inte ens få ha sina barn varannan helg, inte förrän hon är drogfri ialla fall. Det handlar inte om henne i den stunden, utan om hennes barn. Det är dem man måste tänka på i första hand. den andra systern har sina barn hemma hos sig.. eller ja, hemma hos sin mamma då hon bor där tillsammans med sin mamma och sin tvillingsyster samt hennes egna barn. Hur hon överhuvudtaget kan få ha kvar vårdnaden om barnen... ja, det förstår jag inte.

Det ska bli intressant och se fortsättningen imorgon... om jag kommer ihåg att titta på tv kl. 19.00 imorgon. Men det måste jag....
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Endast en dag kvar

        Tid: 17:52:39 Datum: 2008-05-15
Hejsan allihopa

Nu är torsdag också snart förbi och det betyder att det endast är fredag kvar att jobba, sedan är det helg och ledighet som gäller. :-) Hur underbart är inte det?!! Ska ni göra något speciellt i helgen?
Själv ska vi på 30års fest på lördag och det är väl i princip det enda vi ska göra.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vill inte idag

        Tid: 07:34:44 Datum: 2008-05-15
Go´morgon allihopa


Nu sitter jag här framför datorn igen. *suckar* Att jag aldrig kan släppa den. :-P
Börjar jobba om ca 45 min och ska jobba ända till 17.00 idag, då en annan är sjuk och jag sade att jag kunde ta stängningen. Jag har också sagt att om det behövs kan jag ta öppningen imorgon... men det är för att det skulle betyda att jag kommer hem ca 1 tim och 15 min tidigare. :-)
Egentligen vill jag inte jobba idag.... men vad gör man inte för och få lite pengar på kontot så man kan överleva. Det är ju inte precis som om man kan försörja sig på sin blogg. :-P Tänk om man hade kunnat det?? Undra om det hade varit tråkigt i längden och enbart sitta framför datorn i flera tim och tänka på en hel massa saker för att man ska få ännu fler läsare och samtidigt behålla de man har. Ja.... jag hade dock inte haft något emot och tjäna lite pengar på bloggen som en extra inkomst eller vad man ska kalla det. Men.... det är väl bara till att fortsätta drömma.......

Nej, nu ska jag gå och fixa till mina naglar innan det är dags att bege sig till jobb.
Vi höres ikväll någon gång.
Ha en underbar dag allihopa!!


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kvällsmat = rabarberris

        Tid: 20:41:05 Datum: 2008-05-14
Go´kväll allihopa


Onsdagkväll och snart är denna veckan också slut. Kan ju inte mer än skriva att det ska bli underbart med helg igen.
:-P

Jag kände mig lite hungrig innan och tänkte att jag skulle laga till något och med tanke på att jag fick hur mycket rabarber som helst utav mamma igår, så föll valet på rabarberris som är så underbart gott.
*mums*
Har ni hört talas om det innan, rabarberris?
Det är väldigt gott, det lovar jag.
Till detta har man mjölk.
Åååhhhh, kan det inte vara färdigt snart för jag är jätte hungrig och så sugen på det nu.


Bild: Jag själv

När jag stod vid spisen och höll på med riset och rabarberna, så hade jag lite åskådare. :-)


Bild: Jag själv

Min hund Fatika var med i köket och tittade vad jag gjorde.
Visst är hon super fin och söt??
:-P
Vem tycker inte det om sin hund?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Halva veckan gått

        Tid: 07:12:50 Datum: 2008-05-14
Godmorgon allihopa


Nu är det onsdag och det betyder att snart har halva veckan gått. "Bara" två dagar kvar att jobba innan man är ledig igen. :) Jag älskar ledigheten. :) Man uppskattar helgerna mycket mer nu när man jobbar och inte bara går hemma. Innan tyckte jag helgerna var jobbiga.. men då gick jag också hemma. :-P

Idag jobbar man mellan 07.45-16.15. Kan ju tala om att detta inte alls är min favoritdag att jobba, dels för tiden och dels för att jag går till en annan avd. på eftermiddagen. Men,men.... det går säkert och det är ju inte så länge kvar innan det blir nytt schema och nya tider och då kommer jag inte att kunna gå ner till den andra avd.

Har tyvärr inget kul att meddela just nu. :-( Jag väntar fortfarande på min nya bloggdesign... så vi får se vad som händer de närmaste dagarna, fär tjejen som ska göra den är hemma igen nu.
Har fruktansvärt ont i benen idag också, så det kommer till att bli att ta det lungt på jobb. Inte vara nere för mycket på golvet och på knä och sådant för då kommer jag inte upp igen. :-)

Nej, nu måste jag rusa. Ska ut och kissa min vovve också innan jag ska köra till jobb.
Ha en underbar dag!!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Glamour

        Tid: 17:50:19 Datum: 2008-05-13
Go´kväll allihopa

Ligger i soffan nu med datorn i knäet och tittar på Glamour. Tycker verkligen att det är en segkörare den serien. Brooke har ju avverkat nästan varenda kille som är med i den serien. Nu är hon ju tillsammans med Ridge igen och ska gifta sig med honom. Kan hon aldrig bestämma sig eller vad är det med henne?

Hur kommer man upp ur en trist period? För tillfället är jag inne i en sådan period att ingenting känns kul och allting känns bara jobbigt. Jag är missnöjd med allt och då menar jag verkligen allt. :( Det känns inte alls bra och det gör mig på dåligt humör.
Har så fruktansvärt ont i benen också. :(
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Har bokat 1:a säsongen

        Tid: 14:17:59 Datum: 2008-05-13
Hejsan allihopa

Dagens första blogginlägg för min del och det beror på att jag började kl. 06.00 imorse och orkade inte skriva något imorse. Men... nu skriver jag ialla fall och det är ju alltid något. :)

För ett litet tag sedan lade jag in en bevakning på 1:a säsongen av The Hills och nu är där satt ett releasedatum på när den släpps och datumet är 08-08-27 och jag har redan lagt in en beställning på den. :) Man kan kanske säga att jag är lite smått beroende av den serien. :) 179:- kostar den och är hela 225 min lång och språket är såklart engelska, men där finns b la svensk textning. Behöver jag skriva att jag längtar tills den kommer hem och jag ska hämta ut den på posten?? :-P


Bild: cdon.com

Så här kommer omslaget att se ut till den 1:a säsongen. Innan var det en helt annan bild de funderade på att ha där, men tydligen har valet istället hamnat på denna.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Audrina och Lauren vänner?

        Tid: 21:09:40 Datum: 2008-05-12
Här kommer nästa skvaller kring kändisarna i The Hills, men denna gången handlar det om Audrina Patridge och Lauren Conrad. I serien har man kunnat märka av lite spänningar kring de tre rumskamraterna Audrina, Lauren och LO. Jag trodde ett tag att Lauren och Audrina skulle börja bråka och att Audrina skulle flytta ut till eget, men det verkar inte ha blivit så, för häromdagen syntes Lauren och Audrina tillsammans shoppandes på Robertson Blvd. Av de flesta bilderna syns de bägge tjejerna vara på gott humör och ha kul tillsammans och jag personligen hoppas att de två fortsätter vara vänner. Frågan är om de kommer fortsätta vara det om LO får som hon vill. Lo verkar inte speciellt förtjust i sin tredje rumskamrat, Audrina, utan hon hade nog heller bott med Lauren själv. Hur det blir med deras boendesituation återstår att se i kommande avsnitt av serien The Hills.


Lauren och Audrina har väldigt olika klädstilar, men jag tycker att bägge är snygga.
Audrina Patridge

Lauren Conrad


Bilder: Posh24 där det även finns fler bilder.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(4)|

Tillgjorda Heidi och Spencer firar Mors Dag

        Tid: 20:48:31 Datum: 2008-05-12
Ja, då var det åter dags för lite skvaller kring kändisarna i serien The Hills.
Det handlar om Heidi Montag och Spencer Pratt. Dessa två personer är inga favoriter hos mig och därför har jag lite svårt för att skriva något snällt och positivt om dem... och det är likadant denna gången. :P
Nu har det varit Mors Dag tydligen över i USA och detta spenderade Heidi och Spencer med att fira Heidis mamma Darlene. Darlene har åkt till Los Angeles för och tillbringa lite tid tillsammans med dottern och eftersom Spencer och Heidi aldrig är ifrån varandra, så spenderade Darlene även tid tillsammans med Spencer. Som välkomstpresent fick Darlene en stor bukett rosor och ett gigantiskt kort.
Problemet denna gången är att bilderna på Heidi och Spencer och även Darlene ser för stela ut. Bilderna ser inte spontana ut, utan det ser ut som om de verkligen poserar för kameran för att det ska se så perfekt ut som möjligt. Det är bara och titta på bilderna nere och skapa sin egen uppfattning:

   




Bilder: Posh24 där det även finns fler bilder.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Slarv, slarv, slarv

        Tid: 07:22:30 Datum: 2008-05-12
Godmorgon allihopa

Måndag idag och det betyder att det snart är dags att bege sig till jobb.
Jag hoppas på en bättre vecka denna veckan än vad det var förra. Så tråkig stämning på jobb, negativ och sur. Känns dessutom också som om en del försöker frysa ute mig, göra mig osynlig och det tycker jag inte om. Men,men.... vi får se hur det blir denna veckan.

Dags för en vikt eftersom det är måndag och det är ju bara att konstatera att jag har börjat slarva och det är inget jag accepterar. Så från och med idag blir det total skärpning.
Vikten visade på +0,1.
Det är inte mycket, men jag känner mig själv. Börjar jag acceptera en sådan liten ökning så kommer det bara att bli mer och mer. Jag hittar på ursäkter för varför jag har gått upp och till slut är jag på samma vikt som när jag började och det tänker jag abslout inte tillåta. Nej, så från och med idag är det skärpning som gäller.. både med maten och med motionen.

Nej, nu ska jag fixa till mig inför jobb..men jag återkommer någon gång ikväll.
Ha en bra dag!!


Jag vet att det inte är påsk, men jag ville ändå sätta ut en bukett blommor till er i min blogg och denna bukett är den enda jag har.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Goda humöret - som bortblåst

        Tid: 18:02:11 Datum: 2008-05-11
Det goda humöret jag var på innan är som bortblåst.
Att det ska vara så svårt att vara sambo ibland....
Ja, det är ingen dans på rosor alltid.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Sköna söndag

        Tid: 16:27:35 Datum: 2008-05-11
Hejsan allihopa


Nu är vi hemma igen efter ett besök hos svärföräldrarna. Heter det svärföräldrar trots att man inte är gift, utan enbart sambo och förlovad?
Ialla fall.... Vi hade fika med upp till dem och sedan slappade vi i solen ett par timmar. Jag har gett mig f*n på att jag ska få färg denna sommaren. Hur det går med den biten... Ja, det återstår och se faktiskt. Man kanske borde införskaffa en badenbaden på altanen trots att man bor utmed stora vägen genom byn?? Man behöver ju inte ligga i bikini, men linne och shorts kan man ju faktiskt ha och få lite färg.

Jag är väldigt avundsjuk på S. för hon är verkligen brun och då menar jag super brun och det är ju hur snyggt som helst. Dessutom ser det ju så super fräscht ut också nu när det börjar bli varmt. Hur snyggt är det egentligen och vara vit och ta på sig linnen, klänningar, kjolar m.m.? Nej, jag ska absolut införskaffa mig färg denna sommaren. Det är ett måste.

Nej, nu ska vi iväg och se om vi kan inhandla lite mat. Verkar som om vi ska grilla lite, så vi får väl köra iväg.
Hej hej
None
Vet att jag haft denna solen innan ,men jag tycker den är super söt och så vill jag verkligen lysa upp min blogg.
Väntar som sagt var på en ny design.......
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ta upp hästbajs??

        Tid: 09:12:04 Datum: 2008-05-11
Måste bara länka till ett inlägg som Natacha Peyre har skrevet på sin blogg som handlar om att hästägare borde plocka upp efter sin häst när den har bajsat. :)
Läs vad Natachas åsikt är om hästbajs och vad som borde hända inom området att ta upp efter sin häst.

Vad tycker ni?
Borde hästägare ta upp efter sin häst på något sätt eller det är okej att det ligger stora högar efter hästarna?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(3)|

Sista lediga dagen

        Tid: 08:26:43 Datum: 2008-05-11
Godmorgon allihopa

Igår blev det dåligt med uppdateringar och det ber jag om ursäkt för. Jag måste verkligen skaffa sådant mobilt bredband så jag kan ha med min dator lite mer när jag åker någonstans.
Ialla fal.... Igår började kanske inte dagen så värst jätte bra.... :( Men,men.... Jag och Fatika körde hem till mina föräldrar där vi slöa ett litet tag i solen, sedan begav jag mig till Väla för att uträtta lite ärenden (men jag glömde hälften) och sedan tillbaka till mina föräldrar för att sola lite till. :) Jag försöker skaffa mig färg denna sommaren, istället för att se ut som om jag sprungit bakom en mjölkbil hela vintern. Ialla fall.. sedan blev det en dusch och sedan begav jag mig till S & P för att se hur det gick med bilen. (S:s bil sänktes av B & P) Det tog hela dagen och då menar jag verkligen HELA dagen. :-P Men jag tror det blev bra och jag hoppas att S blev nöjd ialla fall. :) När de var färdiga blev det middag (pizza, dock sallad för min del) och sedan allmänt prat. Det var väldigt trevligt och jag hoppas att det kommer fler gånger. Vi får snart dock bjuda hem dem till oss, för nu har vi varit hos dem 3-4 gånger på rad, så det känns nu lite som om det börjar bli vår tur. Men det får dock vänta tills vi tapetserat om i storarummet.. vilket sker i nästa vecka. Inte denna veckan som kommer... men nästa igen. :) Jag riktigt längtar!!!

Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad som står på schemat. Ingenting skulle jag kunna tro. Jag skulle vilja lägga mig och sola, men det gör man inte gärna på vår altan då vi bor utmed stora vägen och alla kan se in. *suckar*
Jag kan inte nog beskriva hur mycket jag längtar efter ett hus just nu. Jag hoppas verkligen att vi till nästa sommar har ett hus så man kan njuta på ett helt annat sätt av sommaren än vad man kan när man bor i lägenhet.

Jaja... nu ska jag försöka sysselsätta mig med något ialla fall.
Vi hörs.

None
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dekor till din laptop

        Tid: 09:54:31 Datum: 2008-05-10
Måste faktiskt bara tipsa om detta (jag får inte betalt) jag hittade inne på Bluebox.se
Visst är det rätt trist med ett svart, vitt o.s.v. lock på din laptop?? Jag har ett svart och jag tycker det är sjukt tråkigt då jag använder min laptop dagligen. När jag var inne på Bluebox igår så hittade jag s k laptopdekorer, där finns även till t ex Ipod. Ialla fall.... Jag fastande för en dekor som jag lätt skulle vilja ha på min dator:

Bild: Bluebox.se

Hur cool är inte denna då? :)
Där finns olika mått på dekoren, så är du intresserad så får du mäta din dator och sedan se om där är någon som passar. Jag funderar faktiskt ärligt på att beställa denna. Vore ju coolt att ha det som dekor på locket, istället för svart.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Börjar dagen med lite Pink

        Tid: 09:35:31 Datum: 2008-05-10
Godmorgon allihopa


Det är inte ofta som jag skriver mitt första blogginlägg så här sent en lördag... men jag har faktiskt sovit länge idag. :) Det kanske är bra att jag har flyttat in min dator i datarummet, för då sätter jag mig inte vid den direkt på morgonen när jag varit ute med Fatika, utan jag går faktiskt och lägger mig igen.

Ja, som det står i rubriken så inleder jag denna dag med lite bilder på Pink. Jag måste erkänna att Pink är en av mina absoluta favoritartister. Jag tycker om henne musik, hennes stil (för det mesta) och hennes attityd. Hon låter ingen sätta sig på henne, hon tar inte skit ifrån någon. Förra året (tror jag det var) så var jag i Stockholm och tittade när hon spelade på Hovet och sedan var jag även i Göteborg och tittade när hon spelade på Trädgården. Vann biljetter till bägge spelningarna.
Bilderna nedan är från en shoppingtur på Malibu Country Mart. Hon har precis blonderat håret och bytt frisyr. Vet inte om detta är någon favorit hos mig, då jag tyckte att hon såg bra ut i sin tuppakam.. och jag tycker kanske att håret är en aningen för blondt. Däremot älskar jag hennes super snygga skor hon har på sig på bilderna. Riktigt snygga.



Bilder: Tagna från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Duktiga jag

        Tid: 16:21:28 Datum: 2008-05-09
Hejsan allihopa



Igår skrev jag om att jag tvättat vår fåtölj och jag lovade er en bild på den också och här kommer den:



Idag har jag dummsugat, plockat lite överallt, diskat, tvättat (håller på) o.s.v. Jag har också rymt undan på mitt skrivbord, så nu har jag ställt datorn där och tanken är att den ska stå kvar där också. :P

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(0)|

Trött och illamående

        Tid: 12:09:03 Datum: 2008-05-09

Jag blir så trött på detta illamåendet.
*suckar*
Någon som har något tips på vad man kan dricka eller äta för att det ska försvinna??

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Hemma idag också

        Tid: 09:21:54 Datum: 2008-05-09
Hej allihopa

Jag är hemma idag också.
Mår inte alls bra. :(
Ont i magen och illamående... vet inte riktigt vad det är med mig. Förhoppningsvis blir det bättre under dagen.

Hoppas ni får en bra dag idag.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

1 prenumerant

        Tid: 22:22:01 Datum: 2008-05-08
Go´kväll allesammans


Jag har fått en prenumerant på Bloggkoll.com
Jag vet inte vem du är som valt att prenumerera på min blogg, men jag vill tacka dig och skriva att jag tycker du är helt underbar.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Sanningens ögonblick

        Tid: 20:46:05 Datum: 2008-05-08
Hejsan


Jag sitter just nu och tittar på kanal 5 och tv-programmet Sanningens Ögonblick.
Det går ut på att en person har svarat på ett x antal frågor innan programmet via ett lögndetektortest. Deltagaren vet inte hur det gått på testet och utifrån de frågorna som han fått svara på innan, har man valt ut ungefär hälften av dessa som han ska svara på i studion inför publik och några som han känner.
I kväll är det t ex en kille som sitter och svarar på frågor och med i studion är hans mamma, bror och en vän. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta program då det är första gången jag ser det. Antingen är det just denna killen jag inte tycker om eller så är det programmet. Frågan han ska svara på just nu är om han brukar spana in sin mammas rumpa??!! Vad är det för fråga? Han fick en fråga innan också om han bruka gömma kondomer för och slippa använda dem och han svara ja och det var sant. Jag menar.... vad är det för människa??

Hade jag kunnat ställa upp i ett sådant program?? Kanske... men jag tror inte det. En del saker är bäst och ha för sig själv och inte dela med svenska folket. Hade du kunnat tänka dig att ställa upp i programmet och svara på en del väldigt privata frågor inför svenska folket??
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tvättat vår fåtölj

        Tid: 17:40:32 Datum: 2008-05-08
Hejsan allesammans

Mådde riktigt dåligt innan, så jag gick och lade mig för och vila men istället somnade jag och sov i ca 1,5 tim. När jag sedan vaknade kände jag att jag ville sova mer, men jag måste ju kunna somna ikväll också. Huvudvärken sitter fortfarande i och jag börjar tröttna på den nu. Ingenting hjälper känns det som.... eller jo.... Jag ska bege mig iväg och införskaffa linser, för jag har ju lite dålig syn, men använder inte mina glasögon.
Ialla fall.... När jag vaknat kände jag att det var dags och göra något, så jag bytade plats på två lampor, rensade bort döda blad och grenar i mina murgrönor och så tvättade jag får skinnfåtölj så nu är den ren, fin och ljus igen. (bild kommer sen)
Jag har dock en 2:a och en 3:a kvar och tvätta, men det får bli imorgon. Ska vara hemma från jobb imorgon också då jag haft huvudvärk i snart 2 hela dagar.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(0)|

Rivalitet mellan LO & Audrina

        Tid: 12:24:51 Datum: 2008-05-08
The Hills


Jag är som väldigt bekant vid detta laget, löjligt förtjust i serien The Hills. Jag har sett alla avsnitt i säsong 1,2 och 3. Ja, alla avsnitt som visats än så länge i säsong 3. Igår när jag var inne på cdon.com så lade jag till mig på listan över bevakning när The Hills och säsong 1 ges ut. Detsamma gäller för Laguna Beach säsong 1. Där är inte satt något realsedatum än, men med bevakningen så får jag ett mail med det så fort det är satt ett. :)

 
Bilder: Ev. omslag till 1:a säsongen av The Hills & 1:a säsongen av Laguna Beach

De senaste nyheterna ifrån Posh24 är att Audrina och LO inte kommer överens och det märkte man tydligt i senaste avsnittet. Det verkar som om LO inte vill ha Audrina i deras gemensamma hus och när det först var prat om att de skulle köpa hus, så tror jag att LO enbart hade tänkt sig henne själv och Lauren Conrad. Det var Lauren som ville ha med Audrina och det verkar nu som om Lauren kommer till att få det svårt att få LO och Audrina att dra jämt.
Bilderna nedan på Audrina är nytagna och av hennes leende att döma, så kanske det har löst sig mellan henne och LO. Det är ialla fall vad Posh24 skriver. Men ingen vet ju säkert varför hon ler, kanske får vi svaret i kommande avsnitt av The Hills.


Bilder: Audrina Patridge utanför sitt hus LA. Alltid lika söt och fräsch.
Hon blir mer och mer en favorit hos mig.

Bilderna är tagna från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

La Redoute

        Tid: 07:54:34 Datum: 2008-05-08
Godmorgon allihopa


Torsdagmorgon idag och jag borde egentligen göra mig klar för jobb, men jag ringde innan och sade att jag inte kom för jag mår så illa idag och har ont i magen. :(
Inget kul alls.... men,men.... det man inte dör av, blir man väl starkare av. :)
Så idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt, slappna av.


Igår eller i förrgår var jag inne på La Redoute och tittade vad dem hade nu inför sommaren. *skrattar*
Det roliga är att det jag beställde kanske inte är det man tänker sig varma sommardagar, men... fastnar man för något, så gör man.



Bild 1) Kakifärgad kofta - jag älskar koftor.
Bild 2) Tunika i svart / violett - tycker att den ser så härlig ut.



Bild 1 & 2) Tröja med huva - jag har beställt den blåa färgen, men jag ville visa hur den ser ut framifrån också, därför är där en bild på en grön också.

Bilder tagna från La Redoute.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Omtapetsering

        Tid: 21:32:33 Datum: 2008-05-07
Hejsan


Nu är onsdagen snart slut och jag borde redan ligga i sängen då jag är så fruktansvärt morgon trött.
Men... Ikväll har vi haft besök av mina föräldrar. Jag frågade nämligen pappa om han kunde hjälpa oss att tapetsera om i storarummet. Vi har redan hittat tapet vi vill ha, så det är bara att skarvar ska slippas ner.. sedan kan pappa börja. :) Underbart!!!
Förhoppningsvis har vi valt rätt tapet, så det blir fint och vi kommer trivas i rummet. Jag har lite andra planer också i samband med omtapetseringen. :)

Nej, nu ska jag faktiskt gå och göra mig klar för sängen. Känner av huvudvärken som varit en följeslagare precis hela dagen, från det att jag vaknade imorse och ändra fram till nu.

Godnatt allihopa.
Vi hörs imorgon igen. :)

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(1)|

Lever

        Tid: 17:40:35 Datum: 2008-05-07
Hej allesammans


Detta är ju mitt första inlägg för idag.
Var väldigt trött imorse, så jag kom upp lite sent ur sängen för och hinna skriva blogg innan jobbet. Dessutom har inte direkt blogglusten infunnit sig idag, då jag inte mår riktigt bra. :( Har huvudvärk och lite magont... så jag är inte på mitt bästa humör.

Ska snart köra till Röstånga för och hämta hem min cykel också som jag varit utan i flera månader.

Återkommer kanske senare eller så blir det inte förräns imorgon, då jag förhoppningsvis känner mig lite piggare och gladare.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Audrina Patridge - rockare

        Tid: 18:54:20 Datum: 2008-05-06
Audrina Patridge är en av personerna som är med i serien The Hills och hon är lite av en favorit hos mig också. Jag tycker om hennes stil då det är mer åt det rockigare hållet. Hon är ett fan av Joel och Benji Maddens klädesmärke som heter DCMA Collective och syntes handla tillsammans med pojkvännen Justin Bobby.(han heter inte så, men Audrinas vänner i The Hills har döpt honom till det)

Jag var inne på MTV:s hemsida innan och såg att det nya avsnittet av The Hills kommit ut och självklart tittar jag på det med en gång. Måste säga att jag tycker lite synd om Audrina och att LO och Lauren beter sig dåligt mot henne. Det verkar som om de försöker frysa henne ute, speciellt LO. (hittar inga bilder på LO)
Det ska bli spännande att se nästa avsnitt för och se hur allting utvecklas. Jag är helt besatt av The Hills. :)





Bild: Audrina Patridge från serien The Hills
Bilderna är tagna från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Strul med bloggen

        Tid: 16:18:16 Datum: 2008-05-06
Vill bara påpeka att min blogg är flyttad till den nya plattformen och att detta kan medföra lite strul med min blogg. Har vissa svårigheter med att logga in o.s.v.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Svepa en treo & vila

        Tid: 15:02:00 Datum: 2008-05-06
Hej allihopa

Dagens första blogginlägg och det beror på att jag började jobba kl. 06.00 imorse och har nästan precis kommit hem.. kanske för ca 10-15 min sedan. Det har varit en jobbig dag idag på jobb och jag hoppas att jag slipper fler sådana dagar då ingen vet någonting och man bara springer runt som yra höns. *suckar*

Kom som sagt var hem precis och jag har en sådan huvudvärk nu..Ja, det är hemskt. Har svept en treo och ligger nu i soffan och ska försöka vila lite, var bara tvungen och skriva ett blogginlägg först. :-)

Någon som vet vart man kan köpa ett Photoshop??
Vill så gärna ha ett eget nu... tråkigt och behöva vänta flera veckor på någons hjälp med saker och ting. Går jag dessutom och betalar någon annan för och hjälpa mig, kan jag lika bra lägga pengarna på ett eget Photoshop.

image225

Adobe Photoshop CS3
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Heidi Montag på hästbanan

        Tid: 20:46:35 Datum: 2008-05-05
Jag har blivit helt frälst av Posh24 och allt som skrivs om The Hills - stjärnorna.
Idag fanns där nyheter om inga mindre än Heidi Montag och Spencer Pratt.
De båda var på Kentucky Derby som gick av staplen i Louisville.
De båda hade klätt sig i sann Derby anda, Heidi i en söt klänning och en väldigt stor och utmärkande hatt och Spencer var klädd i grå kostym, vita skor och en stor cigarr i munnen.
Enligt min mening ser Spencer väldigt löjlig ut och Heidis hatt.... Ja, vad ska man skriva om den.... Hon älskar verkligen att synas och få uppmärksamhet.
De satt i den privata sektionen som kallas för Millionires Row som är den sektion där alla rika och kända sitter.


image224
Bild: Heidi Montag och Spencer Pratt på Kentucky Derby
Bilden tagen från Posh24
image223

Bild: Heidi Montag på Kentucky Derby
Bilden är tagen från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Home again

        Tid: 18:55:11 Datum: 2008-05-05
Hejsan allihopa



Är hemma igen nu. :-)
Har ju jobbat idag då det återigen är måndag. Ledigheten bara springer iväg och man känner knappt att man varit ledig och redan längtar man till helgen och ledigheten igen. :-) Konstigt det där.

Sitter med datorn i knäet och myser i soffan av att det är tyst och lungt här hemma. B och Fatika är inte hemma för de är hos B.s föräldrar. B håller på och laga min bil... vilket inte är ovanligt. I och med han har min bil och hans föräldrar bor i hus och det är fint väder, så tyckte jag att han kunde ta med sig Fatika så kunde hon vara ute istället för och ligga hemma i en trist lägenhet. I sådana här stunder längtar jag enormt mycket efter ett hus..... men det kommer när tiden är rätt för det och vi hittar just det där huset man vill ha och som man med en gång känner att detta är hemma.

Nej, nu ska jag hoppa jämfota in i duschen. :-P
Kramis

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Veckans vikt

        Tid: 06:47:08 Datum: 2008-05-05
Godmorgon allihopa


Precis som varje måndagmorgon, så börja jag med att ställa mig på vågen och denna veckan visade den -0,6 jämfört med förra veckan. Inte helt dåligt, då man bör gå ner mellan 0,5-1 kg / veckan för att det inte ska gå för fort. Jag är tyvärr fortfarande inte beredd och skriva ut vad jag väger, men jag har satt upp ett mål för när jag ska skriva ut det.... Jag ska nå en viss vikt innan jag skriver ut det.... Tills dess får ni hålla tillgodo med dessa måndagsvägningarna och delmålen jag har satt upp för varje månad. Är det något ni undrar över, så är det bara till att skicka iväg en kommentar eller något, så svarar jag på det.

Nej, nu är det frukost som gäller så att jag inte behöver stressa för att jag har fastnat framför datorn... som jag alltid brukar göra.

Kramis

image220
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Gardiner till sovrum

        Tid: 16:08:27 Datum: 2008-05-04
Hejsan allesammans


Sitter på Jotex och tittar efter nya gardiner till sovrummet.
De vi har där inne nu är röda och passar inte alls in i rummet. (bild kommer senare) Har tittat på Hemtex, ikea, Härliga Hem m.fl. ställen, men hittar inga som jag tycker är tillräckligt fina.

På Jotex finns några tänkbara, men jag vet inte.
Vad tycker ni?

Kanske ska tala om att vi har gula, ljusgula, tapeter för tillfället. Vi ska dock tapetsera om, men vet inte riktigt när.


image218
Denna gardin med antingen en svart eller beige panellängd bakom?
Bild: Jotex
image219
Denna gardin tillsammans med den svarta bakgrunden?
Bild: Jotex
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(2)|

Vill ha en ny design

        Tid: 11:41:33 Datum: 2008-05-04
Ny bloggdesign


Jag har länge velat ha en ny bloggdesign, då jag inte trivs med den jag har nu. Färgerna känns för dystra på något sätt för mig. Tyvärr kan jag ju inte göra så fina bloggdesigns själv och nu väntar jag (och har väntat ett tag) på att tjejen som gjorde min nuvarande design ska ha tid och göra om den, göra en ny.
Tyvärr verkar det som om hon har fullt upp och jag får vänta länge...men det är inte min starka sida.

Är du duktig på bloggdesigns?
Skriv en kommentar, så tar jag ev. kontakt med dig.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Frukost

        Tid: 11:22:41 Datum: 2008-05-04
Dagens frukost intogs lite sent, men jag har städat vår toalett så nu är där skinande rent inne. :) Det nästan blänker när man går in där. :-P

Frukosten bestod ialla fall idag av gröt, mannagrynsgröt med mjölk och jordgubbssylt.

image216
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Inredning

        Tid: 09:30:25 Datum: 2008-05-04
Hejsan


Jag går här hemma och tänker och funderingar över hur det ska se ut här hemma.
Här finns inte ett enda rum i lägenheten som jag trivs med till 100%.
Jag vill göra om överallt, men jag vet inte vart jag ska börja...
Det bästa är ju och ta ett rum i taget, men tålamod är inte min starka sida... så jag vill göra allt på en gång. :-P Vilket rum ska man börja med? Vad ska man börja med i det rummet?
Jag har ingen aning..... *suckar*

Var ska man börja!!??
Vad ska man börja med??
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(1)|

Sista lediga dagen

        Tid: 08:35:29 Datum: 2008-05-04
Godmorgon allesammans


Söndag idag och imorgon är det åter dags för jobb. *suck*
Det känns inte alls som om man varit ledig i 4 dagar. Tiden bara springer iväg när man är ledig tycker jag.... man hinner inte riktigt med allt man vill hinna med.

Igår var det shopping på listan, men vi kom inte hem med någonting. Vi hittade inga blommor.. antingen tyckte vi att de var fula eller så tyckte vi att de var för dyra. Hittade inga snygga gardiner heller någonstans, så sur blev jag och lusten att shoppa var därmed som bortblåst. Istället körde vi hem och på vägen hem körde vi inom verkstan för och hälsa på S & P som var där och höll på med S:s bil. Pratade lite, sedan körde vi hem och tog det lungt någon timme innan det var dags och träffa S & P i kiosken för ännu en pratstund och lite glass. :) Väldigt trevligt. :)
Sedan var det bara till att köra hem om och hämta Fatika och sedan köra till hans föräldrar där det väntades middag och spel. Inte världens roligaste spel.... Pratmakarna eller något sådant hette det och jag kan inte rekommendera det. Ialla fall.... vi körde hem vid 23.00-tiden och stupade rätt i säng.

B. är nu på väg till Hässleholm för och köra rally och jag sitter här i sängen och försöker hitta ork och lust till att göra något. Mamma kommer någon gång vid 14-14.30 för att hämta upp mig då vi ska till Perstorp för att fira L. på hennes 12-års dag. :) Stora damen nu och man undrar vart tiden tar vägen. De blir stora så fort.

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta på något istället för och sitta här hela dagen.
Kram
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Öppnar upp sig

        Tid: 16:17:51 Datum: 2008-05-03
Hej allesammans


Var precis inne på Posh24 för och se om där kommit in något nytt roligt skvaller ifrån kändisvärlden. (vilket liv man har när man följer kändisarnas liv) Ialla fall upptäckte jag att där kommit in nya nyheter om Heidi Montag och Spencer Pratt ifrån tv-serien The Hills.
Heidi Montag har tydligen gästat Late Show with David Letterman och där berättat om serien The Hills, om Lauren Conrads påstådda sexvideo och säkert också om ryktena gällande en egen tv-serie med henne själv, Heidi Montag, och Spencer Pratt i huvudrollerna.

Heidi Montag och hennes efterhängsne pojkvän, Spencer Pratt, är abslout inga av mina favoriter. Jag tycker att de två passar bra tillsammans, för de verkar vara lika självupptagna. De kan inte tycka att vänner är viktiga, för de har båda misst bästa vänner... nästan som på löpande band.

image215

Bild: Heidi Montag utanför Late Show with David Letterman.
Bild hämtad från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Välbehövlig semster kan behövas

        Tid: 21:48:31 Datum: 2008-05-02
Go´kväll allesammans

Jag vet att jag tjatar om detta ämnet idag.... men ibland har man lov till det. ;-P
The Hills. Lauren Conrad.
Jag är inte en sådan person som följer en kändis och dennes liv dygnet runt och försöker hålla mig uppdaterad med det senaste hela tiden, men jag måste erkänna att en jag försöker hålla mig uppdaterad kring är Lauren Conrad med resterande av gänget i The Hills.

Var precis inne på Posh24 där jag hittade nya nyheter kring Lauren och hennes bästa vän Lo. Lauren är en väldigt upptagen 22-åring. Hon har träffat en ny kille som är baseboll-spelaren Doug Reinhardt, hon handskas med rykten om en sexvideo, inspelning av serien The Hills samt lansering av sin klädkollektion. Mitt i allt detta åker hon iväg på en välförtjänt semester tillsammans med bästa vännen Lo. De åker på en tjejweekend till Miami och man kan bara hoppas att de får en rolig vistelse.

image212image213
Bilder: Lauren Conrad på väg till Miami med bästa vännen Lo.
Bilder hämtade på Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Kenza i FRIDA

        Tid: 20:26:43 Datum: 2008-05-02

Den kända bloggerskan Kenza Zouiten är ju med i tidningen FRIDA nr 9 2008.
Då jag länge trott att hon inte är som många andra stora bloggare, som ska hålla allt hemligt om hur de nått den stora populäriteten och framgångar, köper jag tidningen för och ta del av Kenzas tips för hur man blir lika populär som henne. Jag måste dock medge att jag blev väldigt besviken över artiklen om henne och hennes tips.
Artiklen om henne upptar en A4:a sida där större delen består av en bild på henne vid datorn. I själva texten tycker jag inte att där står speciellt mycket och hennes tips är 4 st:

* Se till att marknadsföra din blogg.
* Du ska givetvis skriva om det du gillar, men se till att det intresserar dina läsare också.
* Försök hamna på olika topplistor, till exempel var Kenza i början av sin bloggkarriär med på mest aktiva-listan.
* Kör ditt eget race.

Detta är de tips som hon går ut med i tidningen FRIDA. Jag tycker inte att de är speciellt hjälpsamma, för de flesta som är ute efter att få en större blogg är ju medvetna om att de måste marknadsföra sin blogg. Frågan är ju hur man marknadsför den. Hur marknadsförde t ex Kenza sin blogg??? Dessutom känner man ju också till att man ska skriva om det man själv tycker om och finner intressant, men att det också ska tilltala läsarna samt att det är bra att vara med på olika topplistor. Detta är ju sådant som nästan är självklart.. anser jag.

Jag trodde att Kenza skulle bjuda mer på sig själv och sina erfarenheter, t ex skriva om hur hon marknadsförde sin blogg. Men det gjorde hon inte... och jag är som sagt var besviken. Jag förstår inte varför de stora bloggarna ska hålla allt så hemligt, om hur de nått sina framgångar. De skriver ofta om hur de vill hjälpa andra att nå framgångar.... men det känns allt mer som enbart tomt prat.

 

image211
Bild: Jag har fotat artiklen i min egen FRIDA-tidning.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Lite shopping

        Tid: 17:52:05 Datum: 2008-05-02
Hej allesammans


Jag kom iväg till Väla för lite shopping med mamma idag. Det blev dock inga nya kläder, utan det blev en ny parfym, ett nytt halsband, födelsedagspresent till L. som fyller år på söndag m.m.
Det var ingen storslagen shopping, så det är inte så mycket att visa.

Imorgon är det tänkt att vi ska köra till Petab och köpa lite nya blommor. Hoppas att vi hittar något som passar oss.. för jag har väldigt svårt för att hitta blommor jag kan tänka mig. Vill ha en stor växt i hörnan mellan 2:an och 3:an så det ser lite mer hemtrevligt ut där. Vill ha nya blommor till sovrummet också, några arrangemang som man kan ha i hallen på byrån m.m. också.

image209


image210
Bilder: EuroFlorist

Vill ha den sista i hallen.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Lauren Conrad vs. Heidi Montag

        Tid: 09:38:03 Datum: 2008-05-02
Lauren Conrad och Heidi Montag från serien The Hills, var bästa vänner fram tills Heidi blev tillsammans med Spencer Pratt.
Lauren tyckte inte om hur Spencer behandlade Heidi, men när hon försökte prata med Heidi om det blev hon arg och valde Spencers sida och försvarade honom. Nu är Lauren och Heidi bittra ovänner och frågan är om de någonsin kommer att prata med varandra igen.

image207
Bild: Lauren Conrad från serien The Hills.
Hämtad från Posh24

image208
Bild: Heidi Montag från serien The Hills.
Hämtad från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Fantast av The Hills

        Tid: 08:37:16 Datum: 2008-05-02
Godmorgon allihopa

Jag har blivit besatt av serien The Hills med Lauren Conrad, Heidi Montag, Spencer Pratt m.fl i.
Jag har sett alla avsnitten från säsong 1, 2 och 3. Favoriten i serien är kanske inte helt oväntat Lauren Conrad. Serien The Hills är ju en fortsättning på Laguna Beach och dessa visas på MTV.

Har ni sett någon av serierna eller kanske en av dem? Vad tycker ni? Vem är er favorit?

image206
Bild: Lauren Conrad med nya pojkvännen.
Hämtad från Posh24
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(3)|

Borde verkligen skynda mig

        Tid: 12:59:12 Datum: 2008-05-01
Sitter i lugn och ro framför datorn och skriver trots att jag borde vara inne i duschen nu.
Ska iväg om ca 1 tim.
*suckar*
Sambon kommer väl att skälla på mig när han kommer hem för att jag inte är färdig än.
Men... strunt samma.
Idag är jag inte på humör för något... därför tar allting så lång tid för mig att göra idag.

 Duschen nästa.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Uno-spelande

        Tid: 12:09:41 Datum: 2008-05-01
Hejsan


 

Igår var det Valborg och vi hade en lugn kväll hemma hos mina föräldrar.
Det blev grillat korv och hamburgare till mat och som sysselsättning blev det en hel del UNO. :-)
Jag har fastnat helt för det spelet, även om jag oftast förlorar.
:-P
Men roligt är det ialla fall.

image205
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

1 mån. utan skräpmat

        Tid: 10:07:11 Datum: 2008-05-01
Godmorgon på er allihopa

I slutet av mars sade jag att jag inte skulle äta någon skräpmat under hela april och idag är det ju 1:e maj så jag tänkte att jag skulle berätta hur det har gått.
Jag klarade mitt mål, har inte ätit någon skräpmat under hela april och jag är stolt över mig själv. :) Tycker att jag varit duktig fastän sambon och hans vänner suttit och ätit pizza och kebab framför mig och jag har suttit där med min sallad eller liknande. Nu är dock april förbi och hur blir det nu då? Ska jag vräka i mig sådan mat nu? Nej, absolut inte. En gång i månaden kan man mysa till det med sådan mat, men inte varje helg.

1 gång/månaden framöver.

Det betyder att vi kommer till att få göra matlista igen och det är ju kanske mindre roligt. Men det är inte heller roligt att gå upp allt det jag lyckats gå ner för att man är för lat för att laga ordentlig middag. Dessutom har jag en plan när det gäller lagandet av middagar. :-P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
bloglovin

Petra Huatorp, 25 år.

Här får du läsa om mitt liv i med- och motgångar, om mina tankar och drömmar, om mitt nyvunna intresse för fotografering m.m. Min högsta önskan:
två berner sennen, en liten underbar bebis och lycka.

Kontakta mig: [email protected]

Matbloggstoppen
RSS 2.0