Svårt att sätta ord...

        Tid: 13:29:08 Datum: 2008-03-29
.... på allt som man känner.

Jag har en massa känslor inombords som jag så gärna skulle vilja dela med mig av, men det är så svårt och sätta ord på allting som man känner. Jag är varken lycklig eller olycklig vilket är konstigt, för antingen är man väl det ena eller det andra.. Men jag vet inte om det är så lätt och säga att antingen är man lycklig eller olycklig, allt är inte svart och vitt.
Jag känner att jag saknar något i mitt liv, men jag vet inte vad. Jag har ett fast förhållande sedan lite mer än sju år tillbaka, bor tillsammans med honom och vår hund och katt. Jobbar som barnskötare på en förskola där jag trivs väldigt bra. Dock är detta ingen fast tjänst, utan det är enbart ett vikariat så det kan ju vara att jag saknar den där ekonomiska tryggheten som följer med en fast tjänst. Har dock sökt ett nytt vikariat på samma förskola som iså fall kommer till att sträcka sig till den 31 dec. 2008. Jag hoppas att jag får det, men jag vet också om att där ska komma ut ett grav.vik. så jag hoppas ju mer på det för det gäller ju 1,5 år.
Jag saknar också vänner i mitt liv. Har inte speciellt många vänner och ännu mindre träffar jag dem stackars jag har. Vet inte varför det är så egentligen, utan det har bara blivit så. Men visst gör det mig ledsen och jag känner mig många gånger ensam..... för där finns ju inget som kan ersätta den där riktiga vännen som man kan berätta allt för.
Ja, som sagt var så har jag en mängd känslor som jag går och bär på, men som jag inte riktigt kan sätta ord på så att det låter bra och rätt. Hur får man egentligen det där livet där man känner sig tillfreds med allt? Kan man någon känna sig tillfreds med allt eller kommer där alltid vara en del som kommer till att göra att man inte finner den där 100%-iga lyckan? Kommer man vara lycklig inom vissa områden och olycklig inom andra? Är det så livet ska vara?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Lördagmorgon

        Tid: 08:34:04 Datum: 2008-03-29
Vaknade först vid 6-tiden, men tyckte att det var lite för tidigt att gå upp så jag somnade om igen - efter många om och men. Vaknade strax innan 8 igen och tyckte att då kunde jag lika bra gå upp eftersom jag ändå ställt mobilen på 08.00.

Ska träffa mamma om ca 1,5 tim för lite shopping på Väla. Ska b la hitta en födelsedagspresent till mitt brorsbarn som fyllde två år förra helgen, men ska firas idag. Ska se om jag är på humör för och hitta en söt klänning också. Vill ha lite kläder med färg i min garderob nu.

Vem var det som vann Let´s dance igår?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Fredagkväll hemma...

        Tid: 20:04:03 Datum: 2008-03-28
...i soffan med tv:n och datorn.

Då är det äntligen fredag och det betyder helg. :) Kan man tycka att något är mer underbart? :P
Jag tyckte inte om helger innan när man gick hemma, men nu är ju nästan varje helg helig för man ska hinna med så pass mycket. Det jag har velat de senaste helgerna har jag dock bara velat vara hemma och vila egentligen, men det har inte blivit så mycket av det och så inte denna helgen heller.
Imorgon ska jag träffa mamma på Väla för att inhandla födelsedagspresent till min brors ena dotter. Efter Väla ska vi köra hem till brossan och fira dottern. På kvällen ska jag faktiskt bara försöka och vara hemma och spendera i soffan med en bra film.
På söndag ska jag och pappa köra ner till Hörby och titta lite på rally. B har nämligen tagit upp det som intresse och ska nu också börja köra. På söndag ska han dock vara funktionär i en tävling, men nästa helg ska han vara med och köra själv.... tror det var nere i Trelleborg då.

Nej, nu är det dags för Let´s dance och finalen.
Jag hoppas på att Tony vinner.
Vem tycker du ska vinna?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Jobb, jobb och åter jobb

        Tid: 06:55:52 Datum: 2008-03-28
Ja. nu är det snart dags att bege sig till jobb.
Jag tycker inte att det är jobbigt att jobba, utan det som är jobbigt är att vara så pass förkyld som jag är och att det aldrig tycks bli bättre och bättre... utan snarare värre och värre. *blä*

Men, det som inte dödar en gör väl en starkare..... eller är det inte så det heter?
Vi höres igen efter 16.30 eller något sådant, då jag jobbar till 16.15 idag.

Ha en bra dag!!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

ÄNTLIGEN!!

        Tid: 06:06:50 Datum: 2008-03-28
Nu har jag äntligen lärt mig hur man länkar på det där snygga sättet.
Tacke vare designadinblogg, har jag nu lärt mig hur man gör. Måste skriva att det är en väldigt bra sida och att det allra mesta man kan tänka sig som har med bloggen att göra står där.
Toppen. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nyheter från...

        Tid: 18:28:19 Datum: 2008-03-27
.... Cocoo.se


Nu har där kommit in nyheter hos Cocoo.se och jag ska absolut klicka hem lite innan det tar slut.

image171


image172


Många fler och fina nyheter finns på sidan, så klicka du också dig in och titta.


www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Petra tipsar | Kommentarer(1)|

Att känna sig...

        Tid: 17:18:48 Datum: 2008-03-27
..... minst värd eller betydelsefull.

Idag har jag gått runt med en känsla av att jag inte är värd mycket och att jag inte betyder så mycket. Har gått runt med en känsla av att jag är ful, fet och äcklig. Mitt självförtroende har bara sjunkit i botten den senaste månaden och det känns som om det bara blir sämre och sämre för varje dag som går.
Jag fick ju värsta förkylningen precis efter att jag börjat på förskolan och har inte kunnat träna som jag velat sedan dess. Jag har fått hoppa över styrketräning och simning... och det märks nu. Jag har inte gått upp i vikt, men det märks på den mentala biten.
Jag känner mig så fruktansvärt misslyckad och äcklig.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta och om hur jag känner mig.... men det är ingen idé. Jag vet inte riktigt vad jag kan skriva här i bloggen om hur jag känner och tänker när det gäller min vikt och tankar/känslor kring det. Jag känner mig så ledsen, så hemsk..... så ful. Jag trodde aldrig att en sådan känsla kunde styra ens liv, men det kan det och jag känner hur denna känsla får allt mer fotfäste i mitt liv och jag är rädd att denna så småningom kommer till att ta över och begränsa mitt liv.
Herregud.....
Jag känner mig så maktlös just nu.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Livet rakt ner....

        Tid: 13:15:28 Datum: 2008-03-27
.... i det svart hålet.

Jag som trodde att saker och ting började ljusna för oss.
hahahah
B har fått fast tjänst nu så det är ju toppen och jag är verkligen glad för hans skull.
Däremot är jag ledsen över att ha fått veta idag att jag måste söka det där grviditetsvikariatet som kommer på vår avd. nu snart är ett vikariat som jag måste söka som vem som helst. Dvs. att det vikariat jag har nu inte blir förlängt, utan att jag har sökt tjänsten. *suckar*

Känns också som om det är en dålig stämning på jobbet idag. Känns som om de går och är sura för något eller så har alla bara en dålig dag idag. Jag vet inte..... Jag slutar om ca 2 tim och 45 min så det är ju ingen fara och försöka stå ut den tiden också. Får väl bege mig iväg och tröstshoppa en klänning eller något när man slutat jobbet. B kommer ju hem senare idag ändå.

Nej, nu måste jag snart bege mig tillbaka till jobb. (är hemma på middag nu)
Vi höres strax efter 16 igen då jag kommer hem igen. :)

Kramis

P.S Kul att där är några som börjat kommentera i min blogg - som t ex Junitjejen och Jeanette (förlåt om jag stavar det fel i skrivandets stundm, men jag är stressad) D.s
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Livet känns inte speciellt roligt å lätt nu. Det känns mest skit j

        Tid: 12:26:05 Datum: 2008-03-27
Livet känns inte speciellt roligt å lätt nu. Det känns mest skit just nu och jag är mest ledsen.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Godmorgon bloggvärlden

        Tid: 07:24:31 Datum: 2008-03-27
Jag undrar om jag inte börjar bli lite smått beroende utav min blogg. :P
Jag sitter här och skriver vare sig jag har tid eller inte. Borde egentligen klä på mig, ut med Fatika och göra rent hennes sår och sedan bege mig till jobb - börjar 08.15 idag. Men istället för och göra allt det där så sitter jag då framför datorn och skriver dagens första blogginlägg.
Beroende? :P

Morgonen har väl än så länge vait sådär. Lönen kom in inatt på kontot - japp, jag får inte lön förrän den 27 - och lika fort som de landade där flög de iväg kändes det som. Har betalt räkningar, lagt undan till sparande o.s.v. Men... lite är där kvar och dem ska jag försöka spara också så man inte står utan pengar om en vecka eller två. Det är dock fyra veckor till innan man får lön igen. :P

Nej, nu måste jag verkligen klä på mig, gå ut med Fatika och fixa till henne och sedan bege mig till jobb. Vi höres när jag kommer hem efter 16.00 någon gånh.

Ha en bra dag.
Kram

image162
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Svårt och lära sig...

        Tid: 20:27:54 Datum: 2008-03-26
.... själv.


Har suttit nu ett tag och försökt lära mig själv hur man länkar på ett snyggt sätt, dvs så att man slipper skriva ut hela adressen i inlägget, men jag har fortfarande inte lärt mig hur man gör. *suckar*
Börjar bli väldigt frustrerad på det. Känns som om jag är helt dum i huvudet som inte kan klura ut det på egen hand. Jag får väl se om jag kan hitta någon som gör bloggdesign som kanske kan vara snäll och hjälpa mig. Försöker också komma underfund med hur man lägger in en bild, om man bara har en kod, ifrån ett företag i inlägget man skriver - men det lär jag mig inte heller.

Snälla!! Finns där ingen som kan hjälpa mig? Ni är verkligen guld värda om ni kan det.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Börja tjäna pengar med...

        Tid: 20:04:44 Datum: 2008-03-26
......Bloggerwave.se

Jag har precis blivit medlem på en sida, Bloggerwave.
Detta är en sida till för svenska bloggare som vill börja tjäna pengar på sin blogg. Konceptet går ut på att man som bloggare ska ge sin ärliga åsikt om produkter, hemsidor, företag o.s.v. Bloggwaver arbetar tillsammans med ledande företag över hela Europa.

Jag tycker att det ska bli spännande och intressant att få skriva om t ex produkter och att få ge sin ärliga åsikt om det. Man väljer själv vad man vill skriva om. När man blir medlem och godkänd hos Bloggwaver får man en personlig sida och på denna sida kan man se vad för jobb som finns tillgänliga just för en själv.

Jag kommer att skriva mer om detta företaget allt eftersom tiden går och jag får fler erfarenheter. Tycker ni att det låter intressant med att kunna tjäna pengar på sin blogg samt tycker det är kul att få skriva din egen åsikt om saker och ting, då tycker jag att du ska gå in på Bloggerwave.se och läsa mer.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kvällsmaten

        Tid: 19:03:24 Datum: 2008-03-26
Nu är kvällsmaten serverad och det blir varma mackor med ost, skinka och tomat och till detta dricker jag te med möjlk i.
Mumsigt.

image170
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Personlig tränare

        Tid: 07:42:11 Datum: 2008-03-26
Jag är som bekant överviktig och kämpar med att gå ner i vikt - vilket inte alltid är det lättaste.
Men nu har jag nog kommit på två saker som ska kunna stärka min motivation. Det ena berättar jag om när jag vet mer om det, men det andra kan jag ju skriva om.
Jag tränar på Nautilus och tycker att det är ett helt okej gym. Det enda negativa är att det är dåligt med parkeringsplatser och att det kostar 6 eller 8:- / tim. Men..... Ialla fall så har jag precis mailat till gymansvarig om lie önskemål som jag undrade om de kunde ställa upp på. Jag skrev b la att jag ville ha hjälp med ett riktigt personligt träningsprogram som då inkluderar styrka och motion. Hur många dagar i veckan och vilka dagar.
Vad han svarar vet jag inte än då jag precis skickade iväg mitt mail till honom. Men jag lovar att återkomma med svaret om ni är intresserade.

image169


Kampen mot överviktien är på gång igen - med ännu mer kraft.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Snart dags för ett besök hos....

        Tid: 06:46:19 Datum: 2008-03-26
..... veterinären.

Skrev om min hund Fatika igår och hur hon hade ett hål ovanpå vänster baktass. Idag - om ca 2 tim - ska jag köra in med henne till Helsingborgs Djursjukhus för och få tittat på det och förhoppningsvis också vidgjort.
Usch, det är inte alls kul och behöva åka in med henne för man vet att summan kommer till att stiga för det är ju absolut inte billigt och få sin hund behandlad av en veterinär och definitivt inte på ett djursjukhus heller. Men vad gör man inte för sin älskling. :) Vill ju inte att det ska bli infekterat och äckligt, så det är lika bra att åka in med henne och få det vidgjort.

Efter att vi varit hos veterinären blir det till att köra hem och släppa av Fatika och sedan upp till jobb. Blir ju bara en halv dag idag då eftesom jag ska iväg med Fatika. Men sådant får man räkna med då man har hund. Det är ju ungefär samma sak som om man har barn och måste åka iväg med dem.
Jobb är inte allt här i livet även om det är en väldig massa.

image168
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Nyheter hos.....

        Tid: 06:12:36 Datum: 2008-03-26
.....Cocoo.se


Nyheter har kommit in hos Cocoo.se.


image166
T ex så finns dessa snygga armband med budskap på. Ovan står det Luck och på ett annat står det Love. Fler finns att se hos Cocoo.se
Du kan även se armbandet nedan + många fler nyheter - det enda du gör är och trycker på bannern till vänster på min blogg så kommer du direkt till shopen och kan shoppa loss lite nu inför den kommande våren. :)

image167
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Blev drömmen en verklighet....

        Tid: 21:05:57 Datum: 2008-03-25
..... eller blev den krossad?

Ja, det svaret har jag tyvärr inte än. Vi fick inget 100%-igt svar idag. Förhoppningsvis kommer det i slutet av denna veckan, ev. i början på nästa vecka. Så om drömmen är en verklighet eller bara en dröm, det vet vi inte än. :(
Självklart kommer jag att skriva vad som händer så fort jag vet något.....

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är så trött och mår inte alls bra idag..... Var länge sedan jag mådde bra, men den tiden kommer väl tillbaka igen.

Godnatt
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Har ni sett min....

        Tid: 20:40:12 Datum: 2008-03-25
..... stackars hund?


Fatika (hunden) började slicka på sin ena baktass igårkväll och har hållt på med det tills jag nu ikväll tittade efter vad det var som störde henne. Till min fasa upptäckte jag bokstavligt talat ett hål in i hennes tass på ovansidan. Äckligt!!!! Antagligen är det en varböld som det gått hål på och som nu är väldigt äckligt. Ringde djursjukhuset i Helsingborg och de sade att jag skulle komma in imorgonbitti med henne.
Så vad jag gjort nu ikväll är och lagt om hennes ben.Visst är det synd om henne? :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Svar till era....

        Tid: 20:15:19 Datum: 2008-03-25
..... kommentarer.

Har skrevet det tidigare att jag svarar på era kommentarer genom att skriva en egen kommentar här på min sida i kommentarfältet och det kommer jag att köra med från och med nu.
Hoppas ni förstår vad jag menar - jag har en tendens till och förklara väldigt invecklat. :P

Kram
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tagit idén från....

        Tid: 17:09:58 Datum: 2008-03-25
.... någon annan.

Ja, jag erkänner att denna idé till detta inlägg har jag tagit ifrån någon annan - nämligen kidabouche.

Här kommer ialla fall MINA åsikter om en del av de större bloggarna:

Blondinbella - Vad ska man skriva om henne och hennes blogg egentligen? I början tyckte jag inte alls om den och jag tyckte att Bella verkade vara en bortskämd småunge. Men jag måste ärligt skriva att den uppfattningen har jag ändrat nu och även om jag inte är hennes största fan, så vill jag nog ändå påstå att jag tycker om henne. Jag tycker inte om hennes åsikter om vissa ämnen, t ex päls, men jag tycker om det faktum att hon är ung och lyckats komma så pass långt redan. Hur långt kan hon inte gå längre fram - när hon blir äldre?
Jag kan tycka att hon ibland borde bli mer mänsklig och bete sig som en 17åring istället för en äldre kvinna, för människan är dock "bara" 17 år.

Kenza - Detta är en blogg jag följde väldigt mycket i början, men sedan har det blivit mindre och mindre. Det beror på att jag tycker att hon har börjat bli oseriös med sin blogg. Det känns nästan som om hon har tröttnat på den och skriver därmed också mest en massa trista saker. Hennes tjat om Tokio Hotel börjar bli för tjatigt - för mig ialla fall. Tycker inte att Kenza verkar vara samma person i sin blogg längre som hon var tidigare.

LindasLya - Detta är en utav mina abslout favoritbloggar. Har skrevet om denne tidigare, men inte fått någon uppmärksamhet för det. :( Jag älskar Lindas blogg utav den anledningen att den är verklig, hon bjuder på sig själv och det är det man vill läsa om. Man vill inte läsa om tillgjorda människor som enbart shoppar hela dagarna, utan man vill läsa om det verkliga livet hos personerna också och det tycker jag att Linda bjuder på. Jag tycker att detta var en rätt vinnare i Spothlights bloggtävling.

Stina-Lee
- Tycker att denna blogg är rätt trist med alla bilder av Stina själv. Hon verkar vara väldigt egenkär måste jag skriva och jag tycker inte alls om hennes sätt att vara. Det verkar nästan som om framgångarna med hennes blogg på senaste tiden har stigit henne lite åt huvudet. Det positiva med bloggen är dock att hon är så rak och ärlig i det hon skriver. Hon kan konsten att skriva provocerande inlägg ibland och det bästa är självklart att hon verkligen står för sina åsikter. Det är mycket därför jag fortsätter läsa hennes blogg.

Nevnarien - Detta är en blogg jag precis börjat läsa, men redan har jag fastnat för den. Tycker att tjejen som skriver verkar vara en skön tjej med en härlig inställning. Jag hoppas att detta positiva intryck kommer att bestå och att jag kommer till att fortsätta följa bloggen och ha den
som en utav mina absoluta favoritbloggar.

Ja, det var väl allt från mig inom detta området för denna gången. Kanske skriver jag ett sånt här inlägg någon fler gång,
för vem vet -
kanske ändrar man uppfattning igen.
:P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(5)|

Bara ett...

        Tid: 16:30:44 Datum: 2008-03-25
.... testinlägg.

Skriver bara detta inlägg för att se om reklamen försvinner då jag uppgraderat mitt medlemskap hos blogg.se
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Är nu på väg till banken för att få drömmen antingen krossad ell

        Tid: 12:59:34 Datum: 2008-03-25
DSC00068.JPG
Är nu på väg till banken för att få drömmen antingen krossad eller uppfylld. Jag är så nervös så jag kan kräka.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Så här sammanbiten e jag ca 3,5 tim innan mötet på banken.

        Tid: 09:54:33 Datum: 2008-03-25
DSC00067.JPG
Så här sammanbiten e jag ca 3,5 tim innan mötet på banken.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Blir drömmen verklighet?

        Tid: 09:15:06 Datum: 2008-03-25
Idag är det då dags och få reda på om vår dröm kommer bli verklighet eller om den kommer att krossas.
Vi har som bekant tittat på hus och hittat ett som vi har fastnat för. Idag är det besök på banken för att se om vi kommer få vår dröm uppfylld.... eller om vi kommer till att få vänta längre på vårt hus.

Jag hoppas att drömmen blir sann... men jag vågar inte ha för höga förhoppningar heller. *suckar* Jag blir så ledsen om det visar sig att vi kommer till att få bo kvar i detta råtthål till lägenhet. Jag vill verkligen inte bo kvar här.

Håll tummarna för oss idag.
Snälla.


image162
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Var är de hjälpsamma...

        Tid: 18:25:50 Datum: 2008-03-24
.... människorna?


Jag behöver verkligen hjälp med min blogg.
Jag vill lära mig hur man länkar till t ex en sida genom att läsaren trycker på t ex ordet HÄR. Som det är nu så skriver jag ut hela adressen i mina inlägg, för det är det enda sättet jag kan länka på, och jag tycker inte alls att det ser snyggt ut. Det ser bara kladdigt ut. *suckar*

Skulle också gärna vilja veta hur man copyrightar sina bilder så att ingen annan får lov att ta dem utan lov. Kan någon snäll människa hjälpa mig med det också?

image161
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dags att tipsa om en....

        Tid: 18:17:34 Datum: 2008-03-24
.....tävling.

Varje måndag startar Shopaholicmamman en ny tävling och denna gången är priset:

image160


Vill du vara med och tävla så gör du det på
http://www.shopaholicmamman.blogg.se
(Har fortfarande inte lärt mig länka genom att man endast trycker på t ex ordet HÄR - någon som vill lära mig det?)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Sånt här blir jag så....

        Tid: 17:13:13 Datum: 2008-03-24
..... GLAD över.

Gick precis in på min blogg och såg till min glädje att jag fått en kommentar och jag blev så otroligt glad för den. Tjejen som hade skrivit hade skrevet så här:

Söt header du har :)

Fatika (min hund) är det absolut bästa jag har och att då få en så trevlig och positiv kommentar om henne gör mig så väldigt glad.

Så tack söta du som skrev den kommentaren. :)


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Uttråkad

        Tid: 12:03:54 Datum: 2008-03-24
Är så fruktansvärt utttråkad nu. Innan hade jag inga problem med och slappa en hel dag och bara vara hemma... men nu klättrar jag på väggarna. Jag får panik av och bara sitta hemma en hel dag och inte åka någonstans och inte göra någonting. Det enda jag gör sådana dagar är att äta, äta och åter äta. *suckar*
Men jag mår inte heller tillräckligt bra för att åka någonstans, så egentligen vill jag bara vara hemma.. Att allt ska vara så jobbigt. :(

Vad gör ni en dag som denna? Har ni några tips och råd till vad man kan hitta på?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Snygga naglar....

        Tid: 09:07:52 Datum: 2008-03-24
..... i vår.


Sitter med datorn i knäet och surfar runder. Var inne på depend.se och tittade lite eftersom jag tycker det är snyggt med fräscha naglar och speciellt nu när våren förhoppningsvis snart är på väg.
Jag hittade dekorationslack hos depend.se som jag ska införskaffa när lönen kommer på torsdag.


image158


image159

Jag tycker om den gröna, för det är en härlig färg och jag skulle abslout kunna ha den nu till våren.
Vilken tycker du är snygg och varför?
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Dagens frukost

        Tid: 07:58:00 Datum: 2008-03-24
image157

Lingongrova med leverpastej, gurka och tomat.
Lingongrova med brun ost. (kommer inte ihåg vad osten heter just nu)
Mjölk
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Nu är det dags för....

        Tid: 07:28:07 Datum: 2008-03-24
..... lite frukost.

Jag har fortfarande inte lagt undan min dator, utan jag sitter med den här i knäet. Nu börjar dock magen kurra på mig så jag får väl bege mig ut i köket och göra mig en macka eller två.
Jag har så svårt för och fixa en riktigt god frukost eller hälsosam frukost. Jag har ingen inspiration till det, fast jag skulle vilja.

Vad brukar ni äta till frukost?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Inte ännu mer

        Tid: 05:50:39 Datum: 2008-03-24
Vaknade för ca 15 min sedan av att jag inte kunde få luft och när jag försöker öppna mitt vänstra öga, så är det igenklistrat. Min första tanke är naturligtvis "Åh, nej.. inte ögoninflammation också."
Det kliar i ögat och är rött, men vi får se vad som händer under dagen och hur det känns. Läste precis någonstans att man ska ha testat 1 veckas egenvård innan man söker till vårdcentralen för det. Dock läste jag att det är smittosamt. Kul.... inte det minsta.

Jag skulle ha denna påsledigheten till att vila upp mig och komma frisk, kry och pigg till jobb imorgon (tisdag) men istället har jag snarare blivit sämre för varje dag som gått. *suckar*
Mitt illamående är fortfarande kvar, ont i magen, hosta med äckligt slem, förkyld med äckligt snor, ont i leder, ont i vänster öra, feber och så nu ev. ögoninflammation. Låter det som en bra ledighet för dig?
NEJ!!

När slutar detta???
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ersatt godis och läsk med......

        Tid: 14:33:52 Datum: 2008-03-23
..... kakor.

Har ju slagit vad med min mamma om att inte äta godis och inte dricka läsk. Det har jag inte gjort heller (utan min mammas tillåtelse) men vad jag istället har gjort? Jo, jag har ersatt godiset mot kakor och äter nu istället kakor i mängder. (en aningen överdrivet, men jag äter helt klart mer än vad jag gjort tidigare)
Jag förstår inte varför jag har så svårt för detta med maten, godis, läsk o.s.v. Jag förstår det bara inte. Jag blir så fruktansvärt frustrerad på mig själv, så arg och irriterad att jag bara vill skäll ut mig själv. Varför gör jag mig själv illa på detta sättet? Vad är det jag bär på inombords som får mig att göra så här mot mig själv?
Jag trivs inte med mitt liv, det gör jag inte... så kan det kanske vara en anledning till varför jag straffar mig själv? För det känns verkligen som om jag straffar mig själv för något? Är det kanske så att jag tycker att det är mitt eget fel att mitt liv inte alls blev som jag hade tänkt mig? Att livet tog en helt annan vändning, en vänding jag hade väldigt svårt för och klara av.... är det mitt fel? Nej, det är det inte.... Men är det kanske mitt fel att jag låtit livet fortsätta i helt fel spår??

Jag vet inte. Jag vet ingeting. Det jag vet är att jag straffar mig själv för något, men inte vet vad.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Dags för en ny...

        Tid: 10:40:52 Datum: 2008-03-23
.... mobiltelefon?

Nu har jag snart haft min mobil 1-1,2 år och då brukar det bli dags för mig att byta mobil. Jag har en mani på mobiler och har aldrig en någon längre tid. Jag tycker helt enkelt att det är kul med nya mobiler och nya funktioner. Innan hade jag alltid Nokia, men nu har jag gått över till Sony Ericsson och tycker verkligen om de telefonerna. Har för tillfället en S500i, men vill nu prova på en annan och då har intresset fallit på en Sony Ericsson W910i. (får inte fram någon bild)

Telefonen blev utsedd till Bästa mobiltelefon vid GSM Associations trettonde Global Mobile Awards 2008. Detta måste ju betyda att det är en rätt så bra mobil och det är ju det jag är ute efter. :P
Vem är inte det när de letar ny mobil?

Kramis
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ännu en....

        Tid: 07:07:26 Datum: 2008-03-23
..... tävling jag är med i.

I denna tävling kan du vinna ett halsband + ett par öronhänge med en jättefin hästsko och fyrklöver.
Vill du också vara med och tävla, så klicka bara på länken nedan.

http://guccimama.blogg.se/1205788169_ny_tvling.html?DA3CFCAA-A53C-EE11-BBD6498F369921B2
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tipsar er om....

        Tid: 06:55:16 Datum: 2008-03-23
...... en tävling.


Jag är med i en tävling där man kan vinna en helårsprenumeration på en tidning och det är väl inte helt fel. :P


image154

För att läsa mer om tävlingen och för att vara med och tävla så klicka bara på adressen http://www.designadinblogg.se
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Surf´s up

        Tid: 17:56:16 Datum: 2008-03-22
Jaha, då är man hemma igen efter lite påskfirande hos föräldrarna.
På vägen hem hyrde vi tre filmer och nu är det då dags för första filmen så är Surf´s up. Skriver mer om den när jag sett den.

Puss

image153
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Yatzyspelande

        Tid: 15:01:31 Datum: 2008-03-22
DSC00063.JPG
Yatzyspelande
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nytt i...

        Tid: 08:53:37 Datum: 2008-03-22
.... min bloggvärld.

Det som är nytt är att jag numera också kan mobilblogga. :P
Jag hittade sidan på blogg.se om hur man gjorde för att komma igång med mobilbloggandet och det visade sig vara hur enkelt som helst.

image150


Idag är det påskafton och vi ska hem till mina föräldrar och äta lite. Ikväll blir det väl filmtittande som gäller. (om jag får som jag vill) Jag är inte så mycket för påsken egentligen, för jag vet inte riktigt vad det är man firar - tror det har något med att Jesus återuppstod eller något sådant - men jag har inte en aning.
Vad ska ni själv hitta på denna dag? Hem till vänner och familj, äta gott och ha trevligt? Sitta hemma och göra något eget?

Glad påsk ialla fall.


image151
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nu har jag också skaffat mobilblogg. :-D Nu kan man blogga från va

        Tid: 07:11:45 Datum: 2008-03-22
Nu har jag också skaffat mobilblogg. :-D Nu kan man blogga från var som helst. Underbart.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ett par...... säljes....

        Tid: 17:00:05 Datum: 2008-03-21
Ett par Buffaloskor säljes


Jaha, då har man lagt in en annons på blocket.se om ett par Buffaloskor i str. 38 jag säljer.
Är ni intresserade utav dem, kan ni alltid gå in på blocket och titta efter dem.
(vet ej om annonsen kommit in än, men hör av er till min mail petra.huatorp@hotmail.com om ni är intresserade utav dem)

image149
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Har beställt....

        Tid: 15:47:50 Datum: 2008-03-21
.... en bok om viktminskning.

Jag var inne på adlibris.se och kollade runt lite och hittade en bok som heter Tjockholmsbiblen. Den hade fått väldigt bra recensioner, så jag klickade hem den så förhoppningsvis kommer den i posten någon gång nästa vecka. Det stod att den tog upp väldigt mycket om det mentala också och jag tror att jag behöver väldigt mycket hjälp där. Jag letar hela tiden efter sidor på internet som har med den mentala biten och göra vid övervikt, men jag hittar inga som är bra.

Jag tycker att det är väldigt dåligt med sådana sidor på internet, så kanske borde man undersöka den biten och kanske starta något själv. Jag tycker också att det är svårt och få hjälp i samhället, för det är mest barn och ungdomar som sjukvården vänder sig till. Jag vet att där finns en överviktsenhet i Malmö.... frågan är om de hjälper vuxna människor också.

Hatar min övervikt. :(
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Blake Lively lika....

        Tid: 14:19:48 Datum: 2008-03-21
.... söt osminkad som sminkad.

Tänk om man hade sett lika bra ut osminkad som Blake Lively gör:


image148
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

På väg att....

        Tid: 07:08:15 Datum: 2008-03-21
..... dö.

Ja, så känns det faktiskt. *suckar*
Förkyld, ont i halsen av hostan, hosta, illamående, magont o.s.v. Det känns inte alls kul och inspirerande. Jag är på dåligt humör och.... ja...... Jag vet inte ens vad jag ska skriva förutom en massa gnällande om att jag inte mår bra.

B ska till Elmia idag och det är faktiskt rätt skönt, för då får jag vara själv. Är inte direkt så sällskaplig av mig när jag är sjuk. Jag ska förvisso försöka klä på mig nu snart så jag kan bege mig till mamma och pappa, för och köra och handla tillsammans med pappa inför imorgon då vi ska försöka fira lite påsk hemma hos dem.

Jag återkommer under dagen.

image143
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ringa fabror.....

        Tid: 07:58:03 Datum: 2008-03-20
.... doktorn igen.

Ja, nu tänker jag ringa doktorn igen och få en ny tid. (ja, mamma.. jag ringer idag)
Har fått hosta nu också, samtidigt som jag hostar upp väldigt äckligt slem. *blä* Nästan varje gång jag hostar så river det i halsen och det gör ont i bröstet. Måste få kollat vad det är innan långledigheten nu över påsk. Är det något man kan få medicin för så är det lika bra och få det nu innan ledigheten så kan man vila hela ledigheten istället för att man ska behöva vara hemma ifrån jobb ev. nästa vecka. Då är det bättre och vara hemma ett x antal timmar idag istället och vara på jobb hela nästa vecka och nästa o.s.v. 
Eller jag resonerar helt fel??

Nej, nu ska jag bege mig till jobb och samtidigt ringa till Vårdcentralen för en tid.
Hörs ikväll igen när det är dags för uppdatering.

Glad påsk!! Det är ju skätorsdag idag. :)
image147
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Fortsättning på.....

        Tid: 06:50:40 Datum: 2008-03-20
..... viktskrivandet.

Igårkväll skrev jag ett inlägg jag jag skrev om mig själv och om min vikt. Jag kan meddela att det kommer att bli mer sådant i min blogg framöver, för det kändes väldigt befriande och få skriva av sig. Jag kommer inte enbart att skriva om det och det kommer inte heller att skrivas om det varje dag.
Men nu så här på morgonen tänker jag lägga in ett inlägg till om just min övervikt och tankar och känslor kring det.

När man säger eller skriver att man är överviktig så går många genast mot attack och säger / skriver något i stil med att "Sluta äta så mycket då!" eller så kan de skriva "Rör mer på dig då!" o.s.v. Kommentarerna kan vara oändliga. Några kommer med bra och snäll tips medans andra bara är elaka och taskiga. Kanske är dessa kommentarerna rätt riktade mot vissa överviktiga, men INTE MOT ALLA. Det finns de överviktiga som inte äter så mycket och som rör på sig, men som ändå är överviktiga. Det finns de överviktiga som försöker göra något åt sin övervikt, men man blir ju inte mindre över en natt för att man drar ner på maten och börjar röra mer på sig. Eller hur?
Själv har jag gått ner ca 10 kg på 5 månader eller något. Inte mycket om man ser på tiden, men det är absolut bättre än inget och jag är glad för mina 10 kg som försvunnit och jag hoppas att de håller sig borta. Jag tänker göra allt i min makt för att de ska hålla sig borta. Jag vill så gärna träna massor, men med en förkylning som hållt i sig i säkert snart en månad, så är det svårt. Vet inte om detta är en kass förklaring eller om det är en giltig förklaring. Men bara för att jag inte kan komma iväg till gymmet innebär ju inte att jag inte kan röra på mig. Det är ju bara till att ut och gå långa promenader - men tror ni jag gör det när jag kommer hem efter jobb?? Nej, jag tar Fatika på en liten promenad och sedan blir jag inne när vi kommit in. Det jag egentligen borde göra är och lämna Fatika och sedan bege mig ut på en lång promenad själv. Det är vad jag BORDE göra. Nu undrar ni kanske varför jag inte tar Fatika med mig och det är för att hon har fyra dåliga ben och går inte så fort, dessutom ska hon stanna och lukta överallt och när jag är ute och går så vill jag gärna gå hela tiden.

Nej, nu är detta inlägget långt så jag får avsluta det. Jag skulle säkert kunna sitta och skriva en hel massa till, men man ska ju orka läsa det också. :P Dessutom ska jag klä mig och göra mig klar för jobbet - 08.15-16.00 idag och sedan är man ledig i fyra hela dagar.
Underbart!!! :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Att öppna sitt....

        Tid: 21:25:23 Datum: 2008-03-19
.... innersta.

Jag sitter här och funderar på om jag ska öppna mitt innersta här i bloggen.... skriva om min vikt och min egen syn på mig själv. Kanske vore det en bra idé, för vem vet.... det kanske hjälper i min kamp mot övervikten.

Jag har länge varit överviktig, i flera år, dock inte i hela mitt liv. När jag var yngre (är 24 idag) så rörde jag rätt så mycket på mig. Jag spelade t ex innebandy, styrketränade och hade idrott i skolan m.m. Jag var abslout ingen träningfreak, men jag rörde väl på mig så där lagom. Jag åt inte speciellt heller, utan det var vanlig husmanskost som serverades där hemma.
Men sedan förändrades något - jag slutade spela innebandy, styrketräningen kommer och går i perioder och skolan är över för länge sedan. Den där husmanskosten finns kvar, men inte alls i den mängd som den borde utan nu har vissa av middagarna blivit utbytta mot McDonlad´s, Max, diverse pizzerior o.s.v. En hel del läsk och godis slinker ner ( dock inte sedan jag ingick ett avtal med mamis). Man bor ju inte hemma längre, så nu kan man ju stoppa i sig vad man vill för nu bestämmer man ju själv över maten.
Varför denna förändring kom, vet jag inte. Jag försöker och har flera gånger försökt sätta det i samband med en händelse eller något, men jag kommer inte fram till något. Jag har alltid varit lite större än mina vänner, men inte alls som det är idag. Jag önskar att jag kunde sätta förändringen i samband med något, så man sedan kunde börjat bearbeta just den biten. Jag vet att jag tröstäter mycket. Jag äter när jag är glad, när jag är ledsen, när jag känner mig sårad, när jag känner mig misslyckad o.s.v. Jag äter i stort sett för de flesta känslor man kan känna.
Egentligen kan man väl då säga att jag vet roten till varför jag överviktig och det är ju att jag tröstäter, nu är det bara hjälpen till att sluta (tröstäta) som man ska hitta också. Men jag vet inte ett enda ställe som man kan få hjälp med det på.

Min dröm är att jag en dag ska kunna titta mig i speglen och säga att jag tycker att jag är fin, att jag är okej. Min dröm är att en dag kunna se mig själv i speglen och säga att jag duger som är jag. Min dröm är att komma i ett par riktigt snygga jeans och ha en riktigt snygg top/tröja/linne till dem UTAN att det väller ut fläsk både fram, bak och från sidor. Min dröm är att jag en dag ser mig själv i speglen och kan säga att jag älskar mig själv och att jag verkligen menar det.

Att ha folk som klappar en lite på magen och frågar om man väntar barn är en sak jag är trött på. Människor som man inte ens känner kan göra så och jag HATAR det. Vem ger dem rätten till och klappa mig på magen och tro att jag är gravid när jag bara är tjock? Förstår inte dessa människor att sådant kan såra och göra en person väldigt ledsen? Förstår inte människor att en sådan kommentar kan förstöra allt man kämpat för?


                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Så j*vla underbart

        Tid: 07:19:51 Datum: 2008-03-19
Inte nog med att jag själv mår skit, nu gör antagligen min hund också det. :( Misstänker att hon börjar bli dålig i magen. *suckar*


Vilken uunderbar början på denna j*vla onsdag.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Vill inte, vill bara.....

        Tid: 06:47:47 Datum: 2008-03-19
..... ta på mig mysbyxorna och bädda ner mig i sängen.


Vaknade för ca 1 tim sedan och kände mig allt annat än pigg och kry. Näsan jätte täppt, så jag fick ingen luft, huvudet dunkar och känns tungt, ont i kroppen, mår illa o.s.v. Känns inte alls bra och helst av allt skulle jag vilja ta på mig mina mysbyxor och krypa ner i sängen igen och inte gå upp förrän på tisdag då det är jobbedag igen.
Men.... det kan man inte, så det är bara och stoppa i sig alvedon, imbumetin, treo o.s.v. och slänga på ett leende och gå iväg till jobb och låtsas som om allting är toppen. :)


image143


Ingenting är toppen - det mesta känns skit - ialla fall idag. Känner mig sjuk, både fysiskt och psykiskt. Mitt viktspöke och tydligen vaknat till liv igen och sitter där på sin pinne och talar hela tiden om för mig hur fet jag är och hur jag aldrig kommer till att gå ner i vikt, hur mycket jag än kämpar.
Nu kommer snart tårarna också, så det är väl bäst att jag avslutar och går för att göra mig klar inför jobb mellan 7.45-16.00.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Kommande beställningar

        Tid: 20:41:59 Datum: 2008-03-18
image139

image140

image141

image142

Detta är mina favoritarmband som jag kommer att införskaffa i mina ägor inom en väldigt snar framtid. Tycker du också om dem och vill ha dem och även se andra alternativ, så föreslår jag att du trycker på bannern till höger på min blogg för och komma till shopen som säljer dem.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Petra tipsar | Kommentarer(0)|

Fin, fina smycke från.....

        Tid: 20:34:03 Datum: 2008-03-18
..... Cocoo.se

Igår kom mitt fina armband som jag beställde i torsdags förra veckan och idag kom klockan som jag beställde i fredags. Snacka om snabb leverans. :) Underbart!! :)
Jag är helnöjd med mina saker och jag kommer lätt att handla därifrån igen. :)

Bilden på armbandet och klockan är absolut inte den bästa och den gör egentligen inte sakerna rättvis, men jag vill ändå visa er hur de ser ut:

image138

Vill ni se bättre bild på sakerna så tryck på bannern till vänster på min blogg, så kommer ni direkt till shopen. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Är drömmen nära nu?

        Tid: 18:44:24 Datum: 2008-03-18
Jag och B har varit och tittat på ett hus idag och vi blev båda förtjusta i detta hus. Där är och göra i huset, men vi har redan det mesta klart i våra huvuden. :P Vi ska riva några väggar, lägga nytt golv, tapetsera o.s.v. Man ska egentligen inte sitta och göra sådana planer nu, för man blir bara så ledsen om det skulle visa sig att vi inte får huset. :( Men drömma får man väl ,eller?
Jag har alltid velat ha ett eget hus och nu är drömmen så nära att jag nästan kan ta på den. Jag hoppas med hela min kropp och själ att vi kan få huset, för jag vill verkligen vidare i livet nu och i förhållandet. Vi har som bekant varit tillsammans i över sju år, bott tillsammans i lite mer än två år och under hela tiden har vi bott i lägenhet, i en lägenhet jag inte trivts i från början. :(
Så ni kan ju tänka er hur jag känner nu när vi hittat ett hus som vi båda vill ha. :) Men.... först ska vi till banken och få vår dom därifrån innan det händer mycket mer. *suckar*

Tänk den som ändå vore miljonär....
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Konstig blogg.se

        Tid: 13:40:08 Datum: 2008-03-18
Hej alla glada!


Loggade precis in för första gången idag på blogg.se och det såg helkonstigt ut. *hmmm*
Är det bara min som ser konstig ut, eller har er andras bloggar också gjort det när ni loggat in?

Ialla fall.... Är här och skriver ett snabbt inlägg. Ska snart iväg till posten och hämta ett paket. :) Jag tror det är min klocka ifrån www.cocoo.se som har kommit. :) Igår kom mitt armband som jag beställde i torsdags. :) Snacka om snabb leverans. :) Bilder på klockan och armbandet kommer under kvällens gång.
Efter besöket på posten ska jag till optikern på Familia och kolla synen. (Ja, vad gör man annars där) :P Efter det ska jag hem igen och vänta på B och sedan ska vi iväg och titta på ett hus här i byn. :) Efter hustittandet ska vi hem och då ska jag äntligen få spendera lite tid framför min älskade dator och min blogg. :)

Vad ska ni själv göra denna tisdag?
Har ni förresten varit inne och tävlat på shopaholicmammans sida? Ni får gärna skriva en kommnetar här hos mig när ni är med i en tävling som jag tipsar om. :) Kul och höra lite ifrån er läsare. :)

Nej, nu måste jag rusa. Ha det toppen till v hörs ikväll igen. :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Ny tävling hos.....

        Tid: 19:51:21 Datum: 2008-03-17
..... www.shopaholicmamman.blogg.se

image137

Tävlingen avslutas den 23/3 kl. 23.59
Hur ni är med och tävlar får ni läsa om på Shopaholicmammans sida, det är bara att trycka på länken ovanför bilden så kommer ni till hennes blogg.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Måndag-morgon, Stina -Lee och jag är.....

        Tid: 07:50:38 Datum: 2008-03-17
......redan lite smått irriterad.

Nästan varje morgon när jag sitter vid frukostbordet och intar frukosten, så har jag min laptop sidan om och läser mina favoritbloggar. För det mesta brukar jag strunta i vad det står i dem... men denna morgon har jag faktiskt hängt upp mig på en sak som Stina-Lee skrivit i sin blogg. I ett inlägg skriver hon Många undrar vad det krävs för att bli en såkallad känd bloggare. Hon börjar med att skriva att man måste uppdatera ständigt och att man måste ha många bilder och detta håller jag med henne om. Dock vet jag inte riktigt vad hon menar med ständigt uppdatera, för om hon menar att man behöver uppdatera flera gånger om dagen - då är det fel. Aja.... det var inte det jag skulle skriva om för det var inte det jag hängt upp mig på.
Förutom ständig uppdatering och många bilder, så skriver hon också att det är en STOR fördel om man ser bra ut. (tyvärr!) Jag har alltid gillat Stina-Lee, men nu sjunker hon mer och mer på min favoritlista och efter detta vet jag inte ens om jag vill ha henne kvar på den. Jag tror inte att det är läsarna som är ute efter snygga bloggare, utan där tror jag faktiskt att det är bloggarna själva som skapar den stereotypen - att man måste se bra ut för och lyckas med en blogg. Och vem säger vem som är snygg och vem som är ful? Det ligger väl i betraktarens ögon? Dessutom tror jag att man kan få en stor blogg genom att använda sin personlighet och vara realistisk och få sina läsare att känna igen sig i det man skriver. Det krävs kanske lite mer jobb eftersom man inte använder sitt utseende som en hjälp på vägen - men jag är helt övertygad om att det går.

Jag skulle kunna skriva mer om detta, men jag måste iväg och jobba (som inte många andra tydligen behöver) för och överleva varje månad. Återkommer ikväll när jag slutat.

Ha en bra dag!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Fixade naglar & kvällens....

        Tid: 21:39:21 Datum: 2008-03-16
.... sista inlägg.

Nu har jag fixat naglar, så nu är de korta och bra igen. :)
Blir tyvärr ingen bild, för jag kommer inte överens med B:s kamera och jag är trött.

Imorgon är det dags för jobb igen, men det är ju bara en 4-dagars vecka för man är ju ledig på fredag. :) Skönt. :)
Imorgon jobbar jag mellan 09.00-17.00.... för sådan tur har jag väl inte så att alla barnen ska hem tidigare än vanligt. Men,men.... strunt samma.

Nej, nu ska jag göra mig klar för sängen. Hade tänkt att jag skulle försöka ligga nerbäddad i sängen innan 22.00, så det är dags och sätta lite fart med andra ord.

Sov gott!

image136
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vilken god mat

        Tid: 21:31:36 Datum: 2008-03-16

Nu är vi hemma igen och jag är super mätt.
Maten var som vanligt väldigt god och jag skulle gärna stoppat i mig hur mycket som helst, men man orkar ju inte hur mycket som helst. :P

Nu ska jag fixa mina naglar så de inte är lika långa längre. Det är jobbigt med långa naglar när man jobbar med barn för man är rädd att man ska riva dem hela tiden. Dessutom tycker barnen att det är väldigt kul och trycka mina naglar bakåt, vilket kan göra väldigt ont. (har äkta naglar) Så ikväll kortas dem ner en bra bit.

Puss


Helsingborg - en liten del.


Resturangen med den väldigt goda maten. :)

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kinamat

        Tid: 17:50:47 Datum: 2008-03-16
Mumsigt med Kinamat och som tur är så ska vi in till HBg och äta det nu. :)
Kan det bli bättre? :P

Återkommer senare.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Foto från dagens....

        Tid: 16:17:33 Datum: 2008-03-16
.... shoppingtur på Väla.

   
 

1) Ögonbrynstrimmer från Depend, DKNY - Be delicious (den gröna), 2 st nagellack från Depend & Nivea Lip Care.
Allt inhandlat på Kicks
2) Stor, lila ring samt att jag köpte en likadan i rosa.
Inhandlat på Glitter
(vet dock ej om jag tycker om ringarna nu när jag kommit hem - kanske ha en tävling om/med dem?)
3) Öronhänge- ett par ringar & ett par hjärtan.
Inhandlat på Glitter
4) Gråmelang klänning/tunika från BikBok.
5) Ett par khakigröna byxor, en svart top och en gul sjal.
Inhandlat på HM
6) Den gula sjalen från HM.

Köpte även ett par svarta byxor på HM, men de har jag på mig just nu så det får bli en bild senare.
Jag är rätt så nöjd med min shopping idag. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Hemma igen :)

        Tid: 15:14:08 Datum: 2008-03-16
Nu är jag hemma igen efter att ha varit på Väla ensam idag. Jag trodde det skulle vara tråkigt att gå där själv, men det var faktiskt väldigt skönt. :) Det var skönt och få ta den tid man ville utan att någon stod sidan om och stampa med foten eller någon som blängde på en för de tycker att jag borde spara pengarna istället o.s.v.
Nej, det var faktiskt väldigt skönt och vara själv och få spendera 1500:- utan några som helst klagomål. :)

Sitter nu och tar kort på det jag shoppat, så bilder kommer nog i nästa inlägg. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

30 minuters....

        Tid: 09:57:47 Datum: 2008-03-16
...... promenad. 

Har precis kommit in med Fatika efter en liten promenad på 30 min. 

  

1) Fatika


 

2) Kågeröds Lund där vi ibland går.

Datumen stämmer inte, då det är den 16:e idag och inte den 17:e.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Fortfarande inte kommit....

        Tid: 09:02:57 Datum: 2008-03-16
.... iväg.

Jag sitter fortfarande kvar vid datorn och har inte varit ute med Fatika än. *suckar*
Att det ska vara så svårt och slita sig ifrån datorn. :P Jag är väl besatt av bloggandet och hela bloggvärlden. :P
Nej, nu måste jag verkligen stänga ner datorn och komma ut med Fatika och sedan komma iväg till Väla.

Hörs senare.
Puss


image124
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vad gör man uppe??

        Tid: 08:07:10 Datum: 2008-03-16
Förstår inte riktigt vad jag gör uppe så här tidigt på morgonen. Det är söndag och då är det okej att sova lite längre, men inte jag. :( Har jag vaknat och varit ute med Fatika så är det bara till och gå och göra något, för jag lär ändå aldrig att somna om igen.

Hur mår man idag då? Ja, det känns väl som en stor bulldozer kört över en och sedan även backat över en. :P Men... det man inte dör av, gör väl en starkare eller vad det är man brukar säga.
Jag ska väl snart ut med Fatika på en promenad och sedan är det dags och göra sig klar och köra hem till mamsen för och höra om hon skulle med till Väla idag eller inte. Jag hade ju kalas igår och fick ihop hela 1500:- som ska spenderas på Väla är det tänkt. :)

Vad ska ni andra göra denna söndag innan det är dags för skola/jobb imorgonbitti?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nu är det dags för.....

        Tid: 22:23:05 Datum: 2008-03-15
..... kvällens sista inlägg.

Kl. är snart 22.30 och det är dags för kvällens sista inlägg. Måste ut med Fatika en runda också, så hon får gjort vad hon ska. Hon ligger och sover för tillfället, så hon lär väl inte bli glad när jag kallar på henne. :P
Idag har varit en rätt bra dag om man bortser från att jag börjat hosta idag. :( Jag skriver mer om dagen imorgon, för nu vill jag bara ut med Fatika och sedan hoppa ner i sängen.

Vi hörs imorgonbitti. :)

Godnatt alla snälla, glada, trevliga människor.
*Kramis*

image123
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vilken besvikelse

        Tid: 22:09:23 Datum: 2008-03-15
Jaha, då var det klart att Charlotte Pirelli (vet ej hur man stavar hennes namn) med låten Hero vunnit svenska melodifestivalen. Jag tycker att det är en fruktansvärd besvikelse, då det finns dem som var betydligt bättre som t ex Sanna Nielsen.

Jag tror och tycker att Charlotte är nya divan efter Carola Häggkvist.

BESVIKEN!!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Denna snygga....

        Tid: 19:47:13 Datum: 2008-03-15
.... klocka är snart i mina ägo.


image122Denna klocka tycker jag är snygg och den passar såväl till vardags som till fest.
Klockan kommer från Cocoo.se
Tryck på bannern till vänster så kommer ni till shoppen och kan hitta en mängd med superfina saker.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

If I should go

        Tid: 11:54:33 Datum: 2008-03-15
image120

Ibland skulle jag bara vilja försvinna och då skulle jag lämna denna låttext efter mig till mina nära och kära som ett tecken på att jag älskar dem och alltid kommer att göra det, oavsett vad livet för med sig:

If I should stay
Well, I would only be in your way
And so I`ll go, and yet I now
That I`ll think of you each step of my way
And I will always love you
I will always love you

Bitter-sweet memories
That´s all I have , and all I`m taking whit me
Goodbye, oh, please don´t cry
cause we both know that I`m not
What you need

I will always love you
I will always love you

And I hope life will treat you kind
And I hope that you have all
that you ever dreamed of
Oh, I do wish you joy
And I wish you happiness
But above all this
I whis you love
I love you, I will always love you

I, I will always, always love you
I will always love you
I will always love you
I will always love you

Dolly Parton - I will always love you


image121

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(0)|

Halvdöd

        Tid: 07:46:43 Datum: 2008-03-15
Godmorgon allihopa.
Idag känner jag mig mer död än levande. Näsan är täppt och jag är så trött på det och dessutom har jag ont i magen. Man kan säga att min energi inte är på topp idag... och det "värsta" är att jag ska ha folk här hemma idag eftersom jag fylla år i torsdags. *suckar* Egentligen skulle jag vilja ringa till allihopa och säga att det inte blir något, men jag vill ju ha presenterna. :P Så därför är det väl bara att bita ihop, stoppa i sig halva medicinskåpet och se glad ut.
(kan ju hoppas att folk inte stannar hela kvällen)

Ikväll är det finalen av melodifestivalen och jag ska vara nerbäddad i soffan då, hade jag tänkt mig.

NEJ!! Nu börjar huvudet också kännas tungt och hängigt samt att det känns som om huvudvärk är på gång. *suckar*
Jag blir verkligen less på detta.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tack så mycket

        Tid: 20:17:32 Datum: 2008-03-14
Tack till er tre som svara på mitt senaste inlägg.
Det är underbart med människor som svarar på inlägg och/eller lämnar ett avtryck efter sig så att man kan få veta lite vem dem är genom att i gengäld gå in på deras blogg och läsa. :)
Det är väl lite så man skaffar sig läsare, eller har jag totalt missuppfattat det??

image119

Tack till er som kommenterar och lämnar ett litet avtryck efter er. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Någon som kan detta?

        Tid: 18:18:48 Datum: 2008-03-14
Har hittat en klänning på Forever21 som jag vill ha. Butiken ligger i USA och vad jag nu undrar är om någon vet vad frakten kan ligga på när man beställer från USA till Sverige?

image117

Detta är klänningen jag vill ha från USA och Forever21.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(4)|

Fröken frisk

        Tid: 18:16:18 Datum: 2008-03-14

Var som bekant hos doktorn idag och denna varelse sade till mig att jag är frisk, förutom en vanlig förkylning. Hon tittade upp i min näsa *blä* och så tittade hon på mina bihålor med ultraljud. Allting såg bra ut sade hon och man får ju hoppas att hon har rätt.
Det enda jag kunde göra var att fortsätta som jag gjort, dvs använda nässpray och stoppa i mig en hel del tabletter. *suckar* Vill ju bara att det ska försvinna helt och hållet. Men..... det är ju ett tillfälle och träna på mitt tålamod för jag kan inte göra något åt det. :P

Någon som har ett bra tips på hur man blir kvitt en seglivad förkylning snabbt?

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Gårdagens shopping

        Tid: 14:28:44 Datum: 2008-03-14
Snabbt inlägg innan jag försvinner ut genom dörren igen.
Igår var jag och B på Väla för jag skulle handla min födelsedagspresent ifrån honom (blev dock inget, för jag hittade inget) och i och med att man var där så blev det lite shopping:Två par knälånga strumpor var vad det blev shoppat igår. :P Dessa hittade jag inne på HM och blev förälskad i dem med en gång, så de fick följa med hem. Förutom detta så blev det ett par tunnare, svarta strumbyxor - som jag redan lyckats få hål på. :(
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Här kommer farbror doktorn

        Tid: 14:25:07 Datum: 2008-03-14
Om ca 40 min ska jag vara hos doktorn i Svalöv och få kollat min förkylning som varit med mig som ett ständigt släptåg nu ett bra tag. Börjar bli väldigt frustrerad över den nu, så nu var det dags att åka och kolla upp den. Vill ju träna och röra på mig.. men alla säger att det inte är något bra när man är dålig och fökyld. *suckar* Snart struntar jag dock i de förmaningarna, för jag får kramp av och bara sitta stilla.
Jag vill styrketräna och simma flera gånger i veckan ju. Självförtroendet var på väg upp när jag tränade och jag kände att jag gjorde något åt min övervikt. Nu är självförtroendet snart långt ner på botten igen och jag hatar det, jag hatar mig själv. Vill inte känna så, därför fick det bli en kontakt med farbror doktorn idag.

Jag återkommer efter besöket hos honom/henne.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Att välja bland klänningar

        Tid: 21:32:42 Datum: 2008-03-13
Jag och B ska ju som bekant på 30års fest i maj och jag är i full gång med att leta klänning.
Har nu hittat ett par som jag fastnat för:


image115
  image116


image117
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Idag är ingen vanlig dag

        Tid: 07:08:23 Datum: 2008-03-13
Nej, idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag. :P
Idag blir jag hela 24 år. Är det nu man ska ha åldersnoja (som jag tycker är löjligt att ha i denna åldern)? Nej, jag har ingen åldersnoja för jag är fortfarande väldigt ung. Tänk min sambo som ska bli 32 år i sommar - han borde väl ha åldersnoja. :P (skojar)
Vad händer på min födelsedag? Ingenting. :( Jag ska snart leta upp kläder, sedan ut med Fatika och sedan bege mig till jobb för att jobba mellan 08.30-16.15. *suckar* Kanske, men bara kanske, kan jag gå hem 30 min tidigare då jag jobbade längre förra måndagen. Men eftersom jag är den näst siste hem så kanske inte det går. *suckar* Jag hoppas att jag kan få gå hem tidigare.

Har inte fått något paket heller än idag. :( Mycket dålig stil. :P Kanske får man något ikväll när man slutat jobba och sambon kommer hem? *ironisk*

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta något i min garderob att ha på mig idag. Att det ska vara så svårt et här med kläder..... eller det tycker jag bara för att jag är överviktig och självförtroendet har trillat långt ner i botten de senaste dagarna. :(

Hej, hej
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(4)|

Äntligen bestämde jag mig

        Tid: 21:57:05 Datum: 2008-03-12
Har varit inne på
Cocoo Accessories ett x antal gånger nu och kollat runder. Har alltid hittat något jag velat ha, men aldrig beställt något. Idag, eller rättare sagt nu ikväll, fick det vara nog med tittandet och jag bestämde mig för och beställa något och det gjorde jag också.

Jag beställde detta armband:

image113
Jag hoppas att det är lika fint i verkligheten som det ser ut till och vara på bilden. Jag hoppas också att leveransen är snabb, för jag älskar paket och speciellt när det är något jag vill ha.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Ny hjälp & svaret på varför jag börja blogga

        Tid: 20:57:56 Datum: 2008-03-12
Har precis registrerat mig och min blogg på www.bloggportalen.se
Kanske får man lite nya läsare och förhoppningsvis är där några som stannar och fortsätter läsa min blogg. Jag är ingen stor bloggare som t ex Kenza m.fl., men jag försöker skriva om ett så realistiskt liv som möjligt. Jag har inga 10 000:- i månaden att spendera som t ex Blondinbella, utan min lön går till räkningar, mat och annat som man snällt får betala när man lever ett vanligt "Svensson"-liv.

Varför har jag valt att börja blogga då?
Svar: Jag valde att börja blogga för att jag älskar att skriva och för att jag älskar utmaningar. Att försöka skapa en stor blogg är en stor utmaning och att försöka skapa en stor blogg som inte är som alla andra stora bloggar är en ännu större utmaning. Jag skriver blogg för att jag tycker att det är ett bra sätt att få fram sina åsikter om ämnen som jag brinner för, t ex övervikt, ångest och depression. Jag försöker skriva om ett liv som flertalet lever och kan identifiera sig med, istället för de som har stora bloggar och tjänar rätt höga summor på det och kan spendera flera, flera tusen i månaden på skor, kläder, smink o.s.v. Vem vill inte ha de pengarna att kunna spendera, men för en vanlig människa ser verkligheten lite annorlunda ut. Det är el, mat, hyra, barn och barnomsorg o.s.v. som ska betalas istället för kläder, smink o.s.v.

Jag hoppas som sagt var att några av er som läser, stannar kvar och ser om jag klarar av utmaningen, stannar kvar och se om min blogg lyckas utvecklas och vad den i så fall utvecklas till. Är det till något positivt eller är det till något negativt som den utvecklas till? Blir jag en bloggare som alla andra eller kan jag behålla min personliga stil och ändå tilltala folk? Jag vet inte.. det återstår och se. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Personalmöte om ca 40 min

        Tid: 16:31:05 Datum: 2008-03-12
Kom hem för ca 20 min sedan och jag ska iväg om ca 30 min. *suckar*
Igår var det ett evigt farande (kändes det som) hela dagen och detsamma känns för idag. Jobba, hemma ca 40 min och sedan iväg på personalmöte. Jag skulle ge nästan vad som helst för och få stanna hemma, men ca två tim ska jag väl kunna stå ut. Mötet varar ju till ca 19.00. Tiden är ialla fall satt mellan 17-19, men man kan hoppas att det slutar tidigare.

Usch som jag svammlar och som jag gnäller. Vilket trist inlägg detta blev. Lika bra och sluta skriva nu och återkomma senare ikväll. Förhoppningsvis på lite bättre humör. :P

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

1 dag, 12 tim & 28 min kvar

        Tid: 07:03:54 Datum: 2008-03-12
Ja, så lång tid är det kvar innan det är min födelsedag. :P
Fyller år den 13:e mars, på kvällen. Vilken tur att hela dagen räknas som ens födelsedag och inte bara den tiden då man är född. :)
Jag har sett många som är i min ålder att de börjar skriva om åldersnoja vid denna åldern (blir 24) och det tycker jag är löjligt. Åldersnoja? Om man har det nu i denna åldern, vad har man inte då näör man kommer upp i 35-40 och tänk dem som är ännu äldre som 90 eller något sådant. De om någon har väl rätt till lite åldersnoja, men att ha det i min ålder..... Ja..... Löjligt tycker jag, men det finns ju dem som har det och det får man ju ha. Ingen har rätt till och bestämma över någon annan.

Nej, nu börjar inlägget flyta iväg åt något helt annat än det jag skulle skriva om. :P Har för den delen inte tid och sitta här längre, för man har ju ett jobb och sköta också. :) Börjar om ca 10 min, så det är väl dags och bege sig hemifrån. :P

Ha en toppen dag! (trots det trista vädret)

P.S. Vet ni någon affär som har snygga, långärmade tröjor får ni gärna tipsa om dem för jag är verkligen i behov av sådana tröjor. D.S
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens/kvällens första och sista inlägg

        Tid: 21:15:29 Datum: 2008-03-11
Idag har jag inte skrevet tidigare och det är för att jag började kl. 06.00 imorse och har inte varit hemma sedan dess. Det har varit full rulle idag och jag orkar inte skriva om det just nu heller.
Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, för ögonen är så gott som stängda. *gäsp*

Skriver mer imorgon.

*Kram*
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ögonen blir mindre och mindre

        Tid: 22:01:55 Datum: 2008-03-10
Jaha, då är det dags för kvällens sista inlägg.
Kl. är alldeles för mycket för mig då mobilen ringer 04.15 imorgon.
*gäsp*
Börjar jobba kl 06.00 imorgon, men slutar i gengäld kl. 13.15.

Har inte mycket och skriva... eller jo.... det har jag..... men som sagt var så är kl. mycket och jag skulle varit i säng för länge sedan.
Godnatt alla där ute i bloggvärlden!! 

Vet ni någon bra blogg så får ni gärna tipsa om den/dem för jag älskar och läsa andras bloggar. :P 

Godnatt & sov gott!!

image112 
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Husköp?

        Tid: 20:04:03 Datum: 2008-03-10
Slutade kl. 17.00 idag och med en gång den sista hade blivit hämtad, så var det till och springa runt och låsa överallt och se till att det var stängt överallt, sedan hoppa i ytterkläderna och halvspringa för vi skulle titta hus kl. 17.00. Hade ringt B tidigare och sagt att han får gå till huset och träffa mäklaren, så kommer jag så fort jag kan och jag var där ca 6 min över 17.00, så det var rätt så lungt. :P

Tittade på huset och insåg att det var stort och att där var MASSOR att göra då det inte blivit ändrat sedan -65 eller vad det var. Ni kan ju tänka er hur tapeterna såg ut och vad det var för golv (mattor) som fanns. :) Ja, tycker man om 60-talet så hade väl huset varit en dröm i sig. :P Men nu är jag inte förtjust i just det årtalet, så jag hade skullat göra om precis överallt i huset. :) Jag är väl en väldigt modern typ av mig när det kommer till inredning, men jag tycker om när det är stort och fint. Jag är inte bortskämd för det eller en överdrivet lyxig person, utan det handlar bara om att jag tycker om när det är fint.
Hur som helst.... Jag tror inte det blir något för oss med det huset. Jag tror där är för mycket och göra för oss och vi har lite olika syner på hur lång tid det får ta innan det är helt färdigt. :P Vi får helt enkelt fortsätta leta och hoppas på att vi kommer över vårt drömhus någon gång. Man behöver ju inte ta det första, bästa huset man är och tittar på (detta är vårt 3:e).

Jag tycker detta med och köpa hus är svårt, faktiskt. Man ska komma överens om vad man är ute efter och vi har lite olika önskemål. Jag vill gärna ha ett hus där det inte behöver göras alltför mycket, kanske nya tapeter och golv och lite sådant, men gärna inte mycket mer. B vill hellre ha ett hus där det finns och göra.... hur mycket vet jag inte, för jag stänger öronen när han börjar prata om att han vill ha ett hus där det finns och göra. :P Han är nämligen inte den där snabba typen..... utan det får gärna ta lite tid och så är inte jag alls som person. Det ska vara här och nu - enligt mig. :P

Vi hittar väl vårt hus någon gång, vi också. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vinn en Volumaster

        Tid: 19:33:00 Datum: 2008-03-10
image111
Denna Volumaster kan du vinna hos www.shopaholicmamman.blogg.se 
Tävlingen pågår till den 16:e mars kl. 23.59 och vinnaren dras genom lottning.
Var med och tävla, det är jag ialla fall. :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens trista planering

        Tid: 07:21:06 Datum: 2008-03-10
image110Måndag idag och det betyder som alltid en ny vecka där man ska jobba alla dagarna.
Börjar jobba kl 09.00 idag och jag har lite och göra, men jag ville skriva ett morgoninlägg först. :) Beroende av bloggen. :)

Dagens planering ser ut som så:
* Jobb 9-17 - Har stängning idag
* 17-17.30 Promenad med Fatika
* 18-18.30 Middag
* Duscha & göra hårinpackning
* Storhandla?
* 20.30 Kvällspromenad med Fatika


Tur att tiderna jag har satt upp bara är ca-tider, för jag tror aldrig att jag kommer till att kunna hålla tiderna jag har satt. *suckar* Hur ska man egentligen hinna med allting eller det är så att man stressar upp sig själv i onödan?? Mest troligast är det så, att jag stressar upp mig själv till 110%. :P

Nej, nu får jag återgå till mina morgonrutiner som jag försöker printa in. :) Tur att man lagt in att man ska hinna med och blogga på morgonen också. :) Där kommer helt klart till att komma fler inlägg under kvällens gång, för jag kan aldrig låta min blogg vara. :P

Ha en bra dag!!!

image110
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Kvällens sista inlägg

        Tid: 22:49:41 Datum: 2008-03-09
Jag känner hur ögonen börjar bli tyngre och tyngre. Jag borde egentligen varit i säng för 1 timme sedan, men jag fastnade som vanligt här vid datorn och bloggen. *suckar* Undrar om jag börjar bli beroende/besatt av min blogg.... Hur vet man det egentligen, att man är beroende av sin blogg?? Aja.... det var inte det jag skulle skriva om nu. Jag skulle bara skriva ett inlägg och säga godnatt till er.

Godnatt allihopa!
image109

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(3)|

Vinn ett par snygga skor

        Tid: 22:18:20 Datum: 2008-03-09


image107
Bild lånad från LindasLya

Jag är med i en tävling som finns på http://lindaslya.blogg.se/
Vill du också vara med och tävla om dessa skorna, så gå in på hennes sida och var med. Skorna är ju hur snygga som helst!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vilken söt bild på oss två

        Tid: 20:50:10 Datum: 2008-03-09
Sambon lekte papparazzi (vet ej hur det stavas) på kalaset idag och jag valde ut fotot nedan att dela med mig på bloggen. Bilden föreställer jag och B, som är min sambo om ni inte förstått det vid detta laget. :P

image106
(Datumet stämmer inte, då kortet är taget idag 9/3-08)

Jag är rätt nöjd med kortet, även om jag inte tittar in i kameran. Jag följer en annan person med blicken som verka mer intressant än och titta in i kameran. :) Har ni sett vilka hamsterkinder jag har. :) Det skulle inte skada med lite mer färg på mig, för jag ser helt blek ut. :( Får kanske hoppa i solariet på gymmet ett par gånger nu innan sommaren kommer så man inte ser ut som om man sprungit bakom en mjölkbil hela vintern.

Nej, nu ska jag gå och tvätta av mig sminket sedan är det filmen på 3:an som gäller - Perfect Man eller vad den nu heter igen. Någon som sett den tidigare? Jag har inte sett den innan.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Vad är det med människor?

        Tid: 18:55:08 Datum: 2008-03-09
Egentligen borde jag väl inte skriva detta inlägget, men jag kan inte bara låta bli. Jag måste få skriva av mig eftersom det väcker så många tankar och känslor hos mig.
Vi var på 90års kalas nu i eftermiddags. Jag hade sminkat mig och gjort mig fin i klänning tyckte jag och självförtroendet fanns där på en liten bit.... men enbart för och tas ifrån mig nästan med en gång man kommer innanför dörren till lokalen. B:s syster fick låna en klänning av mig igår som hon kunde ha idag. Hon är gravid och har lite mage, så hon fick låna en klänning av mig som är väldigt töjbar. En närstående till henne frågar henne då om hon köpt ny klänning och hon svarar då: "Nej, den har jag fått låna av Petra" varpå den närstående svarar "Jaså, har hon så stora kläder?".
Hur ska man ta detta? Jag står rakt framför den närstående och ändå säger hon en sådan sak. Jag tog detta hårt och blev väldigt ledsen och med en gång var det lilla självförtroendet bortblåst. Jag kände mig verkligen ful och tjock resten av kvällen och fick ju dåligt samvete när man sedan satt och åt. Herregud!! Varför tar jag åt mig? Varför låter jag det påverka mig?
En annan person klappa mig på magen och kollade på mig med en undrande blick och jag fick då nog och svara "Nej, jag är bara tjock.".

Vad är det med människor egentligen som gör och säger sådana saker? Förstår dem inte att personen ifråga kan ta väldigt hårt vid sig och bli väldigt ledsen och sårad? Jag vet att jag är större än vad jag borde vara, men jag försöker också göra något åt det genom att tänka på vad jag äter och träna. Vad jag behöver är stöttande och förstående människor runt mig, inte sådana som trycker ner mig och får mig att må väldigt dåligt.
Nu vill jag bara öppna skafferiet och ta fram chipspåsen som ligger där och så vill jag hälla upp ett riktigt stor glas med cola och så vill jag bädda ner mig i soffan och trösta mig med detta, men det är inte rätt sätt att hantera det på så därför tänker jag inte göra det.

Några tips på hur / vad jag ska göra istället för och trösta mig själv?


image105


image104
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Dags och börja

        Tid: 12:16:42 Datum: 2008-03-09

Nej, nu får man börja göra vid sig så man är klar i tid och inte behöver stressa i sista minuten.
En sak är redan avklarad på listan och det är att jag har rakat mina ben. Nu är det dusch, smink och hår som återstår. *suckar* Blir trött bara jag tänker på det. :P

Nej, nu får jag slita mig från bloggen.... vilket är svårt. :) Älskar ju och skriva blogg. Jag återkommer ikväll när vi är hemkommna. Ha det bra så länge.

Puss

image102

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Gårdagens efterrätt

        Tid: 10:08:23 Datum: 2008-03-09
Glömde att jag skrev att jag skulle lägga in bild på efterrätten vi hade igår, så den kommer här nu istället.

image100

Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, är inte överens med B:s kamera. Dessutom stämmer inte årtalet 2009, för hans kamera är knäpp. :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Fullspäckad dag

        Tid: 09:58:20 Datum: 2008-03-09
Idag är det söndag 9:e mars och det är fullt upp idag. *suckar* Har ingen ork eller lust till något idag egentligen. Vet inte vad det är med mig, men när jag vaknade imorse så kände jag mig inte alls pigg och kry. Men.... det var bara till att dra sig upp ur sängen och skjuta de tankarna åt sidan.

Idag finns där lite och göra:
* Köra till mamma
* Köra till Familia och handla Nail Balsam
* Raka benen
* Fixa naglarna
* Hårinpackning
* 90års kalas


*suckar* Hur ska jag hinna med allt detta innan kl. 14.00? Vädret gör ju inte hela dagen bättre, för det regnar och är trist väder ute. BLÄ!!

Vad ska ni hitta på denna söndag?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Efterrätt & 2:a chansen

        Tid: 19:54:44 Datum: 2008-03-08
Nu har vi ätit middag och även varit ute på en kvällsrunda med Fatika. Nu sitter vi i sofforna med efterrätten på bordet och inväntar att 2:a chansen ska börja.
Maten var god och jag hoppas att efterrätten är lika god. (Bild kommer att läggas upp i ett senare inlägg.)

Nej, nu ska jag lägga upp efterrätt i mina fina skål så den är klar tills det hela börjar. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(3)|

Dagens shoppingäventyr

        Tid: 17:20:39 Datum: 2008-03-08
Idag gick jag och B upp tidigt för vi skulle tvätta på förmiddagen.
När vi tvättat klart så tyckte B att vi skulle köra till Väla för han skulle se om han kunde hitta ett par nya byxor till imorgon då vi ska på 90års kalas. :) Sagt och gjort, vi körde till Väla och jag hade sagt igår att jag inte skulle handla mer förrän löningen kom. Jag kunde inte hålla det.... :(
B hittade byxor och även jag fick handlat lite smått.

   


Det blev hårinpackning och spray så man kan få fint hår samt fixa nya frisyren. :P Det blev även en ny plånbok, ett par nya skor och en ny bh. Är rätt nöjd med dagens köp och speciellt plånboken. Har länge velat ha en ny plånbok men aldrig hittat något som passa, förräns idag.

Nej, nu får jag väl återgå till middagen jag håller på och laga. Ska ha vänner på middag här ikväll, vi ska kolla andra chansen idag. Vilka hoppas ni på ska gå vidare idag? Jag vet inte vilka jag tycker.. jag har ingen aning om vilka som ska vara med idag faktiskt. :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Kamerahjälp

        Tid: 08:35:36 Datum: 2008-03-08
Jag har en kamera som jag inte alls är nöjd med, så den använder jag inte. Jag använder B:s kamera istället, men jag är inte nöjd med den heller. *suckar* Den är trög och sätta igång samt att den är dålig på närbilder. Jag älskar kameran när man ska ta bilder på längre håll, men på nära håll blir de bara suddiga och dåliga. Istället för och sitta och klaga på B:s kamera, så tänker jag försöka införskaffa en egen och där behöver jag hjälp.

Jag kan ingenting om kameror och undrar om där finns någon som är duktig på det som kan hjälpa mig? Jag hade tänkt mig en kamera i prisklassen mellan 0-2000:-. Vill att den ska vara lätt att använda, men ändå ta bra bilder - både på långt och nära håll. Någon som vet en sådan kamera som kan tipsa en om den??
Snäll??
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Godmorgon alla bloggare

        Tid: 07:48:43 Datum: 2008-03-08
image96

Godmorgon alla vänner.
Hur är det med er denna lördagmorgon?
Själv är jag rätt så trött för vi gick upp vid 06.45 imorse för vi har tvättid nu på morgone. Kanske inte den bästa tiden och tvätta, men det var enda chansen vi hade till och få rena kläder.
Nej, nu måste jag springa ner i tvättstugan och ta tvätten. Har ju inte hela förmiddagen på oss och tvätta, då vi har en massa annat som också ska hinnas med.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Sova brevid ett sågverk

        Tid: 23:40:59 Datum: 2008-03-07
Jag försöker vara en snäll och omtänksam flickvän, men det går inte alltid och speciellt inte när det kommer till sambons hemska snarkande. Jag sitter för tillfället i sängen med datorn och skriver detta inlägget. Brevid mig skulle man kunna tro att jag har ett mindre (större) sågverk, men det är det ju inte utan det är "bara" sambon som har somnat. Jag förstår inte varför han snarkar så. *suckar* Det har till och med gått så långt att jag "kastat ut" honom ifrån vårt sovrum och bett honom sova på bäddsoffan i datarummet. Det är kanske taskigt, men jag vill också kunna sova om nätterna. Men idag kände jag för och vara lite snäll, så jag frågade om han ville sova inne hos mig i sovrummet och självklart ville han det. :) Men nu sitter jag dock här framför datorn och ångrar min fråga. *grrrrrrr*

Ikväll har vi varit hos P och kollat film. Vi tittade på en skräckfilm och jag måste säga att de skräckfilmer som görs idag mest bara är skit. Trots det kan jag knappt titta på sådana filmer för jag är så otroligt lättpåverkad och dessutom är jag väldigt mörkrädd. *suckar* Filmen ikväll hette väl 30 Days of nights och handlade om några konstiga varelser som inte kunde vistas i solen och på den platsen som dem var på så skulle solen inte visa sig på 30 dagar. Ja... jag vet inte.... Filmen var väldigt dålig ialla fall, tyckte jag.

image95


Nu är det dags för sängen, för det är en tidig morgon imorgon med tvättid och en massa annat.
Godnatt
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens shopping

        Tid: 20:02:59 Datum: 2008-03-07
Idag vart det en snabbshopping också när jag var färdig hos frisören.

 


 
1) Album där jag ska sätta in bilder, text och annat som kan tänkas inspirera mig i kampen mot den där drömvikten.
2) Smink
från Kicks + lite testsaker som man fick med i påsen.
3) Lite underkläder och strumbyxor.

4) Var tvungen och köpa lite saker till håret också nu när man lagt in med en ny frisyr. :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Linda älskar mig

        Tid: 19:52:09 Datum: 2008-03-07
image90

Denna texten kan man hämta hos Lindas Lya OM man röstade på henne i Spotlight tävlingen, vilket jag gjorde. Kolla längre ner på min blogg, så hittar du det inlägget.
Hoppas hon fortsätter vara en härlig person och inte låter hennes framgångar gå henne åt huvudet som det tycks göra på många utav de s k "kändisbloggarna".
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Besök hos frisören idag

        Tid: 17:07:36 Datum: 2008-03-07
Idag tänkte jag att det fick vara nog, jag tröttna så fruktansvärt på mitt hår för det såg ut som en risig dammvippa. Usch. Nej, så jag körde in till Hbg och satte mig i stolen hos Frisyrmakarna och sa till dem och klippa rufset. Ja, självklart sa jag som jag ville ha det och jag är verkligen supernöjd.


Så här såg jag ut i morse.


Så här ser jag ut ikväll, efter besöket hos frisören i förmiddags.

Jag ser det på mina kort att jag ler aldrig. Jag är inte alls en sådan sur person som jag ser ut att vara på korten. Jag har bara svårt för och le på kort, för jag tycker att jag ser så dum ut.... men det gör jag å andra sidan när jag ser så sur ut också.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Här är skorna

        Tid: 16:40:22 Datum: 2008-03-07
Detta inlägget är mestadels inriktat till min mamma.
Hon köpte ett par skor till mig förra våren eller sommaren.. kommer inte ihåg vilket. Hon kommer dock inte ihåg skorna, så jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild på dem här på min blogg då hon läser den. :)

Så mamma, här är skorna jag har pratat om:

image87
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Godmorgon på er allihopa

        Tid: 09:42:10 Datum: 2008-03-07
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg.
Har precis vaknat, ätit frukost och ska snart göra mig klar. (mysbyxor och en t-tröja åker på) :P

Vad ska ni hitta på dag? Det är ju fredag och allting idag. Själv ska vi vara hemma, kanske hälsa på en vän, men det ska ändå vara en hemmakväll. Förkylningen börjar försvinna.... hoppas jag ialla fall. Det känns som om jag börjar bli frisk ialla fall, så det får vi hoppas.

Ha en bra fredag!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Angelina undvek gala pga Jennifer

        Tid: 20:49:01 Datum: 2008-03-06
MSN Nöjesnytt kan man läsa om hur Angelina Jolie hoppade över en välgörenhetgala där Jennifer Aniston var värdinna för arrangemanget. Hon ville inte gå på galan för att undvika att såra Jennifer, säger Angelinas bror James Haven. I texten kan man läsa att Angelina är en väldigt känslig kvinna och att hon alltid varit försiktig när det kommer till andra kvinnors känslor. Enligt elaka tungor höll sig Angelina och Brad ifrån tillställningen för att undvika att hamna i bråk med Jennifer, men enligt James var det alltså på grund av Angelinas empatiska sida som paret valde att inte gå.

Vad tror ni var/är anledningen att de inte gick? Tror ni att det hade blivit bråk mellan Angelina, Brad och Jennifer? Har den trion inte gått vidare?

image86
Bild tagen från MSN Nöjesnytt.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Vadslagning

        Tid: 20:15:22 Datum: 2008-03-06
Nu får det vara nog.
Från och med imorgon är det slut med godis i alla former och läsk. Från och med imorgon blir det inget godis och/eller läsk fram tills den 1.e april. Nu får jag verkligen skärpa mig, för jag mår inget bra av detta. Jag misshandlar mig själv nästan med all den skräp jag stoppar i mig. Jag blir bara mer och mer ledsen och drar mig mer och mer innanför mitt skal och avskärmar mig ifrån omvärlden. Jag stannar helst hemma istället för och åker någonstans, för hemma kan ingen se mig och då kan de inte heller kommentera hur jag ser ut. Jag är så fruktansvärt osäker och detta gör att jag drar mig undan och jag blir misstänksam mot allt och alla. Jag vill inte ha det så längre och jag mår verkligen inte bra av och ha det så heller.

Så från och med imorgon är det inget godis alls och ingen läsk alls fram till och med 1:e april.

Jag skrev att detta var en vadslagning, så jag får höra med mamma imorgon om hon har lust och slå vad om något. :) Vill inte ringa henne ikväll då hon har varit hos tandläkaren idag och mår inget vidare.

Har ni några förslag på vad man kan slå vad om?

image85
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Fick paket igår

        Tid: 18:48:36 Datum: 2008-03-06
Igår hämtade jag ut ett paket med kläder jag beställt ifrån Ellos. Paketet innehöll fyra stycken linnen i lite längre modell.

 

                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Ny frisyr & färg

        Tid: 16:02:29 Datum: 2008-03-06
Jag har nu tröttnat JÄTTE mycket på mitt hår. Jag vantrivs verkligen med det, jag hatar det.
Nu har jag hittat två bilder med frisyrer som jag fastnat för, men jag vet inte vilken som är snyggast vare sig frisyren eller hårfärgen. Tänkte att ni som kollar in min blogg kunde komma med tips, råd och ideér kring bilderna, säga vad ni tycker är snyggt.


image81
Jennifer Aniston - Jag gillar luggen, längden, färgen o.s.v. Tycker om allt.


image82
Jessica Biel - Tycker om längden och färgen. Skulle kunna tänka mig denna frisyr med en lugg.

Vad tycker ni?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Personlig tränare

        Tid: 15:48:16 Datum: 2008-03-06
Jag tränar på Nautilus i Helsingborg och jag trivs verkligen på detta gymmet. Det enda jag saknar på gymmet är tillgång till en PT (=personlig tränare). Jag tycker att det hade varit väldigt kul med en PT som kunde lagt upp ett träningsprogram för en efter de mål man hade med träningen. Man får ju ett program nu också, men det hade varit kul med en som följde upp en för och se om programmet fungerade och om det gav resultat.

Kanske något man borde tipsa gymmet om??
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Nyduschad & ren igen

        Tid: 14:57:13 Datum: 2008-03-06
Har precis varit inne i duschen. Trodde man skulle må bättre när man kom ut, men det enda som hände var att man kom ut renare. Det är förvisso positivt, men jag hade hoppats på att må lite bättre.
Smörjde in mig i Barnängens hudlotion också och visst känns det lite fräschare. Usch... som jag gnäller idag. Är verkligen inte på humör idag. Mår inte alls bra... vare sig fysiskt eller psykiskt idag. :( Det känns som om hela världen är emot mig och att hela livet är skit, jobbigt.

Men........ jag får försöka komma på något och göra så jag tänker på annat. *suckar*
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tillägnad min mamma

        Tid: 10:25:28 Datum: 2008-03-06
Min mamma ska till tandläkaren idag, om ca 10 min, och hon tycker verkligen inte om det. Jag tror inga ord kan beskriva hennes rädsla för tandläkare och jag tycker verkligen synd om henne. Önskar att där fanns något jag kunde göra för henne, men det finns där inte, så jag väljer och skriva ett litet inlägg här i bloggen som är tillägnat min älskade mamma.

Jag tänker på dig, mamma!! Älskar dig!

image80                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Tävling hos Shopaholicmamman

        Tid: 07:27:57 Datum: 2008-03-06
Var precis inne på www.shopaholicmamman.blogg.se och såg att hon hade en tävling på gång, där priset är en väldigt fin klocka. Gå in och tävla du också.

image79
Bilden är lånad från shopaholicmamman.

Tävlingen pågår till den 9/3 - 08 kl. 23.59. Gå in och tävla du också på www.shopaholicmamman.blogg.se . (Jag ber om ursäkt om det strular med länken. Jag försöker fortfarande lära mig hur man länkar.)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Godmorgon

        Tid: 06:48:20 Datum: 2008-03-06
Vad gör man egentligen uppe vid den här tiden när man är hemma och är sjuk?
Jag förstår inte varför jag har så svårt för och sova. Får väl försöka gå och lägga mig igen sedan under dagen.

Idag händer ingenting, mer än att jag ska vara hemma och kurera mig mot min förkylning. Det blir väl och spendera en massa tid framför datorn och tv:n idag. Kanske se om vi har någon bra film här hemma som man inte sett på länge.

Vad brukar ni göra när ni är hemma och är sjuka?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Min NYA & SUPERFINA bloggdesign

        Tid: 21:52:05 Datum: 2008-03-05
Jag har fått ett nytt utseende på min blogg och det är Linda, www.lindaslya.blogg.se, som har fixat denna otroligt fina design till mig. Jag är verkligen nöjd med den och jag tycker att hon gör ett riktigt bra jobb. Hon är duktig på det hon gör och hon verkar också vara en väldigt trevlig person att ha och göra med.
Vill ni ha en ny design, men kan inte själva, kontakta Linda så
kommer ni inte bli
besvikna på resultatet.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Kläder till 30års fest

        Tid: 21:00:59 Datum: 2008-03-05

Jag och B ska på 30 års fest i mitten av maj och jag har redan börjat titta efter kläder. Jag är en sådan person som nästan måste ha något nytt till varje fest man blir bjöden på. Väldigt dåliga vana jag har lagt till med, men det är så kul och ha något nytt på större fester. Ska man bara på något litet, har jag inga problem med och ta något jag har hemma och piffa till det med något annat roligt och nytt. Kanske något nytt smycke eller liknande.
Men för att återgå till 30års festen. Jag har redan börjat kolla kläder och nu har jag hittat en klänning som jag fastnat för och som jag kommer att beställa hem för och se den i verkliga livet.


 
Bilderna är från Halens.

Vad tycker ni? Är detta något man kan ha på en 30års fest? 

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Kurerad mot förkylningen.

        Tid: 19:26:33 Datum: 2008-03-05
Var iväg innan till apoteket och Life för och inhandla lite för och kunna kurera mig mot den här hemska förkylningen. Jag vill verkligen bara vakna upp imorgon och vara frisk igen. Börjar bli hemskt irriterad nu och det är inget bra. *suckar* Jag hatar detta och jag är super gnällig. BLÄ!!


   

 

1) 300 näsdukar så jag kan snyta mig.
2) Tabletter för att förebygga mer sjukdom samt Treo mot huvudvärk.
3) Tidsfördriv.
4+5) Tycka-synd-om-mig-själv godis
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Säljes

        Tid: 10:28:10 Datum: 2008-03-05
På blocket.se har jag nu lagt ut lite studentlitteratur som jag säljer.
Använde böckerna 1:a terminen på lärarutbildningen i Kristianstad.

http://www.blocket.se/vi/15428376.htm?ca=23_3_s
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Våra bästa år

        Tid: 10:04:06 Datum: 2008-03-05
Är ju som bekant hemma från jobb idag med värsta förkylningen och det tyngsta huvud man kan tänka sig.
Ialla fall... Nu sitter man i soffan med tv:n på och vad visar dem inte på tv 3 om den gamla såpan Våra bästa år. Jag undrar hur länge den egentligen ska fortsätta gå på tv, för den blir ju bara mer och mer knepig och konstig samt att de byter ut skådespelare titt som tätt. Ändå sitter man och tittar på det när man har tillfälle.
Ta t ex detta med Salems seriemördare. Det är Marlena och många misstänker henne, men ändå gör ingen något åt det. Alla har bara så svårt för och tro det o.s.v. Börjar bli uttjatat nu och jag tycker det är dags att gå vidare med den serien.image67
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ny bloggdesign

        Tid: 08:06:00 Datum: 2008-03-05
Nu har jag bestämt mig för att jag vill ha en annan, en snygg bloggdesign och har därför tagit kontakt med en tjej som verkar väldigt duktig på detta. Jag har lite egna tankar och ideér som jag vill ha med, men som hon självklart kommer till att få mixtra med själva så att det blir snyggt.
Jag hoppas att hon svarar på mailet snart, så man kan komma igång med arbetet. :) Förhoppningsvis behöver man inte vänta alltför länge, men vi får se. :)

Vad tycker ni är snyggt på en bakgrund i bloggen? Vilka färger? Mönster?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Svar på kommentarer

        Tid: 07:19:14 Datum: 2008-03-05
Jag får inte speciellt många kommentarer i min blogg, men de jag får besvarar jag och det gör jag i min blogg under kommentarer i det inlägget som blivit kommenterat. Så vill ni ha svar så titta in igen. :)
Hoppas att ni förstår min väldigt invecklade förklaring. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Hemska dag

        Tid: 06:53:41 Datum: 2008-03-05
Vaknade för en timme sedan ca och mådde fortfarande dåligt. Huvudet väldigt tungt, näsan täppt så man fick knappt luft, ögonen trötta och svider samt att man är yr. Kom fram till att jag gjorde bäst i och stanna hemma idag och försöka kurera mig i antingen soffan eller sängen. Har tagit bort tv:n ifrån sovrummet nu så antagligen kommer jag att tillbringa större dagen i soffan där både datorn (bärbar) och tv:n finns. (har två st)

Förutom att man är sjuk och ska vara hemma, så är det helt vitt ute och minusgrader ute. :( Varför kom detta hemska vinterväder nu? Det har inte snöat innan och inte heller varit speciellt kallt, men nu i mars så ska det komma. *suckar* Varför? Det kunde lika bra ha hållt sig borta om det ändå inte kunde ha kommit tidigare. Men..... det är klart att det är fint.... men jag vill inte alls ha snö och kallt.

Känner att jag är kinkig och negativ till allt idag. Jag vill inte vara sjuk och vara hemma, för det är så fruktansvärt tråkigt. Jag vill inte heller ha snö och minusgrader. Blä!!!!
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Sjuk - IGEN

        Tid: 18:50:12 Datum: 2008-03-04
*suckar*
Jag blir så trött på detta. Det var inte länge sedan jag var väldigt sjuk, men nu är det tydligen dags igen. Dock är det inte lika sjukt som förra gången. Nu är jag "bara" förkyld, men det har tyvärr satt sig på mina bihålor så jag mår skit. Jag tycker inte alls om och vara sjuk, vem gör det egentligen? Det är så tråkigt och ligga hemma bara och jag vill jobba. Jag jobbade igår och idag, men om jag ska jobba imorgon vet jag faktiskt inte....  Jag får se hur jag mår imorgonbitti. Kanske hemma imorgon och kanske på torsdag och så jobbar jag på fredag.
Vi får se helt enkelt.

// Trött och sjuk (tyck synd om mig) :P
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dags för sängen

        Tid: 21:01:43 Datum: 2008-03-03
Huvudet dunkar, näsan ömmar och är täppt, ögonen är trötta o.s.v.
Nu är det dags för sängen. Ska upp tidigt imorgon, för jag börjar 06.00 imorgon. Blä.

Ska till veterinären imorgon med Fatika så hon kan få sin en aningen försenade vaccination. Ska även inom Frisyrmakarna och klippa mig. Jag behöver verkligen klippa mig och jag vill också få tips och råd om hårfärg för jag är verkligen trött på den jag har nu. Har mixtrat så många gånger med färg så nu känner jag att jag vill ha hjälp av någon som verkligen har kunskap om det.

Nej, nu är det verkligen dags för sängen.


image66

Trötter
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Aniston vs. Jolie

        Tid: 20:34:13 Datum: 2008-03-03


Jag vet att detta är fruktansvärt gamla nyheter och att detta ämnet är fruktansvärt uttjatat, men jag måste bara få skriva vad jag tycker om det. Många skriver om hur Angelina Jolie är så snygg och vacker m.m. Jag mååste bara får fråga: Var är hon snygg? Hon är jätte mager och hon ser bara trött och sliten ut. Jag har alltid tyckt bättre om Jennifer Aniston, hon verkar så fräsch mesta tiden och hon verkar vara en jordnära människa.
En annan sak jag har lagt märke till är att när man ser bilder på Jennifer och Brad Pitt så ser de så kära ut, de ser på varandra med värme och omtanke samt att Brad oftast ler/skrattar på bilder där han är med Jennifer, men bilder på Angelina och Brad ser inte alls ut så. De tittar oftast åt varsitt håll och det ser mer ut som om de gör reklam för något, istället för och vara tillsammans och älska varandra. Dessutom ler/skrattar han väldigt sällan, utan han ser mest arg, trött och irriterad ut.

 Vad tycker ni egentligen? Vem borde Brad vara med egentligen? Angelina? Jennifer?
Min röst hamnar på Jennifer Aniston. Jag tror att han hade varit mycket lyckligare tillsammans med henne än vad han är och någonsin kommer till att vara/bli med Angelina Jolie.

Detta är mina egna, personliga åsikter.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Ta det lungt

        Tid: 18:50:02 Datum: 2008-03-03
Nu har man kommit hem, ätit middag som B lagat och varit inne i affären och handlat nässpray. Är ju som jag skrevet innan, täppt i näsan och jag misstänker att det är bihålsinflammation. *suckar* Men,men.... livet går ju vidare för det.
Fick stanna kvar på jobb 45 min längre ikväll, men det gör inte så mycket eftersom jag slutar 45 min tidigare en annan dag i veckan istället och jag funderar på om jag ska försöka göra det på torsdag. Istället för och sluta 16 så slutar jag 15.15 istället. Då kan jag komma iväg och träna tidigare och kommer då också hem tidigare. :P

Nu ska jag in i duschen så det inte blir lika sent som igår. Kommer snart tillbaka igen med fler inlägg för jag har en sida med ideér som jag vill skriva om i min blogg.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vilken morgon

        Tid: 07:58:33 Datum: 2008-03-03
Jag är ingen förtjusare i måndagmorgon för det betyder att det är en ny arbetsvecka och att det är långt kvar till helgen, men just denna måndagmorgon känns värre och jobbigare än andra och det är för att jag är förkyld. *suckar*
Vaknade i gårmorse med en täppt näsa och tänkte att det var inte så farligt och att det skulle gå över under dagen. hahahahah Så fel jag hade!!!! Vaknade imorse och näsan var fortfarande täppt och halsen börjar kännas så smått som ett rivjärn. Men jag tänker inte stanna hemma för lite baciller. Jag ska ha huvudet under armen (vilket det kändes som i fredags) innan jag går hem. Så det är bara till att klä på sig och snart bege sig till jobb mellan 9-17.
Ska ut med Fatika innan dess också, så jag har lite tid på mig. Det tar ca 10 min till jobb gåendes, så det är ju inte så farligt. :P

Men ni får ha en bra dag så återkommer jag ikväll.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Veckoplanering & sista inlägget för ikväll

        Tid: 21:09:51 Datum: 2008-03-02
Veckoplanering v.10

Måndag: Jobb 9-17
Tisdag: Jobb 6-13.15, Frisören, Veterinären, Träna
Onsdag: Jobb 7.45-16.15
Torsdag: Jobb 8.15-16, Träna
Fredag: Jobb 8.30-17
Lördag: Träna, Köra till Hässleholm, Ev. besök på kvällen till Melodifestivalen
Söndag: 90-års kalas

Detta får bli kvällens sista inlägg. Ska snart in i duschen och sedan är det dags för sängen, jobba imorgon. Slutar 17 imorgon vilket betyder att jag har stängningen och jag ska stänga själv. :) Har jobbat en stängning tillsammans med en annan och så ska jag stänga själv imorgon. Jag tyckte att jag kunde det, ingen idé och vänta och dra ut på det. Meningen är ju att jag ska stänga själv på måndagar så det är ju lika bra och börja med det så fort som möjligt.

Nej, nu är kl. mycket och jag ska in i duschen.
Sov gott!

image56                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

7 år och....

        Tid: 20:34:41 Datum: 2008-03-02
..... 3 år.

image60

Kanske en lite konstig rubrik på detta inlägget, men jag ska förklara.
Jag och B blev tillsammans den 16:e dec år 2000 vilket betyder att vi varit tillsammans i lite mer än sju år.
Tre år betyder att vi just idag varit förlovad i tre år. :) Vi förlovade hos den 2/3 - 05, hemma i sängen hos mig. (jag var sjuk)

Vi har inte firat denna dagen på något speciellt sätt, men det var tänkt att vi skulle gjort något men när jag vaknade imorse var jag förkyld och mitt humör sjönk till botten med en gång och jag har därmed inte haft lust till speciellt mycket idag. Får ta igen det en annan dag. :P

Nu är det bara ett frieri man väntar på.
hihihihih


image61
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens shopping

        Tid: 17:03:30 Datum: 2008-03-02

Jag och B har spenderat dagen på Familia köpcentrum, men där blev det inte shoppat något. Jag passade på och titta efter skor, men där fanns inga sådana som jag var ute efter så därför blev det inte köpt några. När vi inte hittade något på Familia, bestämde vi oss för och köra till Väla istället för B skulle ha en kabel som passade mellan hans dator och förstärkaren (eller vad det var) i storarummet så vi kunde lyssna på musiken på datorn via stereon. Krångligt. Efter inköpet av denna kabel, blev det en runda in på Gina Tricot men jag köpte inget. Hittade dock en kofta som jag ville ha, men fick tänka först. Gick och fikade på en ost- och skinkbulle samt en smoothie på persika/hallon. Sedan var det dags och köra, men innan vi körde gick jag in på Gina igen och med hem fick en kofta och ett linne följa med:
Beige Kofta


Lila brottarlinneEfter Väla körde vi till Påarp för och att B skulle hämta pengar hos en bekant. De har precis flyttat till hus och vi fick kolla hur det såg ut. Det var ett fint hus och jag tror att det kommer till att bli väldigt fint när de är klara och har kommit iordning. Jag hoppas att de kommer till att trivas där och i Påarp. De bodde här i Kågeröd innan.
Nu är vi dock hemma och B håller på och möblera om i "allrummet" (vi har allt i det rummet) för vi kan aldrig komma iordning där inne och ännu mindre komma överens om hur det ska vara där. *suckar*

Nej, det är väl säkrast jag gör något nu innan han blir ännu surare och börjar skälla eller muttra något.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tråkiga söndag

        Tid: 09:03:56 Datum: 2008-03-02

Godmorgon på er.

Idag är det söndag vilket innebär en relativt tråkig dag. Jag tycker inte om söndagar och måndagar. Söndagar är man så trött och sliten på och det är också sista dagen på veckan och helgen. Måndagar innebär en ny vecka och det är fem dagar man ska jobba innan man får vara ledig i två dagar igen. :P

Denna söndag händer det inte mycket. Jag vaknade med en snorig näsa och en konstig hals och tänkte "NEJ!". Jag får väl bege mig till ett apotek och se om där finns något jag kan köpa för och att det inte ska bryta ut ännu mer för jag vill verkligen inte vara hemma från jobb. Hoppas att ni andra mår bra och har lyckats hålla er friska.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Natti, natti & godnatt

        Tid: 23:12:59 Datum: 2008-03-01
Nu är kl. mycket (ialla fall för mig) och därmed börjar det bli dags för sängen.
Jag känner hur ögonen börjar försöka stänga sig och förbli stängda, så det är väl ett tecken på att det är dags och göra sig klar för sängen. *gäsp*
Sov gott, vi hörs imorgon.

image56
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Bengtzing vs. Perrelli

        Tid: 22:35:17 Datum: 2008-03-01
image55
Bild hämtad från svt.se

Jag gillar Linda Bengtzing, hennes låtar. Jag tycker att där är rätt så bra drag i dem och hon verkar alltid så glad och positiv. Sedan behöver hon inte ha kort, korta kjolar och/eller klänningar för och få folk till att rösta på henne. Hennes klädsel i kvällens melodifestival tycker jag är helt okej.
Däremot är jag inte så förtjust i Charlotte Perrelli. Jag tycker att hon är rätt lik Carola Häggkvist, dvs hon är en diva. Kolla bara på mikrofonen hon hade i sitt framförande, täckt med kristaller. Klänningen är för kort, tycker jag.

Jag hoppas att Bengtzing får en bättre placering i Globen än Perrelli, men jag vet inte om jag tycker att hon ska vinna hela Melodifestivalen. Vi får se när det är dags för finalen. Vad tycker ni om kvällens framförande?
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Gårdagens shopping

        Tid: 13:28:20 Datum: 2008-03-01
Igårkväll var jag och B en snabb runda nere på Center Syd och detta är vad jag kom hem med:

 

 

1) Skor i en härlig vårfärg - New Yorker
2) Kortärmad polo - New Yorker
3) Huvtröja - New Yorker
4) Svart bolero - New Yorker


Förutom detta blev det också tre par strumpbyxor i lila, grått och vitt.

Nu måste jag göra mig klar för vi ska till min bror och äta middag kl. 15.00.
Ha en bra lördag.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Röstade på...

        Tid: 12:47:41 Datum: 2008-03-01
..... Lindas.Lya i Spotlights bloggtävling.

Jag ställde själv upp i tävlingen (fast jag visste att jag inte hade en tillräckligt bra blogg) och kom inte med. Har läst Lindas blogg ett tag nu och tycker att hon verkar vara en rätt trevlig tjej som har bägge fötterna på jorden och inte låter framgångar stiga henne åt huvudet.

Har ni röstat på eran favoritblogg eller ni har kanske ställt upp i tävlingen själv?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Snygga skor

        Tid: 10:58:01 Datum: 2008-03-01
Jag ska på fest i maj och vill då ha ett par riktigt snygga skor med klack på. Okej, inga problem.... FEL!
Skor har jag kanske hittat, för det är det minsta problemet. Det stora problemet är hur jag ska lära mig att gå i dem utan att det ser ut som om jag är stupfull eller har gjort på mig.
Jag har väldigt svårt (har jag fått för mig) att gå i skor med högre klack på. Jag tycker att det är väldigt snyggt, men går inte i det själv då jag tycker att jag inte kan gå i sådana. Jag har hittat tre par (än så länge) som jag har fastnat för:


Lack pumps från Have2have med en klack på ca 9,5 cm.


Skor från Donna Girl med en klack på ca 9 cm.

Kan man lära sig att gå i en sådan klack tills den 17:e maj? Hur lyckas man med det? Jag har ingen möjlighet att gå i dem hela dagarna och det vill jag inte heller för jag vill ju ha dem snygga till festen. Vilka tycker ni är snyggast?

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|
bloglovin

Petra Huatorp, 25 år.

Här får du läsa om mitt liv i med- och motgångar, om mina tankar och drömmar, om mitt nyvunna intresse för fotografering m.m. Min högsta önskan:
två berner sennen, en liten underbar bebis och lycka.

Kontakta mig: petra.huatorp@hotmail.com

Matbloggstoppen
RSS 2.0