Mår skit

        Tid: 07:58:05 Datum: 2008-02-28
Vaknade imorse och mådde inte alls bra och jag kan inte påstå att det är något bättre nu.
Ont i magen, mår illa, ont i huvudet, en miljon tankar snurrar runder i huvudet, ångest på väg o.s.v.
Men nu ska jag ialla fall gå till jobb och se hur det går där. Kanske försvinner allting när man kommer upp dit och får träffa alla barnen. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Problem med Hotmail.com

        Tid: 20:30:57 Datum: 2008-02-27
Igår kom jag inte in på hotmail.com och detsamma gäller idag. Jag kommer inte in på sidan, utan det står bara "Webbsidan kan inte visas". Va f*n?!! Jag vill komma åt min hotmail, vad är problemet?
Är det någon mer som har problem med och komma in på hotmail.com?
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ingen lust

        Tid: 20:35:36 Datum: 2008-02-26
Vart har orken och energin tagit vägen? Jag orkar ju aldrig skriva blogg längre och när jag sätter mig framför datorn för och skriva så kommer jag inte på något kul och skriva, så då struntar jag i det. Lite som nu faktiskt.

Imorgon är det redan onsdag, vilket betyder att det snart är helg och då är det snart lördag :) vilket betyder Center Syd och lite shoppning tillsammans med B. :) Vill ha lördag imorgon. :)

Nej, nu ska jag surfa runt lite till innan det är dags för sista rundan med Fatika och sedan är det dags och sova. ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Känslan av förtvivlan

        Tid: 19:47:06 Datum: 2008-02-24
Nu är egentligen en tid då jag ska vara glad och lycklig, men det är jag inte.
Varför bör jag då vara glad och lycklig? Jo, jag bör vara det för att jag äntligen lyckats få ett jobb (ett vikariat) och förhoppningsvis kommer jag till att få stanna där en längre tid. Detta jobbet gör att en del av sådant jag varit orolig för genast blir lättare och nästan löser sig.
Men jag är inte glad, jag är inte lycklig. Jag känner bara en känsla av förtvivlan, tomhet, ledsen, förvirring..... Ja, det är svårt och beskriva hur jag känner, för det känns inte rätt och känna som jag gör. Men vem säger att jag inte har rätt till och känna som jag gör? Det bestämmer väl ingen annan än jag? Varför är jag alltid så hård mot mig själv? Varför kan jag inte bara försöka vara snäll mot mig själv, varför kan jag inte bara älska mig själv?
Jag är så trött på detta........


image46
Vill bara få bli kramad och älskad för den jag är.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(1)|

Middag + Kanadas Next Top Model

        Tid: 18:20:22 Datum: 2008-02-24
Har precis ätit middag, som idag bestod av fiskpinnar, potatis, remouladsås och grönsaker.

(här ska det egentligen vara en bild, men det tar så lång tid och ladda upp bild ikväll)

Just nu sitter jag och tittar på Kanadas Next Top Model. Jag har inte följt serien så jag har ingen aning om vem som ska vinna. Jag tycker inte direkt att där är några som ser ut som en supermodel, men vem säger att man ska se ut på ett speciellt sätt egentligen? Man har väl en speciell bild i huvudet av vad man själv är en topmodel och när de i programmet inte motsvarar ens förväntningar så blir man väl lite besviken. Men,men......
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Söndag = träningsdag

        Tid: 10:12:19 Datum: 2008-02-24
Idag är det dags och bege sig till gymmet och träna lite.
Har inte tränat sedan i onsdags, så nu är det dags och komma iväg igen. Jag förstår inte varför jag har så svårt för och få in träningen som rutin i vardagen. Men nu ska det väl kunna funka då man fått sitt schema och kan planera lite bättre. Det SKA bli träning mellan 4-5 dagar i veckan, så är det bara. Motivationen börjar dock tryta nu och det är för att jag inte tycker att jag ser de resultat som jag så gärna önskar mig. Jag tycker att jag tränar och äter någorlunda rätt, men ändå får jag inte de resultat jag vill.... och inte tillräckligt snabbt heller. :(

Nej, det får bli styrka 3 gånger / veckan och kondition 1-2 gånger / veckan. Dessutom får jag nog sätta mig ner och kolla över mina matvanor.... igen. Tycker att jag gör det hundra gånger varje månad, men ändå kommer jag inte fram till något bra. Är ju medlem i Viktklubb.se, men det är lite svårt och hålla på och räkna kalorier när man äter lunch på förskolan samt mellanmål. Men det får helt klart bli bättring..... annars....... Ja, jag vet inte vad annars.... kanske borde överväga operation..... plastikkirugi....... Jag vet inte......
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Melodifestival - Svenskt

        Tid: 23:35:41 Datum: 2008-02-23
Jag tycker att melodifestivalen i Sverige bara spårar ur mer och mer för varje år som går. Oftast bryr jag mig inte så pass mycket att jag orkar kommentera det och ens bry mig, men nu vill jag dela med mig av mina åsikter.
Jag tycker att man ska framföra låtarna på svenska i den svenska melodifestivalen. Man ska inte framföra dem på engelska, bosniska, finska eller vilket annat språk som helst utan det ska vara på svenska. Varför? Jo, för att vi befinner oss ändå i Sverige och det är den svenska melodifestivalen. Vill man sjunga på något annat språk så tycker jag fatiskt att man får ställa upp i det landets melodifestival som har just det språket man vill sjunga på.

Detta är mina åsikter och de står jag för.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Björn Gustafsson - Bäst

        Tid: 21:25:09 Datum: 2008-02-23
Björn Gustafsson är helt klart det bästa med Melodifestivalen år 2008. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Gremlins

        Tid: 18:47:10 Datum: 2008-02-23
Kommer ni ihåg de gamla filmerna om Gremlins? Jag och B sitter just nu och tittar på 2:an och jag hade glömt hur söt den lilla, snälla Gizmo var/är. Han är så söt så man vill nästan bara ta honom ifrån tv-rutan och kela med honom. hahahahVad ska man annars hitta på denna lördagskväll? Jag tror nog att vi ska äta godis och kolla Melodifestivalen. Den kommer säkert vara lika dålig som förra lördagen, men där finns inte så mycket annat och titta på.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Inget vidare bra....

        Tid: 12:01:10 Datum: 2008-02-23

.... dag idag.

Humöret är absolut inte på topp, utan istället känner jag mig nere och ledsen. Känner mig en aningen värdelös och misslyckad. Vet inte riktigt varför, men så känner jag idag ialla fall. Vill egentligen bara gå och lägga mig sängen igen och dra täcket över huvudet och vakna på måndag och förhoppningsvis vara på bättre humör.
Jag vet inte rikigt om det är mitt dåliga självförtroende som spökar eller om det är det faktum att jag hade en skitdag igår. Missuppfattade tider på jobb, bråk med en familjemedlem, bilen gick sönder o.s.v.

Jag vill bara få leva ett vanligt liv. Är det egentligen så mycket begärt efter allt det jag har varit med om? När jag tänker på vad som hänt i mitt liv så känns det nästan som om jag skulle vara 40 år eller något istället för snart 24. Det känns inte riktigt logiskt att jag ska ha varit med om så mycket redan, men det har jag och jag försöker hantera det och göra det bästa utav mitt liv så jag kan få en så bra framtid som möjligt. Men just idag känns det väldigt avlägset och omöjligt..... men ....... så länge inte mitt hopp överger mig så ska jag väl kunna lyckas. Dock känns det som om mitt hopp blir lite mindre för var dag som går.....

Kan jag få hoppa av på nästa station?


image44
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(1)|

Kan man inte ens lita på sin familj?!!

        Tid: 16:49:29 Datum: 2008-02-22
Jag trodde att man kunde lita på dem i ens familj, men uppenbarligen har jag fel.
Känner mig så jävla utnyttjad nu så det är inte sant. Så länge "de" har det bra så skiter de i vem de trampar på för det bryr de sig inte för.
F*n vad jag är förbannad nu!!!!

(detta gäller ABSOLUT INTE dig mamma och/eller pappa)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Natti

        Tid: 21:50:26 Datum: 2008-02-21
Nu är det dags för mig och krypa i sängen och dra täcket över huvudet och sova ett x antal tim.
Imorgon är en lång dag på jobb och jag fasar redan för den. :P Jag har ju gått hemma nu ett litet tag och helt plötsligt jobba mellan 08.30- 17.00 och en fredag dessutom, är helt ovant för mig och det känns också som en hel evighet, som om dagen kommer till att gå fruktansvärt långsamt. Men nu ska vi inte leta efter en massa negativa saker, utan nu ska vi se det hela med positiva ögon och då blir det genast mycket roligare. :) (ialla fall försöker vi intala oss själva det)


Sov gott allihopa, så hörs vi i morgonkväll.

image43
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

1 vecka med Clinique

        Tid: 21:31:03 Datum: 2008-02-21
Idag har jag andvänt Clinique Anti Blemish Solutions 3-steg i en vecka. Jag tycker än så länge produkterna är okej, de känns bra och jag känner mig alltid fräsch efter att ha tvättat mig med dem. Jag kommer helt klart att fortsätta använda dem ett tag till, då jag inte kan vänta mig något resultat än på minst 3 veckor, då det tar ca 28 dagar för huden att skapa nya celler. (eller hur det nu var igen)

Här är några bilder från förra veckan och från idag. Som ni ser så är där ingen skillnad... än.    
 
    
    14 feb. 2008                    21 feb. 2008

  
  14 feb. 2008              21 feb. 2008
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Nu är det över

        Tid: 19:59:11 Datum: 2008-02-21
Jaha, då är 1:a arbetsdagen över och jag sitter hemma i soffan med en kopp varm choklad och är så trött så ögonen nästan går i kors. hahahah Jag gick hemifrån runt 09.00 imorse (började 09.30) för jag trodde att det skulle ta ett litet tag och gå, men det visade sig att det tog ca 10 min så jag var där 20 min tidigare. Men det gjorde inte så mycket, utan det gav kanske ett positivt intryck. :P Man kan åtminstone hoppas på det ialla fall. När jag kom dit så blev jag runtvisad på avd. och så hälsade jag på alla i personalen. De verkar väldigt trevliga allihopa och jag hoppas att så är fallet också, men det får tiden utvisa. Efter rundvandringen var det dags för samling och jag försökte så gott jag kunde och koppla samman ansikten med namn... några har fastnat... hoppas jag. :P Sedan har dagen väl gått rätt så lungt till. Det har varit lite utevistelse, fri lek inomhus, målande och skapande, läst böcker o.s.v. Det är väl så dagarna kommer till att se ut nu i stort sett. Jag får ta en dag i taget och göra det bästa utav den och så kan man bara hoppas att man får något ut ur det också.

Nu ska jag snart in i duschen, sedan försöka slappna av och lugna ner mig / varva ner. Börjar 08.30 - 17.00 imorgon, så imorgonbitti blir det nog inget blogginlägg på morgonen utan det blir tidigast någon gång på kvällen.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Om ca 2 tim....

        Tid: 07:45:10 Datum: 2008-02-21
image36

.... påbörjar jag min 1:a arbetsdag.


Så är dagen då kommen när jag börjar jobba. :) Idag är det dags för första dagen på förskolan och jag tycker att det ska bli spännande. Men gud så ont i magen jag har nu, jag är så nervös. Jag är inte gjord för såna situationer där allting är nytt och jag inte vet vad som väntas. *suckar* Hade jätte svårt och somna igår kväll, men efter många om och men gjorde jag det och när mobilen sedan ringde i morse så sov jag så gott så då ville jag knappt gå upp.
Men här sitter jag nu, har ätit frukost och gjort mig nästan klar (förutom att jag fortfarande sitter i mina pyjamasbyxor) och väntar på att kl. ska bli 09.00 så man kan gå. Börjar ju 09.30 - och har ingen aning om när jag slutar. Ska ut med Fatika om ett litet tag också.

Är det fel och fråga när man slutar idag? Kan det uppfattas fel? Jag tycker nämligen inte om och inte veta något, som t ex när jag slutar. Jag behöver ju inte fråga med en gång jag kommer dit idag, men man kan kanske fråga senare under dagen om de inte sagt något. Det kan ju inte vara fel, eller?

Vi får hoppas att min första dag går bra och att ångesten håller sig borta. Jag vill verkligen göra ett riktigt bra första intryck på mina arbetskamrater.

Nej, nu får jag gå och leta upp kläder och ha på mig idag och så får jag väl plocka fram mina papper, inneskor och lite annat smått och gott.

Ha en bra dag, för det tänker jag ha. :)image35

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dagens & kvällens sista....

        Tid: 20:08:19 Datum: 2008-02-20
..... inlägg.

Nu har jag suttit framför datorn länge nog, så nu får detta bli det sista inlägget från mig för idag.
Önskar att kl. var 21.00 så man kunde få gå och lägga sig, men istället ska man behöva sitta uppe en timme till för det känns lite väl tidigt att gå och lägga sig redan, även om ögonen nästan går i kors.


Känner mig som trötter just nu.

Imorgon är 1:a dagen i, vad jag hoppas, mitt arbetsliv. Än så länge är det ju "bara" ett vikariat jag fått, men jag hoppas ju att det ska övergå till en fast tjänst då det skulle underlätta för mig till 110% och det skulle öppna flera dörrar för mig och B. *drömmer mig bort*
Jag hoppas att det ska gå bra imorgon och jag ser verkligen framemot det. Jag hoppas också på bra väder så det positiva humöret visar sig, istället för det negativa. Vem blir egentligen inte på bättre humör av sol och fint väder? :)

Ni får ha en bra kväll. :)
Natti, natti
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Jessica Biel - Mörk eller ljus?

        Tid: 19:03:07 Datum: 2008-02-20
Undrar vad det är med mig, jag har aldrig tidigare varit direkt intresserad utav kändisar och deras värld, men på senare tid har jag funnit detta mer och mer intressant. Inte så att jag följer en enda kändis liv, utan jag hittar små nyheter och så läser jag dem och så kan det gå flera månader innan jag läser något om dem igen.
Men ialla fall....
När jag satt ute på nätet igår och kollade runder lite så hittade jag lite bilder på Jessica Biel. Jag som då inte uppdaterar mig så ofta inom denna värld, blev lite chockad över att hon numera tydligen är blond.

image31


image32


Vet inte direkt vilket jag tycker är snyggast på henne. Jag tror nog jag måste säga det mörkare, för jag tycker hon ser lite blek ut i det väldigt blonda. Kanske skulle hon ha lite ljusare slingor i det mörka, det hade kanske varit väldigt snyggt?
Vad tycker ni, vilket passar hon bäst i enligt er?
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(2)|

Pink - skilsmässa?

        Tid: 13:10:33 Datum: 2008-02-20
Ja, går man in på msn.com (har inte lärt mig hur man länkar än) och klickar sig vidare till kändisnytt så kan man läsa om att sångerskan Pink och hennes make Carey ska skiljas. De skiljer sig dock inte som ovänner, utan de är fortfarande bästa vänner. De blev tillsammans 2001, gjorde slut 2003, blev tillsammans igen 2003, förlovade sig 2005 och gifte sig i januari 2006 och nu ska de alltså skiljas.
Det ryktas om att båda varit otrogna, han med en annan blondin och Pink med en annan tjej. Om detta stämmer eller inte, är osäkert.

image27

Pink med maken Carey Hart.
(bild hämtad på msn.com)

                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Väntan är lång & tråkig

        Tid: 12:46:55 Datum: 2008-02-20
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på att kl. ska bli så mycket så det är dags och köra och hämta pappa. (märkte ni hur många och jag fick med i meningen?) :P Mamma är hos mormor, så dår får jag ställa upp och hämta papsen. :)

Har varit iväg och tränat en runda också, men jag fick avbryta min träning tidigare än väntat då det helt plötsligt börja svartna för mina ögon när jag satt och cyklade. Tror det har och göra med att jag ätit för lite innan träningen. *suck* Att man aldrig lär sig. Ialla fall så blev det 7 min uppvärmingsprogram på cykel, 20-30 min styrketräning och avslutningsvis 5 min på cykel. Tanken var att jag skulle suttit där i 30 min annars, men man måste ju lyssna lite på kroppen också.

Så nervös jag är inför imorgon, första dagen på jobbet. :) Jag börjar 09.30 och har ingen aning om när jag slutar, men det får jag väl reda på när jag kommer dit. (annars får jag väl fråga) Imorgon ska jag träffa tjejen som ska sluta och som jag ska jobba för, hennes plats. Jag ska gå vid sidan om henne imorgon är det tänkt och jag tycker att det ska bli väldigt intressant. :) Jag hoppas att det går bra imorgon och att jag inte är så nervös så jag mår riktigt illa, för då är det inget kul.
Men det ska säkert gå bra och jag ser verkligen framemot det. :) Första gången jag verkligen sätt fram emot att jobba. Jag har alltid gått i skolan innan och har alltid tyckt att det varit kul, men nu är jag verkligen skoltrött och jag tycker det ska bli skit kul och börja jobba. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Varför?? Jag är så ledsen.

        Tid: 09:35:04 Datum: 2008-02-20


Jag blir så ledsen varje gång jag mår så här, varje gång jag känner så här.
Det tar så mycket kraft och energi att jag blir helt slut i både kropp och huvud.
Det är jobbigt att aldrig veta från dag till dag eller ens stund till stund hur man ska må. Ena stunden är jag hur glad som helst och tycker att livet är hur kul som helst och jag ser framemot en massa saker, medan det i nästa känns totalt meningslöst och allting känns oviktigt och jag bryr mig inte för något.
Idag eller just nu känner jag att allting är meningslöst, att jag inte orkar. Vad är det jag inte orkar då? Jag vet inte, jag får bara en känsla av att jag inte orkar. Helt plötsligt känns det som om jag har alla världens problem på mina axlar och om jag inte löser dem så är jag misslyckad. Då är jag inte värt någonting, men så är det ju inte. Jag kan inte lösa alla världens problem, jag kan inte ens lösa mina egna. *suckar*
Jag är bara så ledsen, så väldigt ledsen och jag vill inte vara det.......

Har jag gett upp eller är jag på väg att ge upp?


                                   
                                                                                   |KATEGORI » Personligt | Kommentarer(1)|

Sista dagen i frihet

        Tid: 08:09:02 Datum: 2008-02-20
Godmorgon allihopa

Ja, idag är sista dagen i "friheten". Imorgon börjar man jobba och då kan man inte längre gå och dra benen efter sig. Nej, nu kommer man jobba 8 tim om dagen, komma hem, äta middag, köra och träna och sedan hem och lägga sig. Nej, nu överdrev jag. Dagarna kommer inte att se ut så dag ut och dag in. :) Jag slutar ju olika tider så dagarna kommer ju se olika ut. :) Jag har inte fått mitt schema än, men det får jag väl förhoppningsvis imorgon eller senast fredag. Måste ju kunna planera nästa vecka då man ska få ihop jobb med 4-5 träningsdagar också. Som jag skrev i gårdagens sista inlägg så är jag nu trött på och vara tjock så nu ska ha tränas. Jag skrev också att det var slut med läsk, godis, kakor o.s.v. och det ska jag försöka hålla till 100%. Jag hoppas på mycket stöd och peppande ifrån nära och kära. (och kanske från er läsare)

Vad ska man göra idag då?
Jag ska köra och träna vid 10.30-11.00 någon gång, sedan ska jag hämta pappa när han slutar kl. 14.00 och därefter får vi se vad som händer.

Nej, nu är det dags för frukost och sedan får jag gå ut med Fatika en runda också.


Fatika - min vovve.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Nu får det vara nog

        Tid: 21:07:38 Datum: 2008-02-19
Från och med imorgon och hela mars ska jag försöka undvika godis, läsk och kakor.
Nu är jag trött på och vara tjock. Nu är jag trött på aldrig kunna hitta byxor. Nu är jag trött på och ha dåligt självförtroende. Nu är jag bara trött på allt, så nu får det verkligen vara nog, nu får det verkligen räcka.
Jag vill inte känna mig som den där fula, tjocka tjejen som alltid gömmer sig.
Finns där någon som känner igen sig i det jag skriver får gärna skriva en kommentar.
Kanske någon som till och med vill hänga med på utmaningen? :)

Med detta så får detta vara kvällens och dagens sista inlägg. Nu är det dags att gå och tvätta ansiktet, hoppa i pyjamasen och sedan krypa ner i sängen och försöka somna.

Natti, natti
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Blake Lively - Serena van der Woodsen

        Tid: 17:13:25 Datum: 2008-02-19
Ni som också tittar på GossipGirl på tisdagar kl. 20.00 har sett Blake Lively - spelar Serena van der Woodesen. Serien har inte gått så länge, men den jag tycker bäst om är henne. Jag gillar hennes stil och jag gillar hennes sätt och vara. (ialla fall i serien)
Var inne på posh24.se igår och kollade runt lite och passade då på och se vad där stod dom Blake. Tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket av vad där stod, men jag gillade bilderna på henne. När man ser bilder på henne så ser hon så fräsch och glad ut så det är nästan så man drar lite på leendet när man ser henne.


(bild hämtad på posh.se)

Jag gillar denna stilen för den är enkel och den visar att hon inte behöver visa sig i dyra klänningar för och dra uppmärksamhet till sig. Man kan identifiera sig med henne i denna stilen.


(bild hämtad på posh.se)

Jag älskar denna klänningen. Jag tycker den ser så söt ut och jag tycker att hon passar bra i den. Skulle gärna vilja en sådan själv.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(0)|

Mitt löfte....

        Tid: 15:43:23 Datum: 2008-02-19
.... är att jag aldrig ska åka till ett köpcentra eller något när jag inte har några pengar.

Jag försöker verkligen lära mig att man kan åka till olika köpcentra utan att man har pengar, men jag tror att detta är en omöjlighet för mig att lära. Jag blir lika sur, irriterad och ledsen varje gång. Jag förstår inte meningen med att åka och "fönstershoppa". Det är väl inget kul med det? Jag tycker inte det ialla fall och tro mig, jag har verkligen försökt lära mig och tycka att detta är okej och att det faktiskt kan vara kul. Men det är det inte.
För mig är det så att om man åker till ett köpcentra eller någon affär eller liknande så är det för att man har tankar på och köpa något, för det är väl ändå den tanken som driver en till och åka någonstans där man kan handla något eller det är kanske bara jag har det så?

Ialla fall, från och med idag ska jag inte åka någonstans utan pengar för jag blir så ledsen när jag hittar något och sedan inte kan köpa det. Så tänker man att man ska åka tillbaka när man fått pengar och köpa det man hittat, men när man kommer tillbaka så upptäcker man att de bytat sortiment och att de inte har kvar det man hittade längre.

Nej, ledsen är jag ändå utan att jag behöver bli det över något sådant.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ny dag & försök till nya tag

        Tid: 07:57:56 Datum: 2008-02-19
Tisdag idag vilket betyder att jag börjar jobba i övermorgon. :) Känns konstigt, men jag ser verkligen framemot det och jag hoppas att det ska bli minst fyra månader fulla med en massa roligheter. :)

Humöret idag är inte på topp. Jag borde egentligen vara glad och tycka att livet är toppen, men det gör jag tyvärr inte. Jag känner mig bara nere och ledsen, känner ingen motivation för något och jag känner mig som sagt var bara ledsen. Jag vet inte varför jag känner mig ledsen.....
Just nu önskar jag att man hade haft lite pengar på kontot så man kunde tröstshoppat lite. :P Nej, men ärligt så önskar jag att man hade lite så man kunde shoppat lite. Men kontot är så tomt som det kan bli och det kommer det att vara tills på måndag. :( För pengarna som min bror är skyldig mig lär jag vill inte få se på ett bra tag till.... trots att jag skulle fått dem i måndags förra veckan. *suckar*

Nej, det blir till att packa träningsväskan och köra till gymmet och köra ett pass. Kanske får det mig på bättre humör... om inget annat så ialla fall under tiden jag tränar.

// Petra
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Redo?

        Tid: 21:11:55 Datum: 2008-02-18
Är du redo för sängen?

Jag är inte redo för sängen, men jag ska gå och göra mig klar för sängen. Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och byta om till pyjamas.
Jag hoppas att morgondagen blir bättre än vad den har varit idag. Hade ingen bra början på dagen imorse, sedan blev den bättre när jag fick mitt positiva besked och efter det gick det bara utför igen. :( Nu är jag dock så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så nu är det verkligen dags för sängen.

Natti, natti
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Det dåliga humöret kommer krypandes

        Tid: 15:38:16 Datum: 2008-02-18
Ja, jag känner riktigt hur mitt dåliga humör kommer krypandes längs ryggraden och armarna. Det är bara en tidsfråga innan det byggt ett litet bo inom mig och därmed också kommer att stanna resten av kvällen. *suckar*
Jag som verkligen trodde att detta skulle bli en toppendag i och med det postiva beskedet, men ack så fel jag hade. Jag sitter här och retar mig på alla saker, allt ifrån stora till små.
Jag retar mig på att jag inte har några pengar och med andra ord inte kan ge mig ut och shoppa lite nu när något positivt äntligen hänt i mitt liv. Jag stör mig på att jag inte får mina pengar ifrån min bror (som jag skulle haft för en vecka sedan) och att han inte hör av sig själv ang. det eller svarar när jag skickar om det. Jag stör mig på och sitta hemma och inte göra någonting, men hur kul är det och köra någonstans utan pengar?

Jag borde vara glad idag och jag borde sprudla av energi och lycka, men istället känns livet faktiskt skit och jag känner mig bara tom och orkeslös. Det känns som om jag skulle vilja gå och lägga mig och bara dra täcket över huvudet och inte göra något och inte tänka på något.
Jag vill bara skrika rätt ut, jag vill bara säga till allt och alla precis vad jag tycker och tänker om dem, men istället för och göra det så håller jag allt inom mig och så blir jag arg och irriterad istället.

Varför?? Jag blir så väldigt ledsen.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Vilken underbar dag detta blev

        Tid: 13:26:53 Datum: 2008-02-18
Imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra och jag visste att det berodde på att jag var väldigt nervös inför ett ev. kommande samtal ang. ett jobb.
Var ju på anställningsintervju i torsdags förra veckan och skulle få besked antingen idag eller imorgon. Samtalet kom idag och jag fick ett väldigt glatt besked!!! :) Jag fick jobbet och jag börjar jobba på torsdag kl. 09.30. :) När jag var på intervjun så var det en tjänst på 75%, men idag när de ringde så hade de lyckats få ihop en tjänst på 100% till mig. :)

Det känns konstigt, men jag är väldigt glad!! :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Nervös

        Tid: 10:32:31 Datum: 2008-02-18

Idag eller imorgon kommer jag att få beskedet om jag fått vikariatet på förskolan eller inte. Jag är inte den bästa på och enbart sitta och vänta på ett svar. Jag tycker tiden går så fruktansvärt långsamt och så får jag väldigt ont i magen och kan knappt göra något. Jag vågar knappt göra något utav rädsla för och antingen missa samtalet eller inte höra om det ringer. *suckar*
Känns som om man är fånge i sitt eget hem idag och jag som vill åka och träna.

Åt frukost vid 08.15-08.30 och då blev det yoghurt med färsk frukt i. Skivade i en halv kiwi och lite vindruvor samt att jag smulade i ett halvt knäckebröd. Till detta drack jag 1 glas grapefruktsjuice. Efter frukost blev det en runda med Fatika och nu sitter jag då här framför datorn (igen) med tv:n igång där det går reprisen av Våra Bästa År. Jag tycker att det börjar bli dags för dem att få tag på Marlena nu, för det börjar bli rätt tråkigt med alla mord hon utför. Dessutom finns där ingen människa som har så mycket tur som hon verkar ha, för de är ju så nära och ta henne hela tiden, men varje gång kommer hon undan. *suckar* Börjar bli uttjatat nu.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

- 1,2 kg på vågen

        Tid: 07:44:53 Datum: 2008-02-18
Godmorgon allihopa

Det är egentligen inte meningen att jag ska sitta här just nu, utan jag ska egentligen försöka sova lite till. Anledningen till att jag ändå sitter här och skriver är för att vågen hade en sådan glad överraskning till mig nu på morgonen och den vill jag dela med mig av. :) Den visade på - 1,2 kg!!!! Jag har alltså gått ner 1,2 kg på en vecka. (väger mig varje måndag)
Det känns så bra när vågen går ner istället för upp för det betyder ju att jag kommer närmare mitt mål. :) Enligt viktklubb.se så ska jag ha kunnat tappa ca 28 kg tills i augusti någon gång och det är något jag strävar efter då vi efter sommaren ska försöka bli gravida. :)

Det är inte lätt och vara överviktig, men många som har fördomar mot oss överviktiga har många gånger fel. De tror att det enda vi gör är att ligga i sängen eller soffan med hur mycket mat som helst och äter oss tjockare och tjockare. Detta antagande kan stämma på några (kanske en hel del) men det stämmer inte alls på alla. En del överviktiga har blivit sjuka, dvs fått en sjukdom som gjort att det blivit överviktiga och sedan har svårt och bli av med det, andra har ätit mediciner där en biverkning är att man går upp i vikt och dessa kg sitter som berget när man sedan ska försöka gå ner dem o.s.v. Jag kan säkert göra denna listan lång, men jag vill egentligen bara uppmärksamma samhället på att alla som är överviktiga har INTE ätit sig till det själv och rört på sig för lite.

Anledningen till att jag är överviktig är för att jag dels under en tid ätit väldigt fel mat och rört på mig för lite och det tar jag fullt ansvar för och sedan har jag ätit medicin som gjort att jag gått upp ca 10 kg till. Men nu tränar jag mellan 2-5 dagar i veckan och jag tänker på vad jag äter. Visst har jag mina ätardagar då det är tillåtet att äta vad jag vill.

Vad jag vill ha sagt med detta inlägget är att samhället har ingen rätt och se ner på oss som är överviktiga, för de vet inte bakgrunden till det. Tänk om samhället började se ner på alla normalviktiga eller alla smala i samhället på samma sätt som de ser ner på överviktiga. Alla människor är lika mycket värda oavsett vikt och hudfärg.
                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Ont överallt (nästan)

        Tid: 20:50:14 Datum: 2008-02-17

Har precis varit inne i duschen och gud vad det var skönt och duscha.
Jag har inte mått bra på hela dagen. Jag har mått konstigt hela dagen, trött, ont i magen och ont i nästan varenda led man kan komma på. Höftled, fotleder, knäleder, handled...... Ja, jag mår helt enkelt inte bra. Jag börjar dessutom bli orolig för att jag har ont.... men det är säkert ingenting. Jag får väl avvakta lite till och se hur det blir. Jag håller kanske på och bli sjuk igen och så ha det satt sig på mina leder. Aja, vi får helt enkelt se vad som händer...... *suckar*

Med detta så får det vara slutbloggat för idag. Ögonen håller på och gå i kors, så det är väl bäst och leta upp sängen och försöka sova.

// Godnatt

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Svårt och sova

        Tid: 08:50:37 Datum: 2008-02-17

Godmorgon

Sitter framför datorn nu och försöker fördriva tiden tills det är dags för och titta på Nyhetsmorgon och några "kända" bloggerskor. Det ska bli intressant och se dem på tv, se om de är något alls som de försöker vara i bloggen. Det är ju lätt och utge sig för och vara någon i bloggen, men och sedan vara med i tv är ju en annan sak. Ialla fall.... Det ska bli intressant och se dem ialla fall.

Hur kommer det sig att man visaa gånger har så svårt för och somna om när man varit uppe? Jag låg i sängen i 40 min och försökte somna om, men det ville sig inte. Tankarna bara for genom huvudet och den ena tanken följdes upp av en annan tanke och så fortsatte det så. *suck*
Hur gör ni när ni inte kan sova?

Vad ska man göra idag? Först var jag sugen på och gå ut på en promenad, men när jag tittade ut genom fönstret så är det grått och trist ute så där försvann den motivationen. Sedan tänkte jag att jag skulle åka in till HBg och träna, men den motivationen är också som bortblåst. :( Dagen kommer väl att spenderas hemma, i soffan tillsammans med datorn.


Nu ska jag surfa runder lite och se om jag hittar någon rolig sida.

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Vilket skämt

        Tid: 21:21:35 Datum: 2008-02-16
Vilket skämt andra deltävlingen i årets melodifestival är.

1) Ola med låten Love in stereo
Väldigt trist låt, ingen fart. Ola är en typisk kille som vinner alla tonåringstjejers hjärtan, men vad har det med melodifestivalen att göra. Jag tycker inte om hans rufsiga, blonda hår och slappa klädstil.
Gick vidare till 2:a omgången. Inte mitt favoritval, men okej.

2) Lasse Lindh med låten Du behöver aldrig mer vara rädd
Vem är Lasse Lindh? Vad gör han med händerna? Jag tycker inte om låten för den är trist och han har också tråkiga scenkläder tycker jag. Dessutom tycker jag att titlen är för lång. Man kommer glömma hälften av titlen.

3) The Nicole med låten Razborka
Trodde det var svenska melodifestivalen det handlade om och inte ryska eller något liknande. Tycker dock att hennes klänning är ganska så söt, men den passar kanske inte riktigt in och jag är inte så förtjust i den stora rosetten mitt fram på klänningen.

4) Alexander Schöld med låten Den första svalan
Denna låten tycker jag om och den är min favorit i denna omgången. Låten sjungs på svenska och texten kan tilltala både yngre och äldre. Han har en aningen dystra kläder för låten, men det kan man stå ut med.

5) Rongedal med låten Just a minute
Hade det inte varit lättare och låta tjejer sjunga låten istället? De försöker ju ändå efterlikna tjejer röstmässigt kan jag tycka. Dessutom är det ett tråkigt koncept med tvillingar som gör samma rörelser och som har likadana kläder.
Gick vidare till 2:a omgången. Platsar inte alls här tycker jag. Borde varit en utav dem som åkte ut ur tävlingen. 

6) Sanna Nielsen med låten Empty room
En bra låt, men jag vet inte riktigt om den passar i just detta sammanhanget. Den får mig att tänka på Celine Dion utav någon anledning. Jag tycker dock om hennes kläder och hon ser fräsch ut.
Gick vidare till 2:a omgången. En utav dem som jag hoppades på skulle gå vidare, så hon är en klar favorit nu och jag hoppas hon går vidare direkt till globen.

7) Andra generationen med låten Kebabpizza slivovitza
Finns där inga regler för vad som gäller för tävlingsbidragen? Man kanske borde skicka in ett band på min hund när hon ylar till nästa års melodifestival. Ungefär lika bra.
Gick vidare till 2:a omgången. Men herre gud, vad är det med svenska folket????

8) Andreas Johnson och Carola Häggkvist med låten One love
Carola ser lika fräsch ut som alltid, hon får mig att tänka på sommaren, och Andreas är sig lik. Det är en rätt okej låt, men jag tycker dock att Carola överröstar Andreas för mycket. De borde vara med jämlika om de ska sjunga en duett.
Gick vidare till 2:a omgången. Utav dem som gick vidare så är detta också en favorit och jag hoppas de går vidare direkt till Globen.

Det som är skrivet här är mina egna, personliga åsikter.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Sex varje dag

        Tid: 17:11:32 Datum: 2008-02-16
Nu har jag läst klart tidningen i Form. Jag tycker det är en rätt så bra tidning med många bra tips för den som tränar. En artikel som faktiskt fick min uppmärksamhet lite mer idag var faktiskt den med överskriften Dagligt sex - ökar chansen att bli gravid. I denna artikel står det att det är att rekommendera med dagligt sex om man längtar efter barn. Enligt en austaliensk studie visar det sig att sädescellerna inte blir av bättre kvalitet bara för att mannen avhåller sig från utlösning ett par dagar. Det har istället visat sig vara tvärtom, att en frekvent utlösning sänker antalet skadade sädesceller med upp till 10%. Det är just denna faktor som kan vara avgörande för om man blir gravid eller inte.

Så ni som vill ha barn och som kanske redan nu försöker bli gravida bör satsa på att ha sex dagligen. :)

Vill ni läsa hela artiklen så finns den i tidningen i Form nr 3/2008 på s. 13.

Nu ska jag äta lite middag.
Hej så länge.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Tidningsstund

        Tid: 16:08:28 Datum: 2008-02-16
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med mina tidningar och läsa dem från pärm till pärm. :) Har redan skumläst i två av dem, så det blir väl den tredje jag börjar med eftersom jag inte läst i den alls.
I form - här kommer jag. :P

image12
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Oväntat besök

        Tid: 15:51:23 Datum: 2008-02-16
Fick oväntat besök för kanske ca 1 tim sedan, lite mer kanske.
Hade nästan precis kommit innanför dörren och hängt av mig när det ringer på dörren. Öppnar dörren och vem står inte där om min kära, lilla mamma. :) Vilken överraskning då jag inte visste att hon skulle komma. :) Anledningen till besökt var att hon skulle hjälpa mig komma igång med min tavla som jag ska sy. Jag är nämligen inte så duktig på och börja själva på sådant jag ska sy, så det får min mamma göra till mig. :)
Dock hade tydligen redan lämnat den till mamma vid ett tidigare tillfälle, för den var redan påbörjad. :P Detta hade jag så klart upptäckt om jag hade öppnat och tittat på den innan jag skickade till henne om att jag behövde hjälp. Men,men... Nu fick jag ju ett trevligt och oväntat besök av min mamma. :)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Svärföräldrarna

        Tid: 11:45:54 Datum: 2008-02-16
Har precis ätit frukost, blev en lite sen frukost men så är det väl när det är helg. :)
Idag ska vi upp till svärföräldrarna ett litet tag. B. skulle ha hjälp med att sy på något märke på en overall som han ska ha när han sedan börjar köra rally i slutet av mars. Förutom detta så ska han tvätta min bil för det är något jag är väldigt dålig på. (jag tycker det är fruktansvärt tråkigt och tvätta min bil, så därför får han göra det) :P
Förutom besöket hos dem så vet jag inte vad som händer. Det blir väl hem och slöa i soffan sedan resten av dagen/kvällen. Kanske titta på andra delfinalen av melodifestivalen, missade första. Vilka ska vara med ikväll? Hmmm.... när börjar det??

Nej, nu måste jag avsluta här och göra mig klar.
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Fredag

        Tid: 15:14:00 Datum: 2008-02-15
Då har snart halva fredagen gått, eller kanske inte riktigt, men snart. :) Pågen kommer hem om ca 2 tim och då är det dags för lite middag. Idag blir det kassler och paprikaris till middag och jag hoppas att det är gott. Första gången jag ska laga det ikväll så vi får hoppas att det går bra.
Resterande kväll kommer mest troligast att spenderas i soffan framför tv:n zappandes mellan kanalerna och de dåliga tv-program som sänds fredagar. Kanske har vi någon film här hemma som vi inte sett på länge som vi kan titta på, tända lite ljus och bara mysa.

Idag har jag varit och styrketränat. Det var skönt och träna, men det är så tråkigt när det är pensionärsträff på gymmet. När man tränar på förmiddagen så är där oftast många pensionärer och de står mest bara runt maskinerna och pratar, kanske gör de någon repetion. Får kanske sluta träna på fömmidagen.......Ialla fall så efter träningen körde jag och köpte nya Cosmopolitan och sedan körde jag och hämtade Fatika hos mina föräldrar. Efter ett snabbesök hos dem så var det hem, duscha och nu sitter jag här och önskar att tiden gick lite fortare. :P

:)
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Perfekt hud

        Tid: 09:20:32 Datum: 2008-02-15
I de allra flesta bloggar man hittar och läser, ser man bilder på människor med perfekt hud. Jag är väldigt skeptisk till att alla de man läser om har denna perfekta hud (utan hjälp av smink), kanske har dem det och då är det väldigt kul för dem och jag är väldigt avundsjuk på dem. :) 
Jag är dock en utav de som inte har någon perfekt hud, men jag är på jakt efter den. Kanske inte den perfekta huden, men en hud utan acne, finnar, utslag os.v.
I jakten på denna hud har jag testat många produkter och nu har turen kommit till märket Clinique. Detta är ett märke som har flera olika serier beroende på vilken hudtyp du är och just nu använder jag Anti-blemish solutions tre-steg. Jag började med detta igårmorse, så man kan ju inte se någon förändring än. Det tar minst 1 månad innan man kan se någon förändring och detta är för att det tar exakt 28 dagar för huden att skapa nya hudceller. (eller hur det nu var) Till denna serien använder jag Lumene djupfuktande ansiktscréme.

Jag kommer att uppdatera här i bloggen med jämna mellanrum hur det går med min jakt på den "perfekta" huden, så är ni nyfikna får ni titta in med jämna mellanrum. Jag kommer att lägga upp både text och bilder för er som är intresserade och som kanske också försöker hitta den där perfekta huden.

  
2008-02-14   

Här kommer en bild på serien Anti-blemish solutions tre-steg ifrån märket Clinique, som är det jag använder just nu:
  

                                   
                                                                                   |KATEGORI »  | Kommentarer(1)|

Godmorgon

        Tid: 08:25:15 Datum: 2008-02-15

Godmorgon på er alla som hittat till min blogg. :)
Det är riktigt vårväder utanför fönstret idag, solen skiner och himlen är blå. :) Visst är det mysigt med detta härliga väder? :)
Vad ska man hitta på denna underbara dag då? Kanske ut och gå en promenad, men det är inte så kul och gå själva och pågen kommer inte hem förrän ca 17.00 ikväll. Jag tror nog att jag beger mig till gymmet idag och tränar lite. Har inte varit där sedan i måndags för jag har haft lite ont i min ena höft. :( Men idag känner jag att det är dags och bege mig dit igen för jag börjar snart klättra på väggarna här hemma av och inte träna.

Under dagen hade jag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg och berätta lite om mig själv, om vem jag är och vad jag vill ha ut av min blogg o.s.v. Är ni nyfikna så får ni kika in under dagen och se om jag skrevet något. :)

                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Ny start. Nytt jobb?

        Tid: 07:55:47 Datum: 2008-02-14
Jag tänkte att det var dags för en ny start nu och med det kände jag att min förra blogg inte längre stämde.

Idag kl.11 ska jag på en anställningsintervju på en förskola. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, trots att det bara är ett vikariat. Det bästa är att förskolan ligger här, i vår lilla by så jag slipper köra varje morgon och/eller ta buss och tåg. Visst låter det väldigt bra? Ni kan kanske hålla tummarna för mig idag så det går bra. :)

Visst är det härligt när man kan starta om saker och ting? När man kan börja om på nytt?
Någon som gjort det och som vill berätta om det är välkommna att skriva. :)

// Linnéa
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Välkommen till min nya blogg!

        Tid: 07:43:36 Datum: 2008-02-14
                                   
                                                                                   |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
bloglovin

Petra Huatorp, 25 år.

Här får du läsa om mitt liv i med- och motgångar, om mina tankar och drömmar, om mitt nyvunna intresse för fotografering m.m. Min högsta önskan:
två berner sennen, en liten underbar bebis och lycka.

Kontakta mig: petra.huatorp@hotmail.com

Matbloggstoppen
RSS 2.0