Tid: 16:51:27 Datum: 2011-01-22

Vart ska jag börja detta inlägg? Har väl egentligen ingenting att skriva om eller så kanske det är inspirationen som tryter. Helgen har ialla fall varit lugn än så länge. Igår var det begravning och på kvällen blev det kinamat och Let´s Dance.

Idag har det varit ett besök hemma hos mina föräldrar, då jag skulle låna mammas mandelkvarn. Jag hade nämligen bestämt mig för att testa att baka macarons. Detta var då ett stort misslyckande och hela plåten åkte i soporna. Allt blev fel.. allt ifrån bakplåtspappret som inte var rakt till smeten som var alldeles för lös. Den gula färgen blev inte gul och jag är ganska säker på att dessa kakor ska vara runda, vilket inte mina blev. Men, men... Skam den som ger sig.

Mitt ♥ sitter och kollar film just nu, Jurassic Park. Riktigt dåliga filmer, så jag har valt att sätta mig i köket med datorn. Det börjar dock bli lite tråkigt att sitta här nu, så jag hoppas att hans film snart är slut.

KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(4)|
Kommentarer
Postat av: Petra

Jurassic Park var riktigt bra när dom va nya... läskiga och spännande :)

2011-01-22 @ 17:20:21
URL: http://dinpetra.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

sv: eller hur :D den får du allt se om den finns i närliggande city gross :) haft en bra dag hittills?

2011-01-22 @ 17:46:31
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: veronica - vardag & foto

sv: ja, det är nog inte fel! har inte helt lätt för att bli brun...samtidigt är jag rädd för solarium, haha! :) i-landsproblem!trist med din bakning, men det är bara att på'et igen! skam den som ger sig :)

2011-01-23 @ 14:34:06
URL: http://verhol.blogg.se/
Postat av: cindiie

fin blogg :)

2011-02-19 @ 16:20:21
URL: http://ladybui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0