Grattis Sverige på Nationaldagen

        Tid: 08:46:00 Datum: 2010-06-06

Grattis på Sveriges Nationaldag måste jag börja med och säga! :) Hur många ska fira denna dag idag och då i egenskap av att det är nationaldagen och inget annat? Jag och hjärtat ska inte göra det.. eller jag funderar dock på och göra någon paj ikväll och mysa i kvälls(s?)olen...men jag får se.

Igår var vi och min familj på Bakken i Danmark. Har inte varit där på många år, så det var kul och komma dit igen. Men och hitta dit, med bil, genom Köpenhamn var allt annat än det enklaste. :P Vi hade ändå en GPS till hjälp. hahahah Jag skrattar bara jag tänker på det. Nästa gång man ska över, så blir det antingen tåget till Köpenhamn eller så blir det båten till Helsingör. Men vi hade roligt och när man kom hem så var man lagom trött. :)

Nu ska jag upp i duschen, för vid 11.00 ska jag och hjärtat vara i Tofta... tror jag det var. Ska sanningen fram, så är jag inte riktigt säker.... men det märker vi. Jag ska fota ett dop är det tänkt.

I eftermiddag har vi lite som vi ska försöka hinna med också, innan det är dags och gå och lägga sig igen. Jag kan faktiskt erkänna att det ska bli skönt när denna helgen är över och slut... för jag tycker inte om och ha inplanerat två lite större saker samma helg. Känns som om man bara är ute och far hela tiden och man hinner inte riktigt med och ta det lungt och vila. (jag vilar dock hela veckorna :P) Men... ja, ni kanske förstår vad jag menar.

Nej, nu var det dags för duschen och inte en massa svammel.
Vi hörs!

KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|
Kommentarer
Postat av: Sarah

Hejsan gumman :) Ja det e skönt att livet för en gångs skull känns bra. Det var minst två år sedan jag mådde så här =) Ja det har en papegoja där :P Okej, hoppas att ni får det trevligt på dopet. Tycker bara at du är dum mot dig själv. Visst har du lovat att fota. Men ställer hon upp för dig som du gör för henne?! Men du bestämmer själv :) Hoppas iallafall att ni får en bra dag. Själv ska jag slappa o vila upp mig inför imorgon.KRam

2010-06-06 @ 10:10:26
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0