En tankeställare?

        Tid: 09:38:01 Datum: 2010-07-17Jag har länge velat ha en ny kamera, för jag tycker inte att något händer med den jag har. Jag fotar med en Nikon D60. Detta klippet fick mig dock att tänka och jag kom fram till att det är inget fel på kameran, utan det är mig som problemet ligger hos. Att jag inte får till de fina bilderna, det är helt och hållet mitt "fel".
Man kan inte förlita sig på kameran, utan det är den som står bakom kameran tillsammans med kameran som gör bilderna. Det bevisar ju denna filmen.

Håller ni inte med?

KATEGORI » Foto | Kommentarer(5)|
Kommentarer
Postat av: Sarah

Hejsan gumman. Allt bra med dig idag? Jag é supertrött. Vi somnade inte försen vid halv fem.Haha.

Bra video klipp. Men det är ju fusk det har skickat iväg bilderna och fått de redigerade och retuscherade. Det tycker inte jag att man ska behöva. Jag vill ta bra bilder utan redigering. Jag har glömt vad min mamma har för kamera, men hennes är mycket bättre än min. Och hon får ett helt annat färgdjup och sånt i sina bilder. Dedan har jag märkt att när jag tar bilder i motljus så blir det för mörka. När min mamma tog foto i motljus blev hennes helt annorlunda. Men som sagt jag kommer slita ut min kamera tills jag kan den utantill :P

Såg att du är med i en utlottning, hoppas att du vinner filtret =) Nu ska vi äta sedan köra till feltema och se om det har någon bränsle pump till min bil hemma. Annars é det kris :P Kramisar

2010-07-17 @ 10:22:59
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/
Postat av: CAMIE

SV: Åh tack så mycket ^^,

2010-07-17 @ 12:55:28
URL: http://camillahart.blogg.se/
Postat av: JNY ©

sv: ja verkligen.. jag hatar att det ska vara så svårt att få jobb. :( och man tappar motivationen till att söka jobb när man ändå bara får negativa svar hela tiden..

2010-07-17 @ 13:47:52
URL: http://duvethonjny.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Glad att du tycker det om bilden, tack:D

2010-07-18 @ 08:30:45
URL: http://lienesblogg.blogg.se/
Postat av: My Beauty Secrets

du har så rätt :) bara man lär känna sin kamera så får man till bra blder. Jag börjde med en Nikon D40 som jag köpte för 4år sen, sen bytte jag till en Nikon D90 och nu har jag en Nikon D300 :)Har förresten bytt blogg från YourDreamCloset, kände för att börja om på nytt !

2010-07-18 @ 11:32:01
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0