Ännu ett läckage??

        Tid: 16:32:21 Datum: 2009-11-13
Vad f*n är det med detta huset eller sakerna i det?
Vi har precis fått fixat en vattenläcka och nu när jag satte igång diskmaskinen så märker jag att där kommer vatten ut på golvet ifrån diskmaskinen... Va f*n??!! Är den sönder nu? Vattenskada under diskmaskinen?? Jag stängde självklart av diskmaskinen och jag ringde sambon och berodrade honom att komma hem med en gång han slutat arbeta.. vilket är för snart 15 min, så han kommer väl om 20 min eller något.

Detta är inte sant. Jag blir så trött och ledsen, för jag orkar verkligen inte mer ännu mer nu. Verkligen inte.... varken psykiskt, fysiskt eller ekonomiskt. Men... det är väl så... en sak sker sällan ensamt... dvs går en sak sönder, så är det bara en fråga om när nästa sak går sönder.

Dessutom är jag trött, slö och öm i kroppen efter att ha tagit grissprutan igår. *suckar* Blir det inte värre än såhär och om det är borta till imorgon, så gör det inget för då har jag kommit lindrigt undan.
Craapy fredag. :(
KATEGORI » Hus / Hem / Inredning | Kommentarer(5)|
Kommentarer
Postat av: Rozaleen

åh tack! den är från ikea! =)

kramis

2009-11-13 @ 17:44:27
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Sarah

Usch vad tråkig. Hoppas det löser sig snart. Det e så typiskt att det alltid ska hända något.Kram

2009-11-13 @ 17:52:59
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ja jag ligger nerbäddad i sängen. klarade inte av att jobba. mår illa, feber och yrsel. kunde inte bli så mkt bättre va? för att inte tala om den förbannade smärtan i armen. jag kan inte röra den! :O

2009-11-13 @ 18:29:53
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: emma

Jag vet inte om jag håller med :-P Svenska C är inte min grej, haha! Dock har jag väldigt lätt för mig i svenska men jag tycker det är rätt tråkigt nu för tiden... Och tyvärr blev det inget pluggande alls idag än så länge. Min mamma ville ha hjälp att passa lillebror så jag får plugga i helgen istället.

2009-11-13 @ 18:32:46
URL: http://ebroman.blogg.se/
Postat av: Felicia - livsstil & mode

sv: Ja det är jätte kul :) trodde heller inte att jag skulle kunna sy egna jeans men när man väl gått igenom konstruktionen och skapat en egen modell av grunden så går det galant :D Du kanske har sett kjolen jag gjorde tidigare den här terminen? Den finns också på min blogg, den blev jag riktigt nöjd med så man får hoppas att det går lika bra med jeansen :)

Kram

2009-11-13 @ 20:44:48
URL: http://feliiziiad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0