En riktigt bra dag :)

        Tid: 09:40:40 Datum: 2009-05-26
Igår var en riktigt bra dag på väldigt länge.
På morgonen mådde jag inte speciellt bra, men jag klädde på mig och körde hem till mina föräldrar. Jag skulle lämna tillbaka mina föräldrars gräsklippare, då vi inte har en egen för tillfället. När jag kom hem till mina föräldrar, satt vi på deras altan och pratade om allt och inget. :) Sedan kom pappa med förslaget att vi skulle åka till Familia och sedan till Rycketofta och köpa blommor.
Sagt och gjort. Vi körde till Familia där det blev shoppat lite för mina föräldrars del och även jag fick lite. Jag fick en jätte fin topp/tunika som jag verkligen tycker om. :) Efter det blev det en liten fika som för min del bestod av en halv fralla och en kopp te. :P Sedan var det dags för Rycketofta och inköp av en hel del blommor. Mina föräldrar handlade blommor för ca 700:-. :) Säger det något om hur galen min mamma är i blommor?? :) Mina fina söta mamma. :)
Jag fick två stycken väldigt fina blommor och jag ska försöka ta kort på de senare så jag kan visa er hur fina de är. :)

Nu ska jag klä på mig och sedan får jag se vad som händer idag.
Vad ska ni själva hitta på?
KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|
Kommentarer
Postat av: Monica

Hej! Men då får du komma om jag ska hålla i sådant party =) Du skulle ha kommit in och sagt hej igår, det var riktigt trevligt och varmt på varandan =)

Kram

2009-05-26 @ 13:17:35
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0