Snygga P!nk

        Tid: 08:15:37 Datum: 2008-09-04
Jag är kanske ensam om att vara 24 år och vara helt galen i P!nk, men jag står för det. Jag tycker P!nk har en skön stil och jag tycker om hennes attittyd. Hon är den hon är och det får man anitngen acceptera eller låta bli, men hon ändrar sig inte för någon. Sådan var jag innan också.... men någonstans på vägen har jag tappat bort mig själv och nu känns det mer som om jag är en vilsen människa, en vilsen själ. Men... ialla fall.....
P!nk är kanske inte den som följer trender i Hollywood till punkt och pricka... men hon anser ialla fall att det är viktigt att hålla sig i form. Om det är för idealet i Hollywood eller om det är för att hon helt enkelt mår bättre av det, vet jag inte och det spelar ingen roll heller egentligen för hon är inte den där superspinkiga tjejen, utan hon ser hälsosam ut. Hon tycker om att jogga för det gör hon ofta på stranden i Malibu. Denna gången hade hon sin hund till sällskap och det ser så mysigt ut. Man kan ju bara drömma sig bort och önska att det var en själv som sprang där på stranden och såg så där hälsosam ut.


    

Måste också skriva att P!nk nu nyligen blev klar med sitt nya album Funhouse som tydligen ska släppas i USA i nästa vecka. Jag längtar tills det släpps här, för jag ska lätt köpa det med en gång. :)
Jag är "besatt" av två saker och det är serien The Hills och så är det P!nk. :-P
KATEGORI »  | Kommentarer(0)|
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0