Egen tv-serie

        Tid: 19:42:41 Datum: 2008-09-23

De som följt min blogg fram och tillbaka vet vid det här laget att jag är nästan som besatt av serien The Hills som går på MTV. Jag är väldigt nyfiken på allt skvaller kring de flesta i den serien så som Audrina Patridge, Lauren Conrad, Heidi Montag, Whitney Port m.fl. De senaste av intresse kring dessa är nu att Whitney Port får en egen serie, en egen spinoff. Whitney bodde tidigare i LA, men har nu flyttat till New York för att jobba för designern Diane von Furstenberg och det är väl det som hennes serie ska handla om. Det hela ska väl vara en serie om Whitneys liv och jag hoppas bara att hon är en mer intressant person i sin egen serie än vad hon är i The Hills.
Jag tycker att hon i The Hills är en tråkig karaktär som enbart jobbar, jobbar och jobbar. Inget drama kring henne, ingen kille, ingenting.
Hoppas att hon lyckas med sin egen serie och jag ska absolut kolla in den och se vad det är för något. Inspelningarna ska tydligen börja med en gång, men serien ska inte börja sändas förrän i början av år 2009.


  

KATEGORI »  | Kommentarer(0)|
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0