Tagit idén från....

        Tid: 17:09:58 Datum: 2008-03-25
.... någon annan.

Ja, jag erkänner att denna idé till detta inlägg har jag tagit ifrån någon annan - nämligen kidabouche.

Här kommer ialla fall MINA åsikter om en del av de större bloggarna:

Blondinbella - Vad ska man skriva om henne och hennes blogg egentligen? I början tyckte jag inte alls om den och jag tyckte att Bella verkade vara en bortskämd småunge. Men jag måste ärligt skriva att den uppfattningen har jag ändrat nu och även om jag inte är hennes största fan, så vill jag nog ändå påstå att jag tycker om henne. Jag tycker inte om hennes åsikter om vissa ämnen, t ex päls, men jag tycker om det faktum att hon är ung och lyckats komma så pass långt redan. Hur långt kan hon inte gå längre fram - när hon blir äldre?
Jag kan tycka att hon ibland borde bli mer mänsklig och bete sig som en 17åring istället för en äldre kvinna, för människan är dock "bara" 17 år.

Kenza - Detta är en blogg jag följde väldigt mycket i början, men sedan har det blivit mindre och mindre. Det beror på att jag tycker att hon har börjat bli oseriös med sin blogg. Det känns nästan som om hon har tröttnat på den och skriver därmed också mest en massa trista saker. Hennes tjat om Tokio Hotel börjar bli för tjatigt - för mig ialla fall. Tycker inte att Kenza verkar vara samma person i sin blogg längre som hon var tidigare.

LindasLya - Detta är en utav mina abslout favoritbloggar. Har skrevet om denne tidigare, men inte fått någon uppmärksamhet för det. :( Jag älskar Lindas blogg utav den anledningen att den är verklig, hon bjuder på sig själv och det är det man vill läsa om. Man vill inte läsa om tillgjorda människor som enbart shoppar hela dagarna, utan man vill läsa om det verkliga livet hos personerna också och det tycker jag att Linda bjuder på. Jag tycker att detta var en rätt vinnare i Spothlights bloggtävling.

Stina-Lee
- Tycker att denna blogg är rätt trist med alla bilder av Stina själv. Hon verkar vara väldigt egenkär måste jag skriva och jag tycker inte alls om hennes sätt att vara. Det verkar nästan som om framgångarna med hennes blogg på senaste tiden har stigit henne lite åt huvudet. Det positiva med bloggen är dock att hon är så rak och ärlig i det hon skriver. Hon kan konsten att skriva provocerande inlägg ibland och det bästa är självklart att hon verkligen står för sina åsikter. Det är mycket därför jag fortsätter läsa hennes blogg.

Nevnarien - Detta är en blogg jag precis börjat läsa, men redan har jag fastnat för den. Tycker att tjejen som skriver verkar vara en skön tjej med en härlig inställning. Jag hoppas att detta positiva intryck kommer att bestå och att jag kommer till att fortsätta följa bloggen och ha den
som en utav mina absoluta favoritbloggar.

Ja, det var väl allt från mig inom detta området för denna gången. Kanske skriver jag ett sånt här inlägg någon fler gång,
för vem vet -
kanske ändrar man uppfattning igen.
:P
KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(5)|
Kommentarer
Postat av: Junitjej

Blondinbella, LindasLya och Nevnarien brukar jag också besöka.

2008-03-25 @ 17:56:42
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Junitjej

Din blogg är jättefin!
Är Berner sennen i din header, din hund? Berner Sennen är verkligen hundarnas hund. Min sambo hade en, när vi träffades. Vad jag saknar honom!
Vi fick avliva honom, då han fick cancer. Nu har vi en go och glad hovawart istället.

2008-03-25 @ 17:58:53
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Åh nej men gud så kul! Tack!
Riktigt kul att höra, hoppas att dina goda ord får bestå och fortsätta göra mig glad och skrivarsugen ;)
kram på dig!

2008-03-25 @ 18:17:34
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Petra

JUNITJEJEN: Ja, hunden i min header är min hund. Hon heter Fatika och är 4 år. Hon är verkligen min ögonsten och jag håller med dig om att berner sennen är hundarnas hund. :)
Trist att ni fick avliva er. :( Inte alls kul när de blir sjuka och man måste ta ett sådant jobbigt och tungt beslut.

2008-03-25 @ 20:11:50
URL: http://linnea84.blogg.se
Postat av: Anonym

Har du sett det här??

http://bloggkommentatorerna.blogg.se/1207130844_modevisningslunch.html#comment

2008-04-03 @ 02:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0